stilgar Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 asta am gasit-o pe net e funny Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Octombrie 17, 2006 Share Postat Octombrie 17, 2006 Cu vremea asta e nasol rau. Sper cas se mai incalzeste sao mai sco si eu pe tzumpi din garaj ca plange dupa mine. Anul asta cred ca nu mai apuc sa ies din oras. Mai ies la plimbarica incetinel cand e mai caldusor ca nu am echipament de frig sa fac turturi. Voi cei cu experienta vad ca va bagati in continuare la excursi. BAfta si asfalt uscat Ps: imi pare rau ca anul asta nu am ajuns sa plec si eu in gashca (doar de 2 ori am ieshit la plimbarica >300km ) si atunci nu ne-am sincronizat deloc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 19, 2006 Autor Share Postat Octombrie 19, 2006 Deci care se baga week-end-ul asta, la Cheia, la un gratar? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 nu cred ca semnam condica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 @Purghy esti curajoasa nu gluma. Eu in oras am inceput sa merg cu geaca de ski (armura sub ea ) pt ca cea de piele nu mai facea fata. Daca as iesi din orash cred ca raman teapan dupa 20 de km. Bafta si asfalt uscat Ps: Suna tentanta oferta si parca m-ash baga la un degerat nitel dar .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 Salutare la toata lumea. Am si eu un off. Vreau ca motorul meu (Virago 535) sa sune mai ¨pericĂźlos¨. Drept urmare i-am gaurit terminatia din tevile de esapament. Suma mai tare acum, dar nu indeajuns. Am vazut ca unii dintre voi au scos catalizatorul. Cum as putea sa-l scot, cu atat mai mult cu cat am fost la un mecanic de motoare si mi-a zis ca ala nu poate fi scos. Cateva sugestii si idei, mi-ar prinde bine. Tnx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 da o mare gaura in toba aia de jos !! allec asa a facut si se aude super bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 toba aia de jos e toba 'colectoare",egalizeaza presiunile si zgomotul in tobe. solutia ideala ar fi sa puneti tobe custom,adica directe,fara toba intermediara... B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 19, 2006 Share Postat Octombrie 19, 2006 toba aia de jos e toba 'colectoare",egalizeaza presiunile si zgomotul in tobe. solutia ideala ar fi sa puneti tobe custom,adica directe,fara toba intermediara... B. Nenea Blackrider, tobele alea custom .... costa ... daca ma-ntelegi, asa ca ne descurcam si noi cum putem. Apropo, la primavara, dupa ce scap de RAR, ii mai dau vreo 2 gauri. Ba nu, vreo 5, sa fiu sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 20, 2006 Autor Share Postat Octombrie 20, 2006 Pt. maine, sambata, la gratar: Uitati-va aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Octombrie 20, 2006 Share Postat Octombrie 20, 2006 Nenea Blackrider, tobele alea custom .... costa ... daca ma-ntelegi, asa ca ne descurcam si noi cum putem. Corect ! o pereche de tobe custom se invarte pe la 400-500 euro. Mersi de sugestii ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Octombrie 21, 2006 Share Postat Octombrie 21, 2006 4-500 epuroi scump scump ( Eu trebuie sa-mi fac rar-ul la anul si a tobele astea stock deja imi zbarnaie sitele prin ele. :e-ash da jos dar ce fac cu rar-ul. Dupa rar cred ca merg fara tobe deloc nitzel numai asha sa ma razbun . De scos sitele din ele cum trebuie procedat?? Fara site deja devine ilegal ???/ Bafta si asfalt uscat si dak se poate nitel incalzit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 iata ca in sfarsit s-a intamplat.. clubul oamenilor cu virago a mai castigat un membru uitati si niste poze cu frumoasa mea...inca nebotezata va trebui sa o cunosc mai bine pentru asta. sa ne vedem cu bine pe sosele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 eee, nice, welcome te vedem la arc miercuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disturbed Postat Octombrie 23, 2006 Share Postat Octombrie 23, 2006 nu, din pacate.. sunt in sibiu deocamdata si nu stiu daca o sa am ocazia sa-mi aduc si frumoasa cu mine cand ma intorc. daca ma ajuta vremea saptamana viitoare poate ma aventurez pana acolo...altfel o s-o vedeti doar la primavara hai bafta si asfalt uscat....si cald Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 24, 2006 Share Postat Octombrie 24, 2006 Hello! Este cineva asha de dragutz sai imi dea shi mie maine seara o tura cu un virago de 250 shi cateva detalii? Dau la schimb tura cu gpz-ul shi bere la etrusco vineri... 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 25, 2006 Autor Share Postat Octombrie 25, 2006 Bronto, tura in ce sens? Sa conduci tu sau sa fii pasager? Daca vrei sa conduci tu ti-o pot da pe Caluta dar fii atent ca sunt paranoica! Adica mergem intr-un loc retras, fara trafic. Daca nu iti convine asa, poate gasesti un binevoitor mai putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 da, e o vreme superba pt Arc... unde mergem azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Merci pentru oferta... sa conduc eu sau proprietaurul... ma intereseaza sa vad cum trage shi cateva detalii tehnice mai in amanunt de la proprietar.... Se pare ca in curand voi fi posesorul unui astfel de model... Ideea e ca vreau sa o verific daca este destul de puternica sa ma duca sau mai astept shi iau un 535... Merci pentru oferta, chiar imi doream de mult sa te cunosc personal... Ne-am vazut de mai multe ori, dar nu am facut cunostintza... Tzin sa te anuntz ca oricum sunt categorisit dupa urmatoarea sintagma: 'Bai, sa mr eu, nici cu mashina nu merg in halul asta... mai ajungem undeva azi???' L-am ciat pe frate-meu, motorist mai vechi cu un an decat mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Merci pentru oferta... sa conduc eu sau proprietaurul... ma intereseaza sa vad cum trage shi cateva detalii tehnice mai in amanunt de la proprietar.... Se pare ca in curand voi fi posesorul unui astfel de model... Ideea e ca vreau sa o verific daca este destul de puternica sa ma duca sau mai astept shi iau un 535... Merci pentru oferta, chiar imi doream de mult sa te cunosc personal... Ne-am vazut de mai multe ori, dar nu am facut cunostintza... Tzin sa te anuntz ca oricum sunt categorisit dupa urmatoarea sintagma: 'Bai, sa mr eu, nici cu mashina nu merg in halul asta... mai ajungem undeva azi???' L-am ciat pe frate-meu, motorist mai vechi cu un an decat mine foarte tare ! Vreau si eu sa mergem intr-un poligon si sa ne dam pe alte motoare, cu Dragos deja am negociat; si da, e mai sigur fara trafic. Ia uite ma, mie nu mi-a dat-o ... [Purghy] .... hmmmm ... Deci, care vrei neamule sa te dai cu bobleru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 Bronto, ia-ți o viraga de 750 sau un 1100. Nu te dezamagesc modelele astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladimir_HD Postat Octombrie 25, 2006 Share Postat Octombrie 25, 2006 meci de sfat LUPALB, dar modelele astea depashesc bugetul alocat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 we asta nu se anunta nici o plimbare? sunt disponibil duminica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fabi Postat Octombrie 27, 2006 Share Postat Octombrie 27, 2006 Bronto ti-am gasit o Viraga de 1100, model din '89, baterie, tevi custom, noi noute numere de lizing si in primavara trebuie platita nu stiu ce taxa in valoare de 100 sau 150 euro iar motorul costa 3300 negociabil, daca vrei iti mai dau detalii. P.S. Motorul arata si suna suuuper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Octombrie 27, 2006 Autor Share Postat Octombrie 27, 2006 Pentru cine nu credea ca se poate merge si asa cu o Virago 250: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate