Crazy-devil Postat Iulie 9, 2013 Share Postat Iulie 9, 2013 daca ai vreun prieten sau ai tu drum, fa-i intai o vizita si da-o la pace. daca nu, fugi repede la politie si il salta fix cand se duce sa ridice banii. cred ca mult msai usor decat sa-l cauti personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-se+vind+2+tobe+moto+una+marca+ixil+si+una+titanium+150+roni+cea+ixil+si+cealalta+-194959.html Trompetele astea numai Titanium nu par. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-vanzare-accesorii-echipament-motociclete-second-hand-se+vind+2+tobe+moto+una+marca+ixil+si+una+titanium+150+roni+cea+ixil+si+cealalta+-194959.html Trompetele astea numai Titanium nu par. poate doar nu stie saracul om ce are acasa, crezand ca orice metal ca inoxul, e titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 19, 2013 Share Postat Iulie 19, 2013 Mai curand asteapta vreun fraier care sa nu stie. Nu sunt scumpe, dar par tobe originale de pe ceva modele vechi, nu ce scrie el acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 nici voi nu sunteti atenti... omul a zis MARCA Titanium... nu ca sunt din titan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
THE VADER Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 (editat) corect,aolo scrie asa,,se vind 2 tobe moto una marca IXIL si una(aici completez eu)marca TITANIUM,, Editat Iulie 20, 2013 de THE GYX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Iulie 20, 2013 Share Postat Iulie 20, 2013 Alea nu sunt nici Ixil, nici Titanium,. aia vroiam sa zic, parca nu ai inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry_ss Postat Iulie 28, 2013 Share Postat Iulie 28, 2013 Tepar : BOGHEAN MARCEL, Medgidia, Constanta. Povestea, aici : /index.php?/topic/700360-tepar-din-medgidia/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat August 8, 2013 Share Postat August 8, 2013 Generatia fara BAC loveste din nou: /index.php?/topic/700299-accelereaza-la-franare/&do=findComment&comment=3518179 Individul e un pusti nesimtit si tepar. La mine a comandat bujii si a insistat sa le pun pe curier rapid. Intre timp a rezolvat problema, asa ca a considerat normal sa nu mai ridice pachetul. Culmea e ca si el e vanzator la randul lui: /index.php?/topic/697885-ghete-vara-alpinestars/&do=findComment&comment=3479100 Aviz amatorilor de caramizi Alpinestars. Eu am incasat-o, macar altii sa nu mai pice in plasa: Iuga Sandel Str Cantonului nr 34, Braila Tel: 0745461902 Email: sandysony13@yahoo.es Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 12, 2013 Share Postat August 12, 2013 (editat) Tepari, nu si-au ridicat coletul: (1) BANCIU ANDREI BLVD Grivitei nr 83, Apt 22 Brasov, cod 500 198 Telefon acasa 0268476425 Telefon mobil nu il mai am. Detine o Africa Twin. (2) RUS SIMION Sat Spermezeu - Halmasau, judet Bistrita-Nasaud Detine o Honda NX650 Dominator. Nu am numar telefon. Multumesc. Editat August 12, 2013 de mexykanu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Alt copil care incurca lumea: Ostahie Paul Strada sub Deal nr 292 Roznov, Jud Neamt paulie_91@yahoo.com 0742874638 A comandat bujii (pentru scuter bineinteles) si a refuzat ridicarea pachetului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Sa mor daca nu-mi vine sa-mi fac 12 adrese de livrare pe 12 nume diferite si pe 12numere de telefon , si sa va comand fara plata avansului numai chestii scumpe care nu se vind. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Sa mor daca nu-mi vine sa-mi fac 12 adrese de livrare pe 12 nume diferite si pe 12numere de telefon , si sa va comand fara plata avansului numai chestii scumpe care nu se vind. Sunt curios cine va onora o astfel de comanda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat August 19, 2013 Share Postat August 19, 2013 Sa mor daca nu-mi vine sa-mi fac 12 adrese de livrare pe 12 nume diferite si pe 12numere de telefon , si sa va comand fara plata avansului numai chestii scumpe care nu se vind. Mai bine ne explici modul de gandire al acestor neseriosi. Ca sa stim sa ne ferim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Se cheama lacomie din partea voastra. In loc sa va intilniti sa sa va intelegeti asupra unui avans minim, stati si va lamentati. Pusti neseriosi se nasc in fiecare zi, nu-i prindeti voi pe toti in viata asta scurta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Se cheama lacomie din partea voastra. In loc sa va intilniti sa sa va intelegeti asupra unui avans minim, stati si va lamentati. Pusti neseriosi se nasc in fiecare zi, nu-i prindeti voi pe toti in viata asta scurta. O fi lacomie, nu te contrazic. Insa doream sa ne explici modul de gandire al acestor tepari, ca sa putem sa ne ferim de ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Pai e simplu: el comanda ce-i trece prin cap si dupa aia se trezeste ca nu are (sau nu vrea sa-i dea) ta-su bani sa le ridice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat August 20, 2013 Share Postat August 20, 2013 Kollar, tu ai fi in stare sa organizezi o slujba de inmormantare intr-un bordel. Fara voia ta De ce nu il lasi pe Jagi sa isi spuna oful ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Kollar, tu ai fi in stare sa organizezi o slujba de inmormantare intr-un bordel. Fara voia ta De ce nu il lasi pe Jagi sa isi spuna oful ? P-asta n-am prins-o... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andry Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Tepari, nu si-au ridicat coletul: (1) BANCIU ANDREI BLVD Grivitei nr 83, Apt 22 Brasov, cod 500 198 Telefon acasa 0268476425 Telefon mobil nu il mai am. Detine o Africa Twin. Nu ştiu de unde naiba ai pescuit numărul acela de telefon, nu ştiu dacă a fost al meu dar nu mai am Romtelecom din 2005. Între timp m-am mutat în Sibiu şi cu toată agitaţia am uitat complet de colet, nici de motocicletă nu m-am mai atins de la începutul lunii. Aştept să-mi trimiţi pe PM un cont bancar unde să-ţi virez banii pentru transport Poşta Română + melc kilometraj + transport prin curier către Sibiu + ce beri bei tu, ca să nu se împrăştie vorbe de vrajbă în bătaia vântului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 21, 2013 Share Postat August 21, 2013 Nu ştiu de unde naiba ai pescuit numărul acela de telefon, nu ştiu dacă a fost al meu dar nu mai am Romtelecom din 2005. Între timp m-am mutat în Sibiu şi cu toată agitaţia am uitat complet de colet, nici de motocicletă nu m-am mai atins de la începutul lunii. Aştept să-mi trimiţi pe PM un cont bancar unde să-ţi virez banii pentru transport Poşta Română + melc kilometraj + transport prin curier către Sibiu + ce beri bei tu, ca să nu se împrăştie vorbe de vrajbă în bătaia vântului. Salut, Nu imi datorezi nimic. Asteptam doar un telefon prin care sa imi spui ca nu mai doresti piesa, ca nu ai avut timp sau ca ai uitat de ea. Nici pe departe nu e vorba de 7-10 lei... Iti multumesc pentru clarificare. O seara buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Salut, Nu imi datorezi nimic. Asteptam doar un telefon prin care sa imi spui ca nu mai doresti piesa, ca nu ai avut timp sau ca ai uitat de ea. Nici pe departe nu e vorba de 7-10 lei... Iti multumesc pentru clarificare. O seara buna. Nu stiu daca este bine , dar simt nevoia sa spun ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Andry si nu cred sa fie vorba de o " teapa " intentionata . Cu scuzele de rigoare ptr interventia in afara topic-ului , o zi placuta si numai bine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Nu stiu daca este bine , dar simt nevoia sa spun ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Andry si nu cred sa fie vorba de o " teapa " intentionata . Cu scuzele de rigoare ptr interventia in afara topic-ului , o zi placuta si numai bine . E ok, ne-am impacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 E ok, ne-am impacat. Vorba buna face cat . . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat August 22, 2013 Share Postat August 22, 2013 Nu stiu daca este bine , dar simt nevoia sa spun ca am avut ocazia sa-l cunosc pe Andry si nu cred sa fie vorba de o " teapa " intentionata . Cu scuzele de rigoare ptr interventia in afara topic-ului , o zi placuta si numai bine . Mitu, Mitu! E ok, ne-am impacat. Bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate