Sari la conținut

Motociclistu' Biciclist

gn77b
 Share

Postări Recomandate

• 2 weeks later...
  • Răspunsuri 3,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

http://www.youtube.com/watch?v=mrTsUQzaANs

S-a dus naibii si Bucegiul: asfalt pana la Saua Dichiului si implicit enorm de multe masini, drumurile spre Padina si Piatra Arsa sunt nivelate si asteapta asfalt, etc. Manele, gratare, certuri si batai intre soferii nervosi ca nu aveau loc, etc. "Sublim"

Editat de Thomas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

S-a dus naibii si Bucegiul: asfalt pana la Saua Dichiului si implicit enorm de multe masini, drumurile spre Padina si Piatra Arsa sunt nivelate si asteapta asfalt, etc. Manele, gratare, certuri si batai intre soferii nervosi ca nu aveau loc, etc. "Sublim"

Sa vezi ce "fun" era acum cred 2 luni cand era ba asfalt ba pietris gros nebatut... intr-un fel nu e rau ca asfalteaza dar parca totusi drumurile astea nu fac parte din infrastructura si mai usureaza si transformarea parcurilor nationale in gropi de gunoaie...

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

so i have a new bike (new for me) http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297899_167855206624056_100001987345587_342697_1710495_n.jpg . deci cand ne dam? se mai da cineva? prin bucuresti, fara viteza si fara dealuri si daca se poate fara piste de biciclisti :)

weekendul asta?what do you say?

Link spre comentariu

• 1 month later...

http://www.youtube.com/watch?v=mrTsUQzaANs

la fel si la dambovicioara, fuk..

nu am avut loc sa intoarcem o afrikana de taranoii care ar fi vrut sa intre in pestera cu tot cu bmw-ul daca ar fi putut... jalnic

...asfalt si in zarnesti - gura raului

s-or dus toate locurile frumoase daca ajunge manelistu' cu masina, ca de mers pe jos nu se pune problema..

Link spre comentariu

• 3 weeks later...

gata, am ales :bigstar:

dupa 2,3 ture pe racoare, astept primavara!!

sa o folosesti cu spor si sanatos!

Link spre comentariu

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Este vreo problema cu franele hidraulice, daca mergi mult timp la vale ?

Am auzit la cineva, ca nu-l mai tineau franele..

Vreau sa-mi iau un MB si am gasit cu frane hidraulice..nu stiu ce sa fac

Au nevoie de aerisire cel mai probabil,sau placute noi.

Spune-mi ce frane sunt si iti zic daca sunt ok

Link spre comentariu

shimano deore XT

o sa uploadez si o poza cu ea..stiu ca are cateva zgarieturi, dar asta nu ma deranjeaza asa mult

Franele sunt ok ,cel mai probabil au nevoie de aerisire cum am zis,sau placute noi,eventual intraba-l pe vanzator cat mai au placute.

Din cate am vazut bicicleta nu e echipata rau,franele poti sa le tii,nu merita sa le schimbi,ai putea investi intr-un cauciuc de spate si o furca.

Am vazut ca bicicleta are pedale SPD,vezi ca pentru pedalele alea iti trebuie niste papuci speciali,si e destul de greu sa inveti sa mergi pe SPD -uri,mai bine le vinzi,si iti iei niste pedale Flat ,cu pini.

Ah,da era sa uit,daca vrei sa imbunatatesti franarea,poti sa iti cumperi un disc de fata,vad ca bicicleta are momentan un disc Hayes V6 pe spate,si pe fata un Promax....e printre cele mai slabe discuri de pe piata.

Si legat de zgarieturi... nu ar trebui sa afecteze cu nimic functionalitatea bicicletei,ai grija cand o cumperi,sa te uiti bine la suduri(imbinari),sa nu aiba fisuri.

@Dan : Bicicleta nu e stock,cel mai probabil e facuta pe piese sau cumparata si majoritatea pieselor schimbate la ea

Editat de dirtbiker
Link spre comentariu

Franele sunt ok ,cel mai probabil au nevoie de aerisire cum am zis,sau placute noi,eventual intraba-l pe vanzator cat mai au placute.

Din cate am vazut bicicleta nu e echipata rau,franele poti sa le tii,nu merita sa le schimbi,ai putea investi intr-un cauciuc de spate si o furca.

Am vazut ca bicicleta are pedale SPD,vezi ca pentru pedalele alea iti trebuie niste papuci speciali,si e destul de greu sa inveti sa mergi pe SPD -uri,mai bine le vinzi,si iti iei niste pedale Flat ,cu pini.

Ah,da era sa uit,daca vrei sa imbunatatesti franarea,poti sa iti cumperi un disc de fata,vad ca bicicleta are momentan un disc Hayes V6 pe spate,si pe fata un Promax....e printre cele mai slabe discuri de pe piata.

Si legat de zgarieturi... nu ar trebui sa afecteze cu nimic functionalitatea bicicletei,ai grija cand o cumperi,sa te uiti bine la suduri(imbinari),sa nu aiba fisuri.

@Dan : Bicicleta nu e stock,cel mai probabil e facuta pe piese sau cumparata si majoritatea pieselor schimbate la ea

mersi pentru informatii..din pacate nu pot verifica sudurile, pentru ca o voi primi prin curierat rapid..dar omul pare de incredere si a zis ca sunt ok.

initial am vrut sa o iau pe asta: http://www.okazii.ro/catalog/59865495/vand-urgent-bicicleta-mtb-stage-6.html

dar nu are schimbator si e mai mult pentru sarituri..pe mine ma intereseaza sa merg prin bucuresti cu ea, mai sar o bordura, mai o groapa si pentru drumetii pe munte..de asta am eu nevoie..

Link spre comentariu