MarianVaru Postat Iunie 18, 2006 Share Postat Iunie 18, 2006 Am o nelamurire.... cu ce va curatati si ungeti lantul? Ce produs...cumparat de unde....eventual de la cineva care trimite prin posta(sa nu-mi ziceti magazine ..fiecare din orasul lui).Am citit si restul topicurilor despre asa ceva...dar tot confuz sunt... Pana la urma e buna motorina pt un lant cu o-ring-uri,daca nu-mi permit un spray? Mai spunea cineva ca pt offroad nu-i recomandat spray cu teflon...ca se lipeste tot praful de lant.. Deci....ce fac? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ANGIs-han Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Am o nelamurire.... cu ce va curatati si ungeti lantul? Ce produs...cumparat de unde....eventual de la cineva care trimite prin posta(sa nu-mi ziceti magazine ..fiecare din orasul lui).Am citit si restul topicurilor despre asa ceva...dar tot confuz sunt... Pana la urma e buna motorina pt un lant cu o-ring-uri,daca nu-mi permit un spray? Mai spunea cineva ca pt offroad nu-i recomandat spray cu teflon...ca se lipeste tot praful de lant.. Deci....ce fac? Eu curat lantul cu detergent de rufe diluat in apa calda. Freci lantul cu o perie cu dinti din plastic ceva mai grosi. Daca mergi off road, exista spray off road (40-50 ron), dar se duce repede (200-300 km). Se presupune ca oricum speli moto. dupa fiecare iesire in teren (cum ar fi normal) asa ca n-ai nevoie de mai mult. Pentru sosea este alt spray, care in functie de firma poate sa te tina si 1000 km. Daca vrei om care sa-ti trimita prin posta il poti suna pe Romi (0723.564.065), care aduce orice din Louis. Eu merg 50% pe sosea, 50% pe coclauri si folosesc spray off road. In speranta ca te-am vindecat de confuzie, iti doresc bafta si asfalt uscat sau drum cu noroi (in functie de preferinte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Iunie 19, 2006 Share Postat Iunie 19, 2006 Multumesc! Mai am o intrebare....voi ce bare de protectie aveti?Are cineva de la Hepco&Becker?Alea mi s-au parut faine....incerc sa pun o poza.. Ma gandesc sa-mi fac ceva asemanator...n-am bani sa-mi comand originalele... Voi ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Iunie 26, 2006 Share Postat Iunie 26, 2006 n-are nimeni bare de protectie? ce alte imbunatatiri ati mai adus la ele?(la motoare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 lichidul de frana cum se schimba..pt cei cu modele cu ABS? PS:chiar nu mai intra pe forum posesorii de f 650? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 http://faq.f650.com/GSFAQs/ Poate gasesti aici ceva informatii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
urcu Postat Iulie 3, 2006 Share Postat Iulie 3, 2006 scurt pe doi......Cine mai are??? Cum sta cu consumul? Manual in engleza????(am in germana si... ...) Pentru inceput cam atata. eu sant un fericit posesor al unui dakar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Iulie 5, 2006 Share Postat Iulie 5, 2006 pune si tu niste poze...mai da detalii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 De azi am si eu. E din 2001 si e cu ABS. Are vreo 10mii km, si pana la inmatriculare o invart in jurul blocului Am citit in cartea tehnica (nemteste normal) ca un consum de ulei de 1l la mia de km ar fi acceptat Cam cat ulei consuma ale voastre ca eu nu am facut inca prea multi km, mi se pare exagerat pana la 1l/1000km??? Parbriz inalt de Dakar gasesc de vanzare la dealerul BMW ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 (editat) De azi am si eu. E din 2001 si e cu ABS. Are vreo 10mii km, si pana la inmatriculare o invart in jurul blocului Am citit in cartea tehnica (nemteste normal) ca un consum de ulei de 1l la mia de km ar fi acceptat Cam cat ulei consuma ale voastre ca eu nu am facut inca prea multi km, mi se pare exagerat pana la 1l/1000km??? Parbriz inalt de Dakar gasesc de vanzare la dealerul BMW ? Salut! 1L la 1000 de km Vezi sa nu fi scris un chinez cartea aia. PS. Eu sunt unul dintre aia care fac fiare pt voi. Kuki stie. Editat Iulie 15, 2006 de cristian ionescu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 maximaler olverbrauch 1l/1000 km.... pagina 62 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian ionescu Postat Iulie 15, 2006 Share Postat Iulie 15, 2006 maximaler olverbrauch 1l/1000 km.... pagina 62 Desi nu stiu germana, maximaler nu suna a maxim?Asa ca mai ai mult pana ajungi la ce scrie in cartea aceea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat Iulie 18, 2006 Share Postat Iulie 18, 2006 eu pana acum in 2000km nu a trebuit sa completez nimic......asa zice cartea maxim 1l/1000km.....minim nu zice.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 Frate ma sperii , o sa verific uleiu cand ajung acasa! Dar sigur nu are cum sa consume atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Iulie 28, 2006 Share Postat Iulie 28, 2006 salut si eu vreau sa-mi iau un dakar la anul (de fapt ma gandesc intre adventure 640 si dakar) are careva un manual de utilizator si service de la dakar? eventual daca are careva si un manual de ktm ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Iulie 28, 2006 Autor Share Postat Iulie 28, 2006 Da, consumul de ulei este corect. Selectie din manual: "Permissible oil consumption l/ 1,000 km 1 (350 miles per Imp. pint/590 miles per US quart)" Manual am eu in engleza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat Iulie 29, 2006 Share Postat Iulie 29, 2006 salut fratilor sint ttk 72 din arad si am un bmw 650 gs din 2004 este prima mea moto. si sint foarte multumit de ea (sint primul propietar) si daca ajuta D-zeu la anu o sa am..... ce se vede in avatar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Iulie 31, 2006 Share Postat Iulie 31, 2006 un parbriz ceva de unde fac rost si io ca sufla vantu tareeeeeeeeeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 Nu mai dati banii pe toate prostiile. Ceva adevarat gasiti la www.wunderlich.de Singura problema e ca sunt in Germania dar daca are cineva drum p'acolo poate face fericita multa lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat August 2, 2006 Share Postat August 2, 2006 eu nu am ceas de temperatura...doar becul rosu..care nu s-a aprins pana acum.... ventilatorul intra cand merg mult prin oras si la offroad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ttk72 Postat August 27, 2006 Share Postat August 27, 2006 salut fratilor ,sant ttk 72 din arad si daca s-ar putea m-as alatura voua ; am si eu un gs din 2004 (si daca ajuta D-zeu anu ce vine...ce se vede in avatar ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Salutare la toata lumea ! Tocmai m-am intors dintr-o plimbare de cateva zile. Itinerariu: Buc-Curtea de Arges-Transfagarasan-Vistisoara(linga Sambata)-Sibiu-Saliste-Poiana Sibiului-Jina-Sugag-Obarsia Lotrului-Voineasa-Valcea-Buc Curcanu' a intrat la categ. GABARIT DEPASIT si toate fiarele manufacturate si-au facut pe deplin datoria. Zilele astea am sa incerc sa bag si rezumatul nebuniei ca acum sunt cam daramat. Cat priveste incarcatura si capabilitatile masinariei, nu pot sa va spun decat ca m-a uimit si pe mine. Acum asteptam oglinzi noi (alea vechi s-au uzat ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bb915 Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 Super si la cat mai multe plimbari ! In ultima poza se vede ca ati fost in 2 plus mmmuuuullllte bagaje. Nu e un pic cam jos scutul ala de la motor ... l-ai rashchetat un pic sau nu? Daca zici ca sunt asa faine fiarele alea da-mi si mie Pm cu mesterul si pret plz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat August 28, 2006 Share Postat August 28, 2006 (editat) Sunt doi frati "fierari", Cristi si Catalin, baieti super de treaba si priceputi la multe. Tel. 0723.728.216 0740.592.777 Pretul il stabiliti impreuna. PS Scutul l-am raschetat un pic numai cand intram cu 50-60 km/h pe "valurile" facute in pamantul de pe "drum" de camioanele caratoare de paduri. Editat August 28, 2006 de Kuki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MarianVaru Postat August 29, 2006 Share Postat August 29, 2006 suportii pt gentile laterale.....de unde i-ai luat...tot de la ei? sunt eficiente barele de protectie pe care le ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate