Purghy Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Am primit la redactie o stire legata de un motociclist din Focsani care a fost accidentat grav astazi de catre un sofer care nu s-a asigurat cand a virat la stanga pe linie continua (!!). Motociclistul se numeste Aurel Grecu si a fost dus la Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani. Sper sa nu fie foarte grav! Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Am primit la redactie o stire legata de un motociclist din Focsani care a fost accidentat grav astazi de catre un sofer care nu s-a asigurat cand a virat la stanga pe linie continua (!!). Motociclistul se numeste Aurel Grecu si a fost dus la Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani. Sper sa nu fie foarte grav! Multa sanatate! Am vazut si eu la stiri...cineva a filmat incidentul,am inteles ca are contuzii la un picior si ceva complicatii si la coloana...sper sa fie bine,iar dobitocului cu duba pfff nu m-ai am cuvinte....MULTA SANATATE! si recuperare rapida Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 in puii mei!!! cel putin o data la 2 zile mai se deschide cate un topic cu accident grav. cred ca o sa ma dau cu motoru in spatele blocului. multa, multa celor vinovati de aceste accidente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Am primit la redactie o stire legata de un motociclist din Focsani care a fost accidentat grav astazi de catre un sofer care nu s-a asigurat cand a virat la stanga pe linie continua (!!). Motociclistul se numeste Aurel Grecu si a fost dus la Spitalul de Urgenta Sfantul Pantelimon din Focsani. Sper sa nu fie foarte grav! Multa sanatate! CU REGRET TIN SA TE ANUNT CA A DECEDAT! CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR! DUMNEZEU SA-L ODIHNASCA! AZI DUPA AMIAZA AM MAI AVUT UN ACCIDENT GRAV TOT LA NOI IN VRANCEA SI MOTOCICLISTUL SE AFLA IN COMA LA SPITAL. BINEINTELES NU A FOST VINA LUI! SA SPERAM CA VA SCAPA CU VIATA MACAR EL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 imi pare nespus de rau! cunosc bikeri in Focsani, sunt baieti de nota 10! R.I.P. AUREL! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Schumy_racer Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 R.I.P FRIEND Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danyy29 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 R.I.P. Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator lznicu Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) Nu stiu ce o sa facem cu dobitocii astia care nu se asigura si pe urma se scuza, "nu l-am vazut", de parca motoarele sunt invizibile. Saptamana trecuta in 3 zile 3 dobitoci mi-au luat fata de m-am dus taras pe frana, noroc ca nu aveam viteza mare. Editat Mai 5, 2008 de lznicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panzerseba Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorangel Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Dumnezeu Sa-l Odihneasca !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 Nu imi vine sa cred! Acum cateva zile am vorbit cu el si acum nu mai este! Condoleantze familiei! R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 PFff...Dumnezeu sa il ierte ....nu stiu ce sa zic....cred ca ar trebui sa propunem sa se dea o lege care sa ii pedepseasca foarte aspru pe soferii vinovati in accidente m-ai ales daca ce il cauza decedeaza sau ramane cu sechele...nu stiu ce alta varianta ar exista sa m-ai iesim si noi pe sosea fara frica ca poate am plecat ultima data din casa pe picioarele noastre si de frica sa nu fim adusi inapoi intre 4scanduri (doamne fereste pe toata lumea).Ca m-ai nou cel vinovat m-ai baga un ban in buzunar la procuror mai o cunostinta si scapa cu 1an cu suspendare...si uite asa in tara asta nu se invata nimic Multa putere familiei sa treaca peste acest tragic si cumplit moment Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 RIP.... n'am cuvinte... a spus cineva de o filmare, unde se poate vedea??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexcbr80 Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 RIP.... n'am cuvinte...a spus cineva de o filmare, unde se poate vedea??? Eu am vazut la stirile dp Protv de la ora 13 acum nu stiu unde se poate vedea ma gandesc ca pe situl lor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RKT Postat Mai 5, 2008 Share Postat Mai 5, 2008 (editat) AZI DUPA AMIAZA AM MAI AVUT UN ACCIDENT GRAV TOT LA NOI IN VRANCEA SI MOTOCICLISTUL SE AFLA IN COMA LA SPITAL. BINEINTELES NU A FOST VINA LUI! SA SPERAM CA VA SCAPA CU VIATA MACAR EL! Daca vorbesti de Liviu cu Honda si Gixer galbene...nu este in coma k am vorbit eu cu el acum 5 minute la telefon! Dar are in schimb fracturi multiple la mana si picior, cu fractura deschisa la picior! Impact frontal cu o masina care depasea un camion! Editat Mai 5, 2008 de RKT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 CU REGRET TIN SA TE ANUNT CA A DECEDAT! CONDOLEANTE FAMILIEI SI PRIETENILOR! DUMNEZEU SA-L ODIHNASCA!AZI DUPA AMIAZA AM MAI AVUT UN ACCIDENT GRAV TOT LA NOI IN VRANCEA SI MOTOCICLISTUL SE AFLA IN COMA LA SPITAL. BINEINTELES NU A FOST VINA LUI! SA SPERAM CA VA SCAPA CU VIATA MACAR EL! Mai fratilor, hai sa punem cap-la-cap informatiile si sursele din care provin, se pare ca ne-am grabit sa dam cu RIP-uri! Dimineata a vb cineva cu prietena lui Aurel Grecu si se pare ca starea lui este stabila. Adica e printre noi, nu s-a dus. VB pe Vrancea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeBuN@Ke Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hai ca deja o luati razna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 hai ca deja o luati razna... Noroc cu tine ca ne readuci la realitate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crossroad Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Incredibil ce se intampla. Se moare pe capete. Nu cred ca trece saptamana sa nu fie cel putin un decedat in randul motociclistilor si nici macar nu este el de vina. Ucigasi la volan. Si trece anul si incep statisticile. Atatea campanii impotriva accidentelor si tot nu se schimba nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
77ZYK Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 Fratilor se pare ca au fost niste neconcordante in traficul de informatii! Se pare ca aici sunt cele corecte: /index.php?showtopic=205892 Sa dea Domnul sa fie asa! Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Mai 6, 2008 Autor Share Postat Mai 6, 2008 E cel putin un pic ciudat. E al nu stiu catelea post la accidente care anunta ca victima a decedat dupa care vin altii care spun ca nu e asa si se creeaza super confuzie. Veniti cu informatii sigure cand afirmati ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Mai 6, 2008 Share Postat Mai 6, 2008 WTF. ba a decedat ba e ok! hotarati-va fratilor ca nu vorbim de un caine,e vorba de un om Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 7, 2008 Share Postat Mai 7, 2008 Nu e ok, are hematom cerebral, nu stiu daca a iesit din coma, dar este in viata si cu sanse de a se reface!! Asta e cel mai important. Doamne-ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate