brake Postat Septembrie 22, 2011 Share Postat Septembrie 22, 2011 cum v-am spus ca revin cind montez xenon. pe bmw gs .bixenon de 4300 k.e super.110 ron.din bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chesterfield Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 de unde cumpar becuri de bord bmw gs.am doua arse de la benzinarie, de exemplu. Ia-l pe cel ars la tine, sa ai de model. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 de la benzinarie, de exemplu. Ia-l pe cel ars la tine, sa ai de model. [/ ms. dar ce am gasit pe el sunt mai mari unde intra in soclu,dar intre timp am descoperit si cum sa pun pe cele mai mici.numai bine tuturor.pa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Asa cum am zis, se vinde: BMW F650 GS galben cu: - ABS - manere incalzite - topcase BMW, genti laterale BMW Vario - parbriz inaltat Kappa - protectie manere BMW Consum si ultimele interventii de service se pot vedea in linkul din senatura. Nascut in 2001, are 50.000KM. Adus din Germania in 2008 la 28.000km, de atunci la mine. Pretul 3000 EURo. Gentile se dau si separat pt 400 EURo. tel. 0723614021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 (editat) niste poze cu fetele gentilor se poate ? multam pretul e cu tot cu suporti ? Editat Septembrie 23, 2011 de Trandafir Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Cat e topcaseul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Poze mai pe seara. Fetele sunt f. putin indoite. Topcase nu l-as da separat inca. Trebuie sa ma uit cum ramane cand dau jos suportul de topcase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Daca te hotarasti sa-l vinzi (topcase + suportul lui) da-mi un pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Daca te hotarasti sa-l vinzi (topcase + suportul lui) da-mi un pm. eu am luat de la ploiesti..www.motofly.ro romulus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Pe site n-au nimic doar motoare si echipamente, topcaseuri nema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Am uitat sa enumar cricul central si tankbagul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 ma poate lamuri si pe mine cineva cum este cu schimbul de ulei in cutia de viteze ,cum se schimba ,cand ,cam la ce intervale de timp(km) se schimba? ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 se schimbă atunci când schimbi Âşi uleiul de motor. Âşi Âştii de ce? pentru că e acelaÂşi ulei, în care se scaldă Âşi ambreiajul, Âşi cutia de viteze Âşi toate alealalte de formează motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ow3x3xpr3ss Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 se schimbă atunci când schimbi Âşi uleiul de motor. Âşi Âştii de ce? pentru că e acelaÂşi ulei, în care se scaldă Âşi ambreiajul, Âşi cutia de viteze Âşi toate alealalte de formează motorul. ms mult ,eram obijnuit ca in cutie trebuie ulei de transmisie! la moto in general asa e regula? nu este ulei separat pt cutia de viteze. ms inca o data si scuze daca am intrebat o tampenie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Am uitat sa enumar cricul central si tankbagul Incepi sa-l vinzi pe bucati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Pe site n-au nimic doar motoare si echipamente, topcaseuri nema. suna si vb cu omu k aduce. suna si vb cu omu k aduce.0723177205 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 Vand tot ce e pe el si nu se potriveste pe celalalt, la pachet sau pe bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 salut, stie cineva daca exista alternativa la filtrul de benzina de F650 GS Dakar 2002 de la Bavaria ? este in alta parte mai ieftin sau se poate pune filtru de altceva? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Septembrie 24, 2011 Share Postat Septembrie 24, 2011 salut, stie cineva daca exista alternativa la filtrul de benzina de F650 GS Dakar 2002 de la Bavaria ? este in alta parte mai ieftin sau se poate pune filtru de altceva? Multumesc da, exista cauta cu cateva pagini in urma ca a fost o discutie importanta, prin iulie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 am mai gasit o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdant Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 da, exista cauta cu cateva pagini in urma ca a fost o discutie importanta, prin iulie merci frumos, am gasit, sper sa se rezolve. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Vand tot ce e pe el si nu se potriveste pe celalalt, la pachet sau pe bucati Vreau cricu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NaeL Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 (editat) 100 EURo Editat Septembrie 25, 2011 de NaeL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CozonacRutier Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 Mult bre, mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 (editat) am mai gasit o poza prelungirea la aparatoarea de noroi de pe spate de unde ai luato? zi ce pret are si o iau eu .ast rasp.0722318215 Editat Septembrie 25, 2011 de brake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate