Pijama Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Deci am descoperit pe www.motoflash.ro doua site-uri destul de interesante pentru un fan de chopper. Sunt scurt si la obiect ca sa pierdeti timpul acolo, construind, decat aici citind topicu` meu 1. All star garage 2. Harley Davidson P&A Customizer Link-urile catre site-urile respective sunt la sfarsitul articolelor. Enjoy ADMIN EDIT: link-ul functional - http://www.allstategarage.com/ (link-ul la MotoFlash.ro nu mai functioneaza) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 Deci am descoperit pe www.motoflash.ro doua site-uri destul de interesante pentru un fan de chopper. Sunt scurt si la obiect ca sa pierdeti timpul acolo, construind, decat aici citind topicu` meu 1. All star garage 2. Harley Davidson P&A Customizer Link-urile catre site-urile respective sunt la sfarsitul articolelor. Enjoy foarte misto link-urile.chiar distractive.mersi....in sfarsit am reusit sa am motocicleta visurilor mele:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radoo_cj Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abaddon Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 misto ce ziceti de al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) 4 de ale mele Editat Iunie 3, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Altair Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 foarte tare site-ul interesant de vazut ce si-ar face fiecare asta ar fi al meu fara sa fac vreo incercare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaxel Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 nu imi plac chopperele in general dar un motor in genul astuia, cu putine modificari m-as bucura sa am .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Iunie 3, 2008 Share Postat Iunie 3, 2008 (editat) numai chrom este superba pagina se poate crea aproape orce...pacat ca sunt doar 4 optiuni de motorizare si toate sunt de sportster harley.....in rest ai multe de ales dintre tot ce se ofera.... mersi lui pijama ca a pus linkul aici.....asa ne putem delecta vedea cu ce am putea face sau cam pe ce stil mergem fiecare......... salutare pijama fain topic Editat Iunie 3, 2008 de robychopper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Deus`Absconditus Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) A.R.M.Y. BLACK`N`SYLVER AMERICAN` STAR Editat Iunie 4, 2008 de Deus`Absconditus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) fain rau uite, initial am vrut sa desenes nipra lu Mad Max da n-am reusit, asa ca am incercat sa fac ceva destul de apropiat de ea modificasem initial furca, dar am dat din greseala sa nu salveze peste asta... ala de la HD nu-i chiar asa precum flashu asta, dar observ ca e destul de util pt posesorii de asa motoare, in caz ca vor sa incarce motoru cu cate ceva din gama lor Editat Iunie 4, 2008 de catul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) oh da Editat Iunie 4, 2008 de sukhoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Asta-i a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 nice topic...cind legislatia imi va permite sigur am sa incerc sa fac ceva de genul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 cool ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) Si eu cu doua: Radu. Editat Iunie 4, 2008 de smoky_bad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) HE HE Editat Iunie 4, 2008 de magic4ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu_OldSchool Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Si inca doua (plictiseala mare la servici)... Multumiri domnului Pijama pentru site-uri! Radu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
godeatgod Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Acum ca stiu cum arata pot sa ma apuc sa o construiesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Mean looking bitch. whish i had it for real Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 interesant programelul...nu prea ai cum sa dai gres cu asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 ... .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 THE ULTIMATE BAD BOY PROSTREET CANNIBAL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 (editat) .... Editat Iunie 4, 2008 de easybiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Mai,.... eu nu pot sa-mi salvez motorul.Cand ii dau download wallpaper, incepe initializare si apoi imi inchide toate ferestrele ,ce nu fac bine? No!!! Dar mai usor! Nu vorbiti toti odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iunie 4, 2008 Share Postat Iunie 4, 2008 Mai,.... eu nu pot sa-mi salvez motorul.Cand ii dau download wallpaper, incepe initializare si apoi imi inchide toate ferestrele ,ce nu fac bine? No!!! Dar mai usor! Nu vorbiti toti odata. Poate e un bug. Da si tu un print screen si salveaza cu Paintu din windows. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate