moto_comuniste Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Detalii!?!?! Cei implicati sunt ok? Este incredibil ce se intampla............. din auzite un bou a intrat in plin in motociclistul care se afla intr-un sens giratoriu. In acelas sens giratoriu am vazut si eu o chestie incredibila -un (cuvant urat) a intrat pe contrasens in giratoriu lund-o "pe scurtatura" catre strada pe care se indrepta... Avezi dreptate: ALBANEZII SUNT CEI MAI PENALI SOFERI AI ROMANIEI!!! GANDITI DE 2 ORI CAND VEDETI IN TRAFIC NUMERE DE ALBA!!! Despre fratele meu (Baluba 16) pot sa va spun ca e mai bine. Astazi o sa fie mutat de la ATI la Ortopedie; recuperarea insa o sa fie destul de grea si o sa ramana fara Bacalureat in anul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mjollnir Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 Daca nu ii bateti pe toti sunteti fraieri. Mers la toti acasa si dati cu capul de usa. Nu se poate intr-un uras sa se intample asa ceva. Nu au fost atatea accidente nici in Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 acum 4 ani erati motociclisti tu si inca 400 .... acum pe langa tine si cei 400 au aparut alti 40.000 de posesori ai categ. A cu motoare de 1000cmc Cam asta e diferenta. Odata cu asta s-a schimbat si mentalitatea! CORECT !!! .. si eu am motocicleta si permis (cat A) dar tocmai din cauza dobitocilor de pe sosea ..prefer sa ma dau pe dealuri (cross ... enduro) .. in fine ! in orice caz .. mai nou nu numai cei pasionati au motoare .. ci majoritatea tartanilor (scuzati expresia) pt ca e la moda sa ai motocicleta !! care "fuge tare, mancati-as" sau "cat prinde mancati-as??" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 -joi ..la ora 20..FRATELE MEU BALUBA 16, ADICA IONEL A AVUT UN ACCIDENT F F GRAV...EL MERGEA REGULAMENTAR IAR TOT INTR-O BLESTEMATA DE INTERSECTIE UN IDIOT NU IA DAT PRIORITATE SI A INTRAT IN EL..FRATELE MEU AVEA 40 KM\H..A FOST DUS LA URGENTE...REZULTAT: PICORUL COMPLET ZDROBIT..I-LA PRINS INTRE MOTOR SI MASINA..ACUM E LA REANIMARE:((marca: yamaha xt 600 Fratele tau chiar are 18 ani cum scrie in profil? Daca da, nu pare sa aibe dreptul sa circule regulamentar cu un motor de 600 si e culpa comuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 2, 2008 Autor Share Postat Iunie 2, 2008 (editat) Fratele tau chiar are 18 ani cum scrie in profil? Daca da, nu pare sa aibe dreptul sa circule regulamentar cu un motor de 600 si e culpa comuna. fratele meu are 19 ani acum si permisul de un an si.. asa k stai linistit:) Editat Iunie 2, 2008 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lonerider Postat Iunie 2, 2008 Share Postat Iunie 2, 2008 fratiilor ..de necrezut azi a mai fost un accident grav..tot in alba....NU SE MAI POAE!!! e al 8-lea pe sapt asta.... din auzite un bou a intrat in plin in motociclistul care se afla intr-un sens giratoriu. In acelas sens giratoriu am vazut si eu o chestie incredibila -un (cuvant urat) a intrat pe contrasens in giratoriu lund-o "pe scurtatura" catre strada pe care se indrepta... Unde, mai exact (sunt numai 3 giratorii) Âşi pe la ce oră, cu ce motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moto_comuniste Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Unde, mai exact (sunt numai 3 giratorii) Âşi pe la ce oră, cu ce motor? cel de pe Motilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 fratele meu are 19 ani acum si permisul de un an si.. asa k stai linistit:) S-a schimbat legea cu limita de 25 kW in primii doi ani? Un an si ceva nu sunt tocmai doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
perseu77 Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Aoleu,cate accidente în Alba! din ceea ce citesc, m-au luat fiorii... soferii români nu respecta un motociclist, am simtit asta de multe ori. La noi impertinenți si care conduc haotic sunt taximetristii.. e vrb de Tecuci. Prin primavara Politia Rutiera a chemat motociclistii si le-a spus sa nu mai circule prin centru, pe Bulevardul Gh PetraÂşcu pentru ca fac zgomot si sperie oamenii Âşi copii. Si ne sfatuiau sa lasam motoarele si sa ne apucam de lucruri serioase. Am mai citit si eu cateva sondaje.. motociclistii sunt vazuti ca o categorie de subculturalizati, organizati in bande care pun in pericol siguranta circulatiei, care se cred un fel de cavaleri moderni care au inlocuit calul medieval cu unul cu cai putere si roți. Suntem in aceeasi oală bagati de sociologi cu hippioții, manelistii, aurolacii.hip-hoperii, karatiÂştii. Ce sa mai spun.. ma înfior si eu.. zilele trecute eram cu motorul in intersectie ,aveam prioritate si un taximetrist nu mi-a acordat prioitate. Am fost atent si am franat la timp, viteza aveam cam 30 la ora... asta a fost norocul meu. Recomand multa prudenta..din cate citesc...multe accidente se petrec in oras, si la viteze mici. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Aoleu! fratilor din ALBA adunati va, pune-ti cheile intr-o traista si lasati motoarele la vatra! imi pare rausa aud atatea tragedii numai intr-un judet! parca suntem maidanezi de vezi pe strazi calcati de masini! JESUS SANATATE MAXIMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Aoleu! fratilor din ALBA adunati va, pune-ti cheile intr-o traista si lasati motoarele la vatra! imi pare rausa aud atatea tragedii numai intr-un judet! parca suntem maidanezi de vezi pe strazi calcati de masini! JESUS SANATATE MAXIMA sau mergeti si predati cheile la politie..........si spuneti ca va apucati de treburi serioase va luati masini ...le dotati cu bate si pedepsiti conservarii ucigasi din restul tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 4, 2008 Autor Share Postat Iunie 4, 2008 da...se pare k alba e cea mai redusa mintal Localitate!!!!!numai Dumnezeu te mai poate ferii pe aiici.MARE GRIJA!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 ce sa zic...am un prieten care ma tine la curent cu chestiile astea in ultima vreme....si ma iau dracii cand aud zilnic altul si altul si altul mereu...vreau sa va zic ca acum 3 sapt cand a murit un prieten am zis ca mi`e frica si poate ca n`o sa`mi mai iau motor...acum zic ca sunt ingrozita de`a dreptul si sigur n`o sa mai imi iau...deci la noi in alba e de mers cu tractoru` frate...ca daca mergi cu motoru n`ai nici o sansa...te privesc astia de parca esti criminal in serie si nu stiu cum sa faca sa se urce pe tine ! nu-mi vine sa cred ca intr`un oras atat de mic se pot intampla atatea accidente...deci nu stiu...se mai da examen la scoala de soferi ??? ca eu am impresia mai nou ca toti incompetentii (sa nu le zic altfel) isi iau carnetu` acum...si A si B...fara suparare....da` sunt unii (ma refer la ambele categorii) de efectiv iti vine sa te duci la politie si sa`ti predai cheile de buna voie.... <- parerea mea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ce sa zic...am un prieten care ma tine la curent cu chestiile astea in ultima vreme....si ma iau dracii cand aud zilnic altul si altul si altul mereu...vreau sa va zic ca acum 3 sapt cand a murit un prieten am zis ca mi`e frica si poate ca n`o sa`mi mai iau motor...acum zic ca sunt ingrozita de`a dreptul si sigur n`o sa mai imi iau...deci la noi in alba e de mers cu tractoru` frate...ca daca mergi cu motoru n`ai nici o sansa...te privesc astia de parca esti criminal in serie si nu stiu cum sa faca sa se urce pe tine ! nu-mi vine sa cred ca intr`un oras atat de mic se pot intampla atatea accidente...deci nu stiu...se mai da examen la scoala de soferi ??? ca eu am impresia mai nou ca toti incompetentii (sa nu le zic altfel) isi iau carnetu` acum...si A si B...fara suparare....da` sunt unii (ma refer la ambele categorii) de efectiv iti vine sa te duci la politie si sa`ti predai cheile de buna voie.... <- parerea mea ! ia un motor si haide cu el la mures sa te dai.....e mai putin riscant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MeGiulie Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 ms soso...da` pana ies din jud alba ce fac? ii pun bretele si`l iau in spate? la voi o fi altfel, nu zic....da` la noi...pe bune...ori iti tragi un jeep ori un tractor....ca altfeeeel..........anyway, din toamna o sa ma mut la cluj ...sper ca acolo se poate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zero cool Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 neatentia ce cel mai grav lucru..stiti ce a zis soferul ce la nenorocit pe fratele meu?( a zis k el nu se uita dupa motoare...(( ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pertza Postat Iunie 5, 2008 Share Postat Iunie 5, 2008 pt cei din alba care poseda un scuter vineri 06.06.2008 , ora 18:00 in fata la catedrala din alba-iulia , intrunire !!!! sper sa vada cineva mesaju si sa fim cati mai multi !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat Iunie 6, 2008 Share Postat Iunie 6, 2008 Baietii din Alba,iesiti vere cu topoarele in spate,si la semafor va dati jos de pe motor si le aratati consevarilor soarta pe care o sa o aiba,daca nu sunt atenti. Este INCREDIBIL!! ce draq ma ,Alba-Iulia e in junga,si consevarii sunt niste negrii mititei care n-au vazut motociclete in viata lor?? ESte necesara o intrunire,sa iesim vreo 300 de motoristi,sa ne facem remarcati!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Abia acum am vazut topicul asta. Imi pare rau de toti, mai ales de baluba16. Sper sa nu ramana cu urmari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iunie 7, 2008 Share Postat Iunie 7, 2008 Nasol frate,Axi imi pare rau pentru fratetu,stiu cum e sa pateasca ceva fatemiu.numai bine insanatosire tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 (editat) Nasol frate,Axi imi pare rau pentru fratetu,stiu cum e sa pateasca ceva fatemiu.numai bine insanatosire tuturor marti ii da drumu l fratiorul meu acasa....totul e ok....piciorl usor usor se vindeca..problema e ca 3 luni nu are voie sa umble dupa care poate:) oricum ,multumesc la Dumnezeu k e bine!!! acum ma tot cert cu criminalul k tot face fite.....dar curand o sa intre el la spital de ma mai enervaza!!! ce sa zic aveti mare grija...eu am renuntat la motociclete:)..mi-am luat un opel calibra sport rau..tunat:D:D si ca sa nu sufar acum va venii un cross:) ( CRF 450) Editat Iunie 8, 2008 de axi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 marti ii da drumu l fratiorul meu acasa....totul e ok....piciorl usor usor se vindeca..problema e ca 3 luni nu are voie sa umble dupa care poate:)oricum ,multumesc la Dumnezeu k e bine!!! acum ma tot cert cu criminalul k tot face fite.....dar curand o sa intre el la spital de ma mai enervaza!!! ce sa zic aveti mare grija...eu am renuntat la motociclete:)..mi-am luat un opel calibra sport rau..tunat:D:D si ca sa nu sufar acum va venii un cross:) ( CRF 450) ce coincidenta ...criminalu il am in tel si eu pe dubistul meu......eu marti sper sa termin circul cu politia am sa va spun miercuri povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Iunie 8, 2008 Autor Share Postat Iunie 8, 2008 ce coincidenta ...criminalu il am in tel si eu pe dubistul meu......eu marti sper sa termin circul cu politiaam sa va spun miercuri povestea astept.. povestea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jock3r69 Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 marti ii da drumu l fratiorul meu acasa....totul e ok....piciorl usor usor se vindeca..problema e ca 3 luni nu are voie sa umble dupa care poate:)oricum ,multumesc la Dumnezeu k e bine!!! acum ma tot cert cu criminalul k tot face fite.....dar curand o sa intre el la spital de ma mai enervaza!!! ce sa zic aveti mare grija...eu am renuntat la motociclete:)..mi-am luat un opel calibra sport rau..tunat:D:D si ca sa nu sufar acum va venii un cross:) ( CRF 450) Eu zic mai bine sa il lasi in pace , sa nu il lovesti , pentru ca atunci or sa fie niste discutii , iar asa il poti rezolva mai bine , si , eventual , pe urma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AB-33-MAD Postat Iunie 8, 2008 Share Postat Iunie 8, 2008 nasol, de cate ori vin in alba injur da ma ia draku, cat despre giratorul de pe motzilor.......de cand l-au facut ma tot intreb ce e in mintea lor.....cea mai cretina intersectzie, nu ai vizivilitate, plus ca in alba vad ca nu prea se shtie prioritatea in giratoriu....de groaza. in alba circul ca shi cum ash fi invizibil, ma feresc eu de tot, nu ma ashtept sa fiu vazut. sanatate lu fra'tu, i-am scris shi pe mess. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate