CzCustoms Postat Aprilie 19, 2013 Share Postat Aprilie 19, 2013 posesor necunoscut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 Nu stiu detalii, era pe strada mea si l-am impuscat:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lake_of_tears Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T I M B E R L A N D Postat Aprilie 21, 2013 Share Postat Aprilie 21, 2013 in Buscat zapada-i groasa , In buscat chiar se schiaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 RECOMAND TRASEUL CLUJ TURDA,BAIA DE ARIES, ARIESENI,STEI,BEIUS,ORADEA - PEISAJE F. FRUMOASE SI DRUMUL DESTUL DE LIBER IN ARIESENI SE MAI POATE VEDEA ZAPADA PE VARFURILE MUNTIILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Aprilie 26, 2013 Share Postat Aprilie 26, 2013 ce tare-i prima poza. zici ca i s-a facut rau si vomita un izvor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vallach Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 RECOMAND TRASEUL CLUJ TURDA,BAIA DE ARIES, ARIESENI,STEI,BEIUS,ORADEA - PEISAJE F. FRUMOASE SI DRUMUL DESTUL DE LIBER IN ARIESENI SE MAI POATE VEDEA ZAPADA PE VARFURILE MUNTIILOR Anul trecut am fost spre Rosia Montana pe traseul acesta, iar portiunea de drum ce apartine de jud. Cluj, cea din placi de beton, mi-a scos fire albe. Sunt tare curios cat de placut a fost slalomul printre gropi pe GSX-R.. Peisajul de la Salciua mi se pare fantastic, norocosi cei ce au bunici in zona Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stcimponeriu Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 O excursie facuta pana in Gheorgheni(Harghita),de peste 400 de km,din care atasez cateva aici(pacat ca-s facute cu telefonul mobil): Splendid motorul, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OutOfCtrl Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Traseul tr2.jpg Si poze RECOMAND TRASEUL CLUJ TURDA,BAIA DE ARIES, ARIESENI,STEI,BEIUS,ORADEA - PEISAJE F. FRUMOASE SI DRUMUL DESTUL DE LIBER IN ARIESENI SE MAI POATE VEDEA ZAPADA PE VARFURILE MUNTIILOR Salut, imi spuneti si mie va rog starea drumurilor? Vrem sa mergem cu un naked si un sport touring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Turda - Albac e ok.. nu e de polizat scarite, dar asa de plimbat merge, sunt multe denivelari, mai o groapa.. cand am fost eu am prins mai multe echipe de la drumuri care pregateau ceva lucrari - probabil peticiri de primavara, deci s-ar putea sa prindeti drum mai ok. Oricum merita peisajul De azi, pe undeva langa Ilia, HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 De azi, pe undeva langa Ilia, HD strasnica mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 O sedinta foto asa pe placu nostru intr`un depozit de langa gara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 O sedinta foto asa pe placu nostru intr`un depozit de langa gara cea mai frumoasa plimbare pe anu' asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyocluj Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Salut, imi spuneti si mie va rog starea drumurilor? Vrem sa mergem cu un naked si un sport touring. sal pot sa zic linistit ca drumul e bun se poate merge linistit cu naked,sport touring si cu ss ( asfalt uscat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAG Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 posesor necunoscut. Revendic motor. Honda Hornet, 2005. Fotografiata pe str. Pitesti, vis a vis de unde lucrez. Multumesc pentru poza, am salvat-o:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Galen Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 cea mai frumoasa plimbare pe anu' asta Fain motorul! downloads 179 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
~LeX~ Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Mersi Galen , sunt convins ca toata lumea e atenta la motor ! ar mai fi cateva poze sa pun ... doar daca o sa ceara publicu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cpt towlie Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 O sedinta foto asa pe placu nostru intr`un depozit de langa gara unde e motoru ?)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Mai 4, 2013 Share Postat Mai 4, 2013 Clujenii la mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Mai 30, 2013 Share Postat Mai 30, 2013 O tura scurta pe dealuri prin lomb, se auzeau fain galeriile de pe stadionul cfr-ului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Clubul moto „Petrom Huiedin” salută noul sezon cu arhicunoscutele ture pe DJ103K spre ultra faimosul lac Beliș-Fântânele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 (editat) A debutat sezonul moto 2014 cu o scurta plimbare la Cetatea Sighisoarei si poza mea preferata Editat Martie 9, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 O sedinta foto asa pe placu nostru intr`un depozit de langa gara cind mai faci plimbari d'astea, da si noua un telefon ca venim buluc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlady_80 Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) O zi minunata, cu multe grade cu + a inceput cu o ,,cacaua,, cu lapte la Stejeris apoi o plimbare la soare in cetatea Alba Iulia apoi un ciolan cu fasole la Rustiq Editat Martie 23, 2014 de vlady_80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 pai sa vedem ciolanu!! ca nu te cred ca ai mancat ciolan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate