Sari la conținut

Nu Stiu Cum Sa Procedez....ajutati-ma!


duqir
 Share

Postări Recomandate

daca tot s-a deschis subiectul am cateva remarci:

1. am fost in situatii de genul si politaiul nu va face nimic in cazul tau.

2. acum vreo 3 saptamani m-a impins una la semafor, toti eram opriti si ea vroia sa isi mute masina de pe banda din stanga sa faca dreapta. Eu nici o paguba fiindca am reactionat, iar ea amendata de politaiul care se afla la 1 metru de noi si se uita si el interzis.

In alta ordine de idei, in septembrie anul trrecut a fost un mars AMR din piata revolutiei pana la arc si baietii se tot bateau cu petitii in care era si povestea cu autorul moral... rezultatul, si nu din cauza lor, este nul.

Ca parte funny si trista in acelasi timp, la acel mars m-a impins iarasi din spate un idiot cu loganul, eu oprit, el nu m-a vazut????? oricum erau multi, unii nu au realizat ce se intampla, iar baietul cu BMW-ul cu girofar avea si el saracu o moaca de tampit: "ce-ai de strigi?" "tocmai m-a lovit cel cu loganul rosu" "ce avarii ai? du-te la udriste!"

 

am avut si atunci bafta sa nu am nimic, dar era un mars pentru oprirea accidentelor si alte asemenea, funny nu? trista e insa reactia tuturor si mai ales realitatea cu care ne confruntam zilnic.

 

p.s. sunt sigur ca povesti de genul sunt nenumarate, iar ca piece of advice, tineti motorul pe liber cand stati la semafor, never know.

Editat de van_eus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 51
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Las ma ca ala crede ca curbele se iau din nas (strambi nasu in dreapta si virezi dreapta....la fel si pe stanga)...si instantaneu....Stii ma pacardb, ala care nu sta in spitale, exista o trasa pe care o alegi si alea alea, si cand cineva ti-o inchide, e cam greu sa o modifici, mai ales in conditiile in care a avut loc accidentul lui soso, unde era un spatiu destul de mic si nisip pe margine...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

trebuie sa fim constienti ca se poate intampla oricui....nu mai e vorba de un anumit stil de a lua curba atata timp cat nu exista vizibilitate in momentul in care faci curba acolo...1.......2 stiu orasu ca doar, de....stau de cativa ani buni acolo si constient de faptul ca de acolo conform legii nu avea cum sa apara cineva.....ptr mine e sens unic....clar.........3 conservaru avea ceva viteza, cre ca se grabea sa iasa mai repede de pe interzis....asta daca bou stia ca-i pe interzis ca ramasese cam mirat cand m-am luat de el......colac peste pupaza, in momentul de fata doar oglinda este sparta si eu nu am nimic...ghips sau alte alea...dar ganditi-va pe viitor.....o chestie de genu te poate omori....sa nu mai luati in deradere chestii de genu(nu ma refer decat la unu care a postat aici)......bun...autor moral....inteleg perfect ca din punct de vedere al legii nu ai ce sa-i faci....asta ar insemna "eee domnu politai ! azi am vazut pe unu ....circula pe interzis....uite pe sotia mea aici e martora! vrei sa-i dai amenda?"" .........dar chiar trebuie gandita intr-un fel si gasita o solutie.......hai! vine unu in locu meu cu o masina..franeaza...asta e...se injura......dar ptr noi pe 2 roti totul se schimba ...,si aici cred eu ca trebuie lucrat......va multumesc mult ptr parerile expuse...asfalt uscat si multa bafta!

 

Mda, ai dreptate, mi-am dat ghips-ul jos si iti dau citat din lege:

 

 

 

Spre deosebire de tine, eu sunt motociclist de sosea, nu de ghips, nu yo sunt Batmat care rateaza curbe, si mai ales, pune in pericol viata sa precum si a celor din jur. In incheiere, eu sunt la servici cu mobra, tu cat mai stai in chips? :)

lucrezi la spital?=)).......nu mai vb aiurea! un baiat de aici din onesti a franat la semafor brusc sa nu intre in alt motociclist care oprise si el....s-a dezechilibrat si a cazut cu capu de bordura....rezultatul...si-a rupt gatul si a murit.......nu te mai da cunoscator! se poate sa mori si la 20 la ora! eu nu iti doresc sa ai vreodata incidente, dar nu mai cataloga totul de sus!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Soso a avut noroc cu inregistrarea video si soferul umil, altfel isi platea singur tot. Da in lege spune doar daca ai redus viteza, nu spune de la cat si pana la cat. Daca n-a fost radar, nu conteaza viteza. Daca nu se face expertiza sa demonstreze ca erai peste viteza legala, iar scapi. Se dovedeste ca depaseai viteza legala, se baga la culpa comuna dar in nici un caz dubarul nu scapa pe criteriul "nu-i lovit, nu-i nici macar anchetat".

 

f corect ce zici tu aici.

 

 

 

 

martori ...da.....dar asta de la politie mi-a spus ca asa vine si ala cu 10 martori si asa ca tot degeaba

 

 

da-i politaiulul una peste bot. tu vino cu martori si spune ca te-a atins si insista sa iti faca procesul verbal . e suficient sa te dezechilibreze putin , adica sa te atinga in roata (cauciuc) caz in care nu are urme pe masina :)

 

de alftel poti sa te duci sa ii faci o urma pe masina, dar nu este moral...desi in ziua de azi nimic nu este moral.

 

oricum, politatii se feresc de chestiile astea in care nu e contact pentru ca e putin mai complicat pt ei, de asta ti-au spus ca nu se poate, insa tu insista . Daca pleci cu coada intre picioare din sectia de politie nu o sa se rezolve nimic

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Astazi eram cu motoru prin oras.....am vrut sa intru pe o strada cu sens unic la stanga....cand sa intru, un (cuvant urat) iesea din sens opus....interzis normal....am franat brusc si am cazut....l-am injurat..i-am explicat nataraului ca-i tampit si ce cauta el pe interzis el o tinea sus si tare ca ce-l iau asa....i-am zis ca daca eram mai tare sau in alte circumstante putea sa ma omoare....o vazut ca am dreptate, ca era pe interzis si a plecat de acolo....am fost la politie....mi-au spus ca atata timp cat nu a existat contact nu are ce sa-i faca....imi vine sa innebunesc de draci....ce se poate face???

p.s. tipu e din Onesti cred, conduce un renault clio B 76 DRO....poate da-ti voi de el:)))....glumesc....ajutati-ma da aveti cum...va rog!

 

 

Un singur cuvant am pentru tine (si-l spun din experienta ): RESEMNARE.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

f corect ce zici tu aici.

 

 

 

 

politistu e si el motociclist...sau puii mei o avut motor...de ce dracu nu ar vrea sa ma ajute?

 

 

da-i politaiulul una peste bot. tu vino cu martori si spune ca te-a atins si insista sa iti faca procesul verbal . e suficient sa te dezechilibreze putin , adica sa te atinga in roata (cauciuc) caz in care nu are urme pe masina :)

 

de alftel poti sa te duci sa ii faci o urma pe masina, dar nu este moral...desi in ziua de azi nimic nu este moral.

 

oricum, politatii se feresc de chestiile astea in care nu e contact pentru ca e putin mai complicat pt ei, de asta ti-au spus ca nu se poate, insa tu insista . Daca pleci cu coada intre picioare din sectia de politie nu o sa se rezolve nimic

 

 

cu politaiul cu care am vorbit...cu cateva seri in urma, dadeam ture...era motociclist...acum cred ca o uitat cum e pe 2 roti

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi permit sa va contrazic in ceea ce priveste accidentul indirect. nu e vorba de autor moral ci de, asa cu spun politistii, "contact indirect" :)

nevasta-mea a avut o stfel de situatie, a incercat sa faca stanga si din fata venea o alta masina, ala a evitat-o si a lovit o bordura, rezultand avarii la masina lui.

dupa discutii (indelungi) cu politistii a rezultat ca se face vinovata de producerea accidentului, iar tipul si-a reparat masina pe RCA-ul ei, chiar daca intre cele doua vehicule nu a existat contact

deci, se poate rezolva, trebuie doar sa gasesti un politist care sa stie sa intewrpreteze legea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate flk are dreptate.Nu poti sa facio nimic atata timp cat nu a existat contact.

dau o bere cui a inventat chestia cu contactul.

 

"Amenzile rutiere, desființate de Judecătoria Sectorului 2

de Gabriela ÂŞTEFAN | 27 MAI 2008

 

 

Constatările agentului de circulație nu au nici o valoare în fața judecătorului dacă nu sunt susținute de alte mijloace de probă, cum ar fi fotografii, martori, înregistrări video

 

Sentința pronunțată de instanță se bazează pe jurisprudența Âşi legislația CEDO, care au prioritate față de dreptul intern

 

Un avocat din BucureÂşti e pe punctul de a trage pe dreapta amenzile Poliției Rutiere. Pompiliu Bota a obținut în instanță o sentință care ar putea duce la anularea celor mai multe contravenții Âşi penalizări acordate Âşoferilor de către agenții de circulație. Acest lucru este condiționat însă de contestarea procesului verbal de contravenție, astfel încât cauza să ajungă în fața judecătorului."

 

.....

restul articolului:

http://www.gandul.info/actualitatea/amenzi...ml?3927;2661953

 

poate ajuta pe cineva informatia...

 

asfalt uscat!

"Avocatul" Bota, trimis în judecată

 

Pompiliu Bota, preÂşedintele Baroului Constituțional, a fost trimis în judecată de procurori pentru că ar fi exercitat profesia de avocat fără să aibă acest drept. Potrivit rechizitoriului, Bota este acuzat că a acordat asistență juridică Âşi a participat la Âşedințe publice de judecată în calitate de avocat. În plus, el ar fi pus bazele a trei asociații cu ajutorul cărora a înființat apoi barouri. Anchetatorii mai spun că Pompiliu Bota a conferit Âşi membrilor din asociațiile sale calitatea de avocat. Dosarul va fi judecat de magistrații de la Deva.

 

 

http://www.amenda.ro/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atentie mare cu strazile cu sens unic!

Cunosc caz concret- un amic- care a intrat cu masina de pe o strada - pe una cu sens unic. S-a asigurat in STANGA si a patruns ca sa faca dreapta (sensul unic era din stanga lui spre dreapta.. ) - nu a mai apucat pentru ca s-a tamponat usor cu unu care venea pe contrasens din DREPTA!

Urmari - ala cu mersul pe contrasens - amenda pt mers pe contrasens, iar amcul - trei luni de stat fara carnet pentru neacordare de prioritate, intr-uncat avea semnul "STOP" - se considera ca semnul ala inseamna ca trebuie sa te OPRESTI, si sa te asiguri in toate partile, nu numai in stanga.

Aveti grija!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

imi permit sa va contrazic in ceea ce priveste accidentul indirect. nu e vorba de autor moral ci de, asa cu spun politistii, "contact indirect" :)

nevasta-mea a avut o stfel de situatie, a incercat sa faca stanga si din fata venea o alta masina, ala a evitat-o si a lovit o bordura, rezultand avarii la masina lui.

dupa discutii (indelungi) cu politistii a rezultat ca se face vinovata de producerea accidentului, iar tipul si-a reparat masina pe RCA-ul ei, chiar daca intre cele doua vehicule nu a existat contact

deci, se poate rezolva, trebuie doar sa gasesti un politist care sa stie sa intewrpreteze legea

Q.E.D.

 

Dovada ca nu trebuie sa aiba contact pentru a fi vinovat de accident. Si mai stiu cazuri similare. Trebuie doar sa-l convingi pe vinovat sa recunoasca sau sa ai martori sau probe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Q.E.D.

 

Dovada ca nu trebuie sa aiba contact pentru a fi vinovat de accident. Si mai stiu cazuri similare. Trebuie doar sa-l convingi pe vinovat sa recunoasca sau sa ai martori sau probe.

raspuns corect :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atentie mare cu strazile cu sens unic!

Cunosc caz concret- un amic- care a intrat cu masina de pe o strada - pe una cu sens unic. S-a asigurat in STANGA si a patruns ca sa faca dreapta (sensul unic era din stanga lui spre dreapta.. ) - nu a mai apucat pentru ca s-a tamponat usor cu unu care venea pe contrasens din DREPTA!

Urmari - ala cu mersul pe contrasens - amenda pt mers pe contrasens, iar amcul - trei luni de stat fara carnet pentru neacordare de prioritate, intr-uncat avea semnul "STOP" - se considera ca semnul ala inseamna ca trebuie sa te OPRESTI, si sa te asiguri in toate partile, nu numai in stanga.

Aveti grija!

e fantastica legea asta ...pe cuvantu meu....rusine!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu
vorbiti prostii....

eu nu am avut contact cu duba...am intrat in sant.....am evitat impactul........mai cititi codul rutier baietii

 

Si cum s-a finalizat toata tevatura? (nu ma refer la accident, bine c-ai scapat) sa stim si noi pe viitor, i-a luat permisul, ti-a dat asigurarea, dosar penal?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Atata va vaitati ca babele daca a fost sau nu contact.etc

Nu va dati seama ca in rahatu' asta de capitala legea nu mai are nici o valoare. Acelasi lucru l-am patit cu scuterul, acum vreo 3 luni, numai ca n-am cazut; conserva era condusa de o pi..da care cred ca m-a si injurat, desi veneam de pe drumul cu prioritate iar ea mergea pe contrasens.

Nu e mai sigur sa pornim la drum cu convingerea ca traim in lumea a 3-a, ca multi soferi fac ce vrea muschii lor si se ca..a pe el de cod rutier ?

; stiu ca de3vin paranoic dar la nici o intersectie fara vizibilitate nu merg cu mai mult de 15-20/h, si asa pot evita toti lab..gii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator lznicu

dar la nici o intersectie fara vizibilitate nu merg cu mai mult de 15-20/h, si asa pot evita toti lab..gii.

 

 

Bine faci!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ba nene da' tare mai e PIULET PACKARD asta ... el le face si le drege pe toate ... m-am uitat olecuta la discutia asta si sa mor io de era cat pe ce sa te intreb daca vrei sa fii IDOLUL meu ... in alta ordine de idei sa fim seriosi SOSO nene ... aveai si tu o viteza ceva cam mare in accidentul ala ... m-am uitat la filmulet ... sincer ai avut prezenta de spirit si ai franat/evitat la maxim ... jos palaria pt asta ... dar ai grija ca faza cu ULCIORU' e valabila ...

 

ON TOPIC: trebuia sa ii spargi fata cu casca ... eu unu daca o sa o patesc in circumstantele in care ai patit-o tu atunci, stiind ca ala o sa scape, am sa ii sparg mutra lui ala ... un fel de "am sa te bat cu atata ura pana ai sa faci temperatura

 

numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa-i in pi.z.a masii de imbecili; mai usor cu spart fata ca-ti poate lua nr. si pierzi vremea aiurea prin tribunale, etc, plus ca, in medie o casca la doua zile nu-i chiar ieftina

Nu putem civiliza noi toti inconstientii care au obtinut B-ul ,au o conserva si se rup in figuri ,numai o lege bine facuta si APLICATA poate.

(aviz "politistii" de pe forum - de ce nu aplicati codul rutier, sa prinda frica conservarii si sa se gandeasca de 2 ori inainte de-a comite o contraventie, chiar minora)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

subscriu:( chiar daca ar fi existat contact conform legislatiei tot tu ai fi fost vinovat din cauza ca nu te-ai asigurat la schimbarea directiei de mers:( el ar fi primit o simpla amenda:( ai grija mai mare data viitoare si fi mai rece, poate reusesti sa eviti...si dac nu reusesti sa eviti , ia-l cu frumosul, nu te rasti, nu fii suparat;) gandeste-te ca ai unde sa il gasesti:P (2 centi)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

subscriu:( chiar daca ar fi existat contact conform legislatiei tot tu ai fi fost vinovat din cauza ca nu te-ai asigurat la schimbarea directiei de mers:( el ar fi primit o simpla amenda:( ai grija mai mare data viitoare si fi mai rece, poate reusesti sa eviti...si dac nu reusesti sa eviti , ia-l cu frumosul, nu te rasti, nu fii suparat;) gandeste-te ca ai unde sa il gasesti:P (2 centi)

te contrazic aici...el era pe interzis;)

 

dar la nici o intersectie fara vizibilitate nu merg cu mai mult de 15-20/h, si asa pot evita toti lab..gii.

 

 

Bine faci!

aveam pana in 15 km\h...ideea e ca m-am dezechilibrat;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...