bogdan.marinescu Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AK_Raptor Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Cum e posibil ma? Dupa mai bine de o saptamana de terapie intensiva sa il piarda?! De ce nu scrie nimeni (din cei care au tinut legatura cu spitalul) despre evolutia lui pana la deznodamantul tragic? Chiar e asa greu sa scrieti 4 randuri pe topicul asta? Sau sunteti prea ocupati cu chestii mai importante? Odihneasca-se in pace. . .Tot nu imi vine sa cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Of.... D-zeu sa-l odihneasca in pace... Condoleante familiei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Astia cu gipane si masini mai inalte in general se cred nenorociti de regi ai soselelor,deasupra tuturor,deci protejati! Mi-e o sila de nedescris si deplang destinul crud al lui Radu,fie-i tarana usoara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeJay-X Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mario Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iunie 27, 2005 Admin Share Postat Iunie 27, 2005 Dumnezeu sa-l ierte si sa faca dreptate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
romeo s.katana Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Cum e posibil ma? Dupa mai bine de o saptamana de terapie intensiva sa il piarda?! De ce nu scrie nimeni (din cei care au tinut legatura cu spitalul) despre evolutia lui pana la deznodamantul tragic? Chiar e asa greu sa scrieti 4 randuri pe topicul asta? Sau sunteti prea ocupati cu chestii mai importante? Odihneasca-se in pace. . .Tot nu imi vine sa cred. Bai, nu-mi vine sa cred.Eram sigur ca o sa se faca bine, ce dracu doar era la spital de o saptamana. R.I.P. Condoleantze familiei, prietenilor shi tuturor celor care l-au cunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sir_dragos Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca si sa aiba grija de familia lui! Ai grija de noi Radule de acolo de sus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tremelo Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 (editat) Sincere condoleante... Dumnezeul sa'l aiba in paza. Editat Iunie 27, 2005 de tremelo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Bai, nu pot sa cred!!! Refuz sa cred asa ceva! Ok, nu a fost un accident usor, au fost multe traumatisme dar cu totii speram ca o sa scape! Nu-mi vine sa cred ca s-a terminat asa... sunt realmente socat! Odihneasca-se in pace! Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Nu-mi vine sa cred ca s-a terminat asa... sunt realmente socat! noi toti suntem... R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kapia Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Dureros. Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duracell Postat Iunie 27, 2005 Autor Share Postat Iunie 27, 2005 Nu imi vine sa cred..am deschis topicul asta cu gandul sa mai invatam si noi ceva..ca intradevar trebuie sa fii paranoic, si chiar daca ai prioritate si mergi incet, un cre_tin poate sa te loveasca.. Dar nu ma gandeam ca se va termina asa..este nedrept.. Radu nu a avut decat "vina" ca drumul lui s-a intersectat cu a unui imbecil criminal..de ajuns ca sa nu mai fie acum printre noi. Simt o ura de nedescris, mai ales ca zi de zi vad cum alti si alti inconstienti parca vor sa ne omoare.. Odihneste-te in pace, Radule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 M-am intors de la mare de 1 mai ca sa aflu ca a doua zi imi ingrop varul, acum istoria se repeta... N-am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Stie cineva unde si cand va fi inmormantat? Macar o floare putem sa ducem si noi... Ry. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maimutzica Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Odihneasca-se in pace. Si Aka Raptor are dreptate, chiar nu stie nimeni ce s-a intamplat? Ptr ca de neglijente in spital am mai auzit. Nu il mai aducem inapoi, dar daca a fost vreo neglijenta medicala la mijloc, putem macar sa incercam sa fim mai uniti si daca e cazul sa facem dreptate. Ptr ca este vorba de o viata de om si o pierdem o singura data. Urasc sa deschid rubrica asta si ma gandesc iar la durerea care ramane in urma in sufletul parintilor, familiei si prietenilor. Drumul de la intrunire catre casa a fost un cosmar. Ne-au taiat calea, purcei, capre, o pisica, o bufnita. Dar cel mai periculos animal avea 4 roti. Am multumit in gand ca am ajuns intreaga dar azi de dimineata cand a sunat mama cu sufletul la gura sa ma intrebe daca am ajuns cu bine, am realizat cata nevoie au cei din jur de noi. Si cate griji isi fac. Incercati sa va feriti cat puteti sa fiti prudenti si sa scriem cat mai rar pe aici. Pacat de Radu si de viata lui. Si indiferent cat plateste tembelul care l-a lovit, o viata de om echivalata in ani de puscarie, e o slaba consolare pentru cei ramasi fara Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 R.I.P. Totusi ce s-a intimplat in ultima saptamina? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
babyblade Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 nu pot sa cred... Dumnezeu sa il odihneasca si ai aiba grija de familia lui. daca stie cineva detalii despre inmormantare, va rog, postati si aici si pe alte site-uri moto. cred ca o floare poate duce fiecare dintre noi. inca o data, Dumnezeu sa ii oihneasca sufletul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kombat Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 numi vine ca cred baiatu asta mai avea zile asa am sperat,cin ne poate informa cind si unde au loc funerariile tre sa mergem toti ,toti am primit palma asta,ne mai punind la socoteala familia distrusa de un jegos DUMNEZEU SAL ODIHNEASCA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xander Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 nu-mi vine sa cred... un accident stupid si nici macar la viteza....saracu baiat. orice s-ar spune si medicii sunt de vina. nu se moare dintr-un plaman perforat de coaste. iar in ce priveste vinovatul nu e nimic de facut. mare minune daca o sa pateasca ceva si de fapt nu mai conteaza acum. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rixos Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bicicleta Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Dumnezeu sa-l odihneasca... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Don Leoncio Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 Incredibil! Dumnezeu sa il odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bvis Postat Iunie 27, 2005 Share Postat Iunie 27, 2005 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate