mateiuli Postat August 19, 2011 Share Postat August 19, 2011 Asteptam poze! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 nu exista reprezentanta honda in bucuresti cum plm sa nu fie mah.A fost in doobanti , apoi a mutat-o in pipera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 Ba au: http://www.honda-moto.ro/dealeri pe asta cand au mai deschis-o? cum plm sa nu fie mah.A fost in doobanti , apoi a mutat-o in pipera aia din pipera e inchisa,adica a incheiat contractul cu honda pentru ca nu s-au inteles boss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat August 20, 2011 Share Postat August 20, 2011 pe asta cand au mai deschis-o? aia din pipera e inchisa,adica a incheiat contractul cu honda pentru ca nu s-au inteles boss Inseamna a e asta de pe bulevadu expozitiei , e pe langa romexpo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Numai e in Pipera de ceva timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat August 22, 2011 Share Postat August 22, 2011 Numai e in Pipera de ceva timp . Pai din Ianuarie eu nu i-am mai vazut acolo in pipera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 24, 2011 Share Postat August 24, 2011 Ba da nimeni numai vine la Arc ma , din 125-uri ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Ba da nimeni numai vine la Arc ma , din 125-uri ? daca nu dai un telefon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat August 25, 2011 Share Postat August 25, 2011 Daca numai am credit ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionutz2oo0 Postat August 27, 2011 Share Postat August 27, 2011 Daca numai am credit ... un suna-ma un facebook un ceva acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 E normal sa troncane un pic cand schimb din trepata 1 in 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 E normal sa troncane un pic cand schimb din trepata 1 in 2? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axxo Postat Septembrie 6, 2011 Share Postat Septembrie 6, 2011 E normal sa troncane un pic cand schimb din trepata 1 in 2? mai intinde putin cablul de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Septembrie 9, 2011 Share Postat Septembrie 9, 2011 baieti si fete, voi ati reusiti sa gasiti filtru de aer? am fost la toate magazinele de piese din oras si nimeni nu a avut filtru pentru CBR 125R nici macar nu era prezent CBRul de 125 in cataloage sau in calculator. Ce se intampla? o sa ma interesez ce ii si prin alte orase, poate stiti voi ceva de problema de fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Eu eram asa curios de pret si tot ce am gasit a fost K&N la aproape 200ron. Da-i pe google filtru aer cbr 125 si gasesti despre ce e vorba. Cum se verifica corect nivelul uleiului? Am niste dubii cu termeniii din manual... Motor vertical, scoti joja, o cureti, o infiletezi la loc fara sa o strangi si o desfiletezi la loc si verifici sau dupa ce o cureti decat o pui pe gaura aia fara sa o mai infiletezi si dupa o iei si verifici? Ok, sa reformulez: cum verificati nivelul la ulei? Nu mai zice nimeni nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ban_zsolt Postat Septembrie 21, 2011 Share Postat Septembrie 21, 2011 Am rezolvat filtrul deja am gasit cu 54 de lei in Satu Mare. In legutaru cu uleiu scoti capacu , il curati il pui inapoi -il infiletezi-, pui motorul perpendicular pe sol (il iei de pe cric (suindu-te pe ea), apoi desfaci capacul, si daca a ajuns peste minim ii bine. Eu am un X pe masuratorul de capac deobicei imi pun ulei pana cand ajunge pana la aia. Chiar voi la cati km schimabti uleiu din cutia de viteza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Uleiul din cutia de viteze e acelasi cu uleiul din baia de ulei. E comun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 Am rezolvat filtrul deja am gasit cu 54 de lei in Satu Mare. In legutaru cu uleiu scoti capacu , il curati il pui inapoi -il infiletezi-, pui motorul perpendicular pe sol (il iei de pe cric (suindu-te pe ea), apoi desfaci capacul, si daca a ajuns peste minim ii bine. Eu am un X pe masuratorul de capac deobicei imi pun ulei pana cand ajunge pana la aia. Chiar voi la cati km schimabti uleiu din cutia de viteza? La RS e separat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 La RS nu se poate spune ca e separat pentru ca un are baie de ulei, fiind in 2 timpi. Are ulei in cutia de viteze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 La RS nu se poate spune ca e separat pentru ca un are baie de ulei, fiind in 2 timpi. Are ulei in cutia de viteze. Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 cum ma sa fie acelasi ulei? pentru cutia de viteze e ulei pentru cutie de viteze si iti alegi tu vascozitatea iar pentru motor in 4 timpi e alt ulei..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 cum ma sa fie acelasi ulei? pentru cutia de viteze e ulei pentru cutie de viteze si iti alegi tu vascozitatea iar pentru motor in 4 timpi e alt ulei..... Vorbesti in necunostinta de cauza Rs-istule Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateiuli Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) Sa le luam pe rand. RS 125: - 2 timpi - ungere prin benzina - ulei special pt 2 timpi se amesteca in benzina - orice cutie de viteze functioneaza in ulei. Cum RS nu are baie de ulei, cutia trebuia sa aiba. CBR 125: - 4 timpi - are baie de ulei, se pune ulei cu un anumit grad de vascozitate. Eu pun 10W40 de la Motul. Iar nu se pune orice tip de ulei 10W40 ci special pentru cele care au ambreiaj umed ca altfel iti patineaza in draci. In cazul asta uleiul de unge motorul, unge si cutia de viteze, si mai inoata si ambreiajul in el. Editat Septembrie 23, 2011 de mateiuli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Sa le luam pe rand. RS 125: - 2 timpi - ungere prin benzina - ulei special pt 2 timpi se amesteca in benzina - orice cutie de viteze functioneaza in ulei. Cum RS nu are baie de ulei, cutia trebuia sa aiba. CBR 125: - 4 timpi - are baie de ulei, se pune ulei cu un anumit grad de vascozitate. Eu pun 10W40 de la Motul. Iar nu se pune orice tip de ulei 10W40 ci special pentru cele care au ambreiaj umed ca altfel iti patineaza in draci. In cazul asta uleiul de unge motorul, unge si cutia de viteze, si mai inoata si ambreiajul in el. Stai linist ca stim , la RS ii pui in rezrvor uleiul , isi face singur amestecul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate