Shoei94 Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 (editat) Cand: 12.09.2009 Cine: Razvan ( Tzuki ) tovaras bun de al meu Unde: Oravita , intr-o intersectie Imprejurari: cca 190 km/h , un Tigan (fara permis ) nu s-a asigurat cu un BMW.. Urmari: A actionat frana, motorul s-a ridicat pe roata de fata , iar el a fost strivit intre masina si motor.. Decedat Editat Iunie 27, 2010 de Shoei94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VictorC Postat Iunie 27, 2010 Share Postat Iunie 27, 2010 Cand : 29.06.2010 Cine : Tudorica Cornel (unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si omul care mi-a aratat ce inseamna cu adevarat motociclismul) Unde : Lunca Corbului Imprejurari : La cc 180 km/h a facut swich de pe o curba pe alta si cand a pus-o jos a pierdut aderenta intrand in parapet Urmari : A decedat dupa 13 zile de lupta, exact in ziua in care a implinit 29 de ani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PeDrum Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 Cand : 29.06.2010 Cine : Tudorica Cornel (unul dintre cei mai buni prieteni ai mei si omul care mi-a aratat ce inseamna cu adevarat motociclismul) Unde : Lunca Corbului Imprejurari : La cc 180 km/h a facut swich de pe o curba pe alta si cand a pus-o jos a pierdut aderenta intrand in parapet Urmari : A decedat dupa 13 zile de lupta, exact in ziua in care a implinit 29 de ani 29.06 sau 05 ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 3, 2010 Share Postat Iulie 3, 2010 29.06.2010, atunci a decedat, accidentul avand loc cu 2 saptamani in urma...N-o sa te uit baaa, oriunde esti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clitz2003 Postat August 18, 2010 Share Postat August 18, 2010 Cand: 28/05/2010 Cine: Tilica Ionut Unde: Sos. Buc-Targoviste Imprejurari: http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/dub...targoviste.html Motor: Honda CBR F3 Urmari:Decedat Nu te voi uita niciodata prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baluba16 Postat Martie 25, 2011 Share Postat Martie 25, 2011 (editat) Cand: 21/03/2011 Cine: Moisin Dragos si Pinter Alexandru Unde: DN1 intre Alba-Iulia - Lancram Imprejurari: http://www.adevarul.ro/locale/alba_iulia/A..._450555243.html http://www.stirialba.ro/2011/03/dragos-si-...din-alba-iulia/ Motor: Suzuki gsxr 600 Urmari:Decedati R.I.P. dragos si alex Editat Martie 25, 2011 de baluba16 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delux111 Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Cand:04.04.2009 Unde:Sos Chitilei directia Bucuresti-Tartasesti Cine: Eu Motor: Suzuki Bandit Imprejurari: Un dobitoc cu un Peugeot nu se asigura , vireaza stanga si ... nu l-am mai putut evita . Urmari: puls zero, tensiune zero (moarte clinica), 6 saptamani conectat la aparate la terapie intensiva. Dumnezeu nu m-a lasat ... desi "medicina nu mai avea ce face" (l-am citat pe doctorul care m-a avut in grija), mi-am revenit , am fost operat de 4 ori, extirpare de intestin subtire (1.5 metri), extirpare lob ficat, maini, picoare fracturate (in prezent cu placute si suruburi), traumatism cranio-cerebral (pierderi de memorie si de cunostiinta), lichid la plamini (aprox 4.5 litri), etc. Dupa aproximativ un an am reusit sa ma recuperez cat de cat - sa pot merge pe drum ... Aveti grija fratilor, fiti prudenti ca de inconstienti e lumea plina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Aprilie 27, 2011 Share Postat Aprilie 27, 2011 Cand:04.04.2009Unde:Sos Chitilei directia Bucuresti-Tartasesti Cine: Eu Motor: Suzuki Bandit Imprejurari: Un dobitoc cu un Peugeot nu se asigura , vireaza stanga si ... nu l-am mai putut evita . Urmari: puls zero, tensiune zero (moarte clinica), 6 saptamani conectat la aparate la terapie intensiva. Dumnezeu nu m-a lasat ... desi "medicina nu mai avea ce face" (l-am citat pe doctorul care m-a avut in grija), mi-am revenit , am fost operat de 4 ori, extirpare de intestin subtire (1.5 metri), extirpare lob ficat, maini, picoare fracturate (in prezent cu placute si suruburi), traumatism cranio-cerebral (pierderi de memorie si de cunostiinta), lichid la plamini (aprox 4.5 litri), etc. Dupa aproximativ un an am reusit sa ma recuperez cat de cat - sa pot merge pe drum ... Aveti grija fratilor, fiti prudenti ca de inconstienti e lumea plina . Felicitari! Welcome back! Ar trebui sa facem si un topic "reinviati pe 2 roti" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robertd Postat Mai 7, 2011 Share Postat Mai 7, 2011 Nu mai postati in topicul asta decat daca aveti de anuntat ceva trist. Mi se face piele de faina de fiecare data cand il vad in "new posts". Rog un mod sa stearga offtopicurile. Multumesc Sa speram ca o sa fie pierdut topicul asta cat mai mult timp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
David' Postat Iunie 18, 2011 Share Postat Iunie 18, 2011 (editat) Cand : 16.06.2011 Cine : AlexXP (Alex Popa) Unde : Bucuresti , BD. Unirii ' pe langa Alba Iulia Motor : BMW F 650 GS Dakar Imprejurari : http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/tanar-mort-in-urma-unui-accident-de-motocicleta-in-capitala-228594.html Urmari : DECEDAT P.S. Maine este inmormantarea lui Alex Popa . Cimitiru' din Ghencea militar 1 la ora 12 .!Maine la ora 11 imediat dupa Liberty Center pe partea dreapta,in sensul de mers spre Razoare!!!o sa va asteptam pana la ora 11:20 acolo,apoi plecam spre cimitir!!! Editat Iunie 18, 2011 de David' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jamalex2000 Postat Iunie 29, 2011 Share Postat Iunie 29, 2011 Cand : 27.06.2011 Cine : Radu Vutescu Unde : Bucuresti , BD. Cotroceni Motor : Honda VFR800 Imprejurari : /index.php?/topic/664304-accident-grav-sos-cotroceni/ Urmari : DECEDAT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberem@yahoo.com Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 Cand: 20.07.2011 Cine: Ursache Valentin Unde: DN 15C Targu Neamt - Piatra Neamt Imprejurari: /index.php?/topic/665606-accident-mortal/ Motor: Yamaha R1 Urmari:Motociclist - DECEDAT, Pieton - DECEDAT, Pasager - RANIT GRAV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat Iulie 25, 2011 Share Postat Iulie 25, 2011 24.07.2011 pe soseaua Bucuresti-Alexandria,Suzuki GSX1300R Hayabusa 2000,CRISTI SI GABI,proaspat casatoriti,loviti frontal de o soferita inconstienta ce a intrat pe contrasens efectuaind o depasire in varf de panta.In urma impactului ambii motociclisti au decedat pe loc,deasemenea soferita si pasagerul din fata decapitati instantaneu,iar cei din spate au fost descarcerati si sunt raniti grav.Motociclistul si pasagera 2 oameni simpli,modesti,deosebiti.Nu credeam ca va trebui vreodata sa scriu despre ei acest post.RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
delu Postat August 9, 2011 Share Postat August 9, 2011 Nu as fi vrut sa scriu vreodata aici dar ... Cand: 2.08.2011 Cine: Mihai Buliga Cauza: fara legatura cu motocicleta. Unde: pe DN1, in zona localitatii Comarnic Detalii: http://www.observatorulph.ro/latest-news/ultima-ora/accident-mortal-pe-dn-1 Adio Amice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kareszcbr Postat Septembrie 4, 2011 Share Postat Septembrie 4, 2011 in data de 01.09.2011 ora 14:45,,soseaua DN1,a decedat Szasz Peter in varsta de 27 ani,din jud Mures localitatea Miercurea Nirajului,care detinea motocicleta yamaha fazer 600cmc din 2004,cauza ramane necunoscuta pana la aceasta ora! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atxcris Postat Septembrie 15, 2011 Share Postat Septembrie 15, 2011 Mai mult sânge pe străzile din Mantua, Âşi încă o dată victima a fost un motociclist. Un tânăr român de 29 de ani din Brasov, Calin Popovici, un rezident al Peschiera del Garda. Pare să fi pierdut brusc controlul motocicletei sale un Ducati Monster 900 într-o curbă de-a lungul drumului de dealuri dintre Mantua Âşi Monzambano Volta. Cădere care a fost fatala pentru Calin Popovici. Acesta a fost aruncat din Âşa într-un artefact de beton de la marginea drumului. Impactul a fost foarte violent, atat de violent incat baiatul a murit în câteva secunde. Dumnezeu sa-l odihneasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius '95 Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Va rog scrieti imprejurarile; nu mai dati link-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strumfy Postat Noiembrie 23, 2011 Share Postat Noiembrie 23, 2011 18.11.2011 - Stoica Dragos aka Gogoasa (Honda fireblade 900). A murit in apropierea podului Baneasa din cauza unei soferite care a facut stanga incalcand linia dubla continua (ea avand STOP si obligatoriu dreapta). In urma impactului, motociclistul a fost proiectat intr-o masina parcata si imediat in stalp. A decedat pe loc. Inmormantarea a avut loc pe 22.11.2011 alaturi de zeci de motoclisti, scuteristi, familie si prieteni. Odihneste-te in pace, prietene! :rose: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate