Aleko Postat Iunie 24, 2008 Autor Share Postat Iunie 24, 2008 io o sa fac o tura mai larga la vara cu Niprul sau Uralul, vezi aici: http://blog.myspace.com/index.cfm?fuseacti...logID=396253906 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Iunie 25, 2008 Share Postat Iunie 25, 2008 Salut. Nu te-ai lasat Cristi, nabadaioasa pielea pe tine. Raspund la provocarea cu Transfagarasanul si sper sa nu ma fac de ris. Daca-l facem, cred ca ar fi bine sa plecam la sfirsitul lui iulie inceputul lui august, sa fim siguri de drum, sa se incalzeasca mai bine caci vom ajunge pe la aprox. 2000 m altitudine. Pina atunci poate se hotarasc si i-si pregatesc mai multi motoarele pentru drum, cine stie. De noi sint sigur ca mergem, cred ca merge si Bogdan (daca mai are cu ce pina atunci). Alecule ce faci? Nu raspunzi la provocari? Cred ca am sa "bag" sub roti vreo 1000 kilometri si ceva maruntis, nici o problema, voinicul iese, voinicul........ Pina atunci Asfalt uscat numai sub roti. ma abonez si eu in proportie de 80% vin la o iesire si eu sa mai dau drumul la fiara din mine ca sta de ceva vreme de cind cu familia..de sapatamina care vine pregatesc motorul de drum ca doar de pt.astea au fost facute, sa fie calarite...nu sa stea la vazelina si sa dea bine in foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 (editat) azi am vazut pe o remorca, la intrarea in bucuresti, aia dinspre urziceni, un minunat ural nou, cu atas...nu stiu ce tip era, dar nu cred ca era vechi si restaurat, ci nou,....draci, arata minunat era negru care ati fost? apropo...va pregatiti sa veniti in gasca la dacorum?ar fi super marfa o venire asa, in forta Editat Iunie 27, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 stiu eu, stiu eu... dar il las pe proprietar sa se toarne, dak intra pe forum. e bobocel uralul, nou noutz..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 nu intra pe forum proprietarul... fierul in discutie a fost vazut de mai multa lume... ieri cred ca se ducea/venea de la RAR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Iunie 27, 2008 Share Postat Iunie 27, 2008 splendoare de Ural...nu altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 (editat) ce parere aveti domnilor? e amea si ma mindresc. Editat Iunie 28, 2008 de pedros Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat Iunie 28, 2008 Share Postat Iunie 28, 2008 care din alea doua e a ta? cea din atas sau cea care e cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 3, 2008 Share Postat Iulie 3, 2008 Se da atasul din poza. Se potriveste la Simson. Barca e distrusa rau, dar cadrul e ok. Pretul e 50 RON. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oktane Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 honda transalp cu atas>>>>>>>http://www.transalp-gespann.de/Gespanne/gespanne.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 de toata cacaoa...................) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Iulie 20, 2008 Autor Share Postat Iulie 20, 2008 /index.php?...=242569&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 /index.php?...=242569&hl= Zici: ..."tura de control pana la Varna"...? Poze, mai multe poze, sa ne clatim ochii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan17 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 Incepem cu setup Revin cu ceva ce s-a mai discutat la inceputul topicului si anume reglajul atasului. Cand mi-am cumparat Niprul era reglat inclinat spre atas, cam trage dreapta si cam vibreaza coarnele. O sa incerc schema din prima pagina a topicului. Voi ziceti ca daca il reglez ca in ea nu ar mai trebui sa am probleme. Sper sa rezolv aceasta problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Luați ma de aici Âşi mai invațati. Proprietarul se numeste Horia Manta, are 70 de ani, motoreta este o Honda VF 1000, atas de nipra. Mai are o nipra la care nu a schimbat nimic in ultimii 7-8 ani, e drept ca mai curge ulei, da nu-i da mai mult de 80-90. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 26, 2008 Share Postat Iulie 26, 2008 Revin cu ceva ce s-a mai discutat la inceputul topicului si anume reglajul atasului. Cand mi-am cumparat Niprul era reglat inclinat spre atas, cam trage dreapta si cam vibreaza coarnele. O sa incerc schema din prima pagina a topicului. Voi ziceti ca daca il reglez ca in ea nu ar mai trebui sa am probleme. Sper sa rezolv aceasta problema. Normal sa fie inclinat spre ataj dar cand te asezi pe este dreapta s-au mai bine inclinata putin in partea cealalta. Nu se poate sa nu traga intr-o parte depinde de viteza demaraj franare incarcare ( pasageri) si chiar de inclinarea drumului eu avand un ataj usor le observ mai bine pe toate al tau fiind mai greu este mai usor. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 as vrea sa pun si eu un atas pe o honda ntv aveti ideie ce acte ar trebui sa o inscriu cu atas si daca imi da voie astia de la rar sa pun un atas pe o moto care nu a fost prevazuta cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_simson Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 as vrea sa pun si eu un atas pe o honda ntv aveti ideie ce acte ar trebui sa o inscriu cu atas si daca imi da voie astia de la rar sa pun un atas pe o moto care nu a fost prevazuta cu asa ceva? Practic trebe acte de provenienta a atajului( factura chitanta contract de cumparare) se poate aranja dar daca respectiva Honda nu are prinderi pt ataj atunci este mai nasol treba hartie de la Service si sa nu te bage la omologare. Plus trebe sa-i modifici transmisia. Pt ataj as prefera un motor de cuplu nu de turatie mare. Atajul solicita puternic vaza nu stiu daca rezista cea de Honda. Este mai simplu sa cumperi o motocicleta cu ataj. Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Se da atasul din poza. Se potriveste la Simson. Barca e distrusa rau, dar cadrul e ok. Pretul e 50 RON. S-a dus la topit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 S-a dus la topit... ....de azi se vinde numai la litru....avantajul e ca nu se mai vad defectele barcii de atas... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ....de azi se vinde numai la litru....avantajul e ca nu se mai vad defectele barcii de atas... La ce pret se intinde un M 72 cu atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 as vrea sa stiu si eu sa iau unu...deocamdata am dat numa de alea scumpe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SamuraiJerk Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 cateva secvente din atas de la si catea poze dinainte de plecare: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bach Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lau dnepr Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 m am apucat si eu sa mi readuc niprul la forma originala cu atas ,pun furca originala la loc gata cu piese de japo pe nipru o sa pun poze pe pracurs ca tre sa i refac motoru (piese de la gaspar).numa bine si care stiti ce mi trebe sa mi pun frana pe atas ? numa bine Aleko asta e niprul luat din bucuresti de la prietenul tau bogdan .stii cumva unde gasesc o aripa spate si suport original de mt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate