dtarba Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Mi-a venit si mie Virago 535 de 2 sapt ( Din pacate inca nu am carnet) Singura poza pe care o am dar io sa revin cu altele. Salutari, Dan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 aham, se inmultesc viragele in Cluj, bineee, las ca ne strangem noi si va facem o vizita... oare? nici macar la arc nu reusim si vremea buna deja devine o amintire ... bine , recunosc, azi a fost frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 eu sunt din cluj, mutati arcul putin mai aproape al meu virago merge cam numai pe ploaie dupa cum am prins ultimele ture. tot ung lantul... exista Virago pe lant? In alta ordine.. la mine cand ma prinde ploaia parca motorul suna altfel.. si nu mai trage la fel de puternic... e alt zgomot... parca nu la fel de rotund! sa-mi fac probleme?... mentionez ca doar pe ploaie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 (editat) Mi-a venit si mie Virago 535 de 2 sapt ( Din pacate inca nu am carnet) Singura poza pe care o am dar io sa revin cu altele. Salutari, Dan SA-L STAPANESTI SANATOS SI FARA EVENIMENTE NEPLACUTE! bine ai venit printre noi, virago-isti. .... rusine, Rusine, de 3 ori RUSINE ! Nu am fost decat eu si Purghy, alte Virago se pare ca functioneaza doar daca nu ploua. A, ba da, a mai fost un 535, dar nu stiu ce id de forum are, il salutam oricum ! eram in drum spre arc, cand a inceput ploaia eram pe la pta 1 mai si am intors... si asa pana acasa, in dristor m-a facut de comanda... da poate , asa cum am mai scris, poate ne adunam si martea, tot la arc... sa putem reveni miercurea cu idei noi Editat August 31, 2006 de allec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wrongname Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 exista Virago pe lant? In alta ordine.. la mine cand ma prinde ploaia parca motorul suna altfel.. si nu mai trage la fel de puternic... e alt zgomot... parca nu la fel de rotund! sa-mi fac probleme?... mentionez ca doar pe ploaie! varianta de 250 cmc e cu transmisie pe lant, asa am observat... in ceea ce priveste ploaia... o avea limitare la ploaie , sa nu mergi cu 100 kmph Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MERLIN Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Rusinica era adresata evident bucurestenilor, cu toate ca ii cam inteleg ... El e dom`le ! Salut si bafta la examen ! Da eu recunosc...Pe ploaie nu ies nici mort, nu neaparat din cauza de udatura cat din cauza ca alunec rau de tot am mai patit-o nu grav da pe ploaie nu mai ies. Mi-e putin pe data viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 daca tot a stricat ploaia intalnirea de miercuri...ce ziceti de maine... hai sa ne vedem maine, la arc, tot pe la 18:30. care se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Un adevarat motociclist merge im mai multe conditii de drum, deci si pe ploaie. @vladi: mi-a ramas gandul la motorul vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Un adevarat motociclist merge im mai multe conditii de drum, deci si pe ploaie. cum zici tu... si pe ploaie si pe vant... daca e cazul... ieri nu cred ca era. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 exista Virago pe lant? In alta ordine.. la mine cand ma prinde ploaia parca motorul suna altfel.. si nu mai trage la fel de puternic... e alt zgomot... parca nu la fel de rotund! sa-mi fac probleme?... mentionez ca doar pe ploaie! Hai ca nu ma mai simt singur. Aseara pe ploaie am observat acelasi lucru, parca nu mai tragea deloc, facea ca si cum ar fi ramas fara benzina. Strange... stie cineva de ce ? Vine cineva azi sa recuperam ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat August 31, 2006 Autor Share Postat August 31, 2006 Eu dar am vazut prea tarziu. Nu-ti zisei sa ma iei si pe mine? Auzi, Alex, daca vrei raspuns la intrebarea ta stii pe cine sa suni!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smokefield Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 exista Virago pe lant? In alta ordine.. la mine cand ma prinde ploaia parca motorul suna altfel.. si nu mai trage la fel de puternic... e alt zgomot... parca nu la fel de rotund! sa-mi fac probleme?... mentionez ca doar pe ploaie! ar fi o idee sa verifici fisele de la bujii - e posibil sa iti fure scanteie pe acolo cand ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexxx Postat August 31, 2006 Share Postat August 31, 2006 Eu dar am vazut prea tarziu. Nu-ti zisei sa ma iei si pe mine? Auzi, Alex, daca vrei raspuns la intrebarea ta stii pe cine sa suni!! Yep ! Te sunam dar nu m-am mai dus nicaieri pana la urma ca am avut treaba. Da, stiu, si chiar voi suna pentru ca nu mi-a placut deloc chestia. O idee poate fi si ce a scris smokefield mai sus. Oricum, trebuie verificat. Daca e frumos vineri poate ne strangem ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 afara e frumos vine cineva la arc azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 As veni eu, oricum trec pe acolo dar... numai noi?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 hai baieti, azi nu mai vine nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Si ce, fetitele n-au voie? Cred ca o lasam pe alta data ca nu prea se arunca nimeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 bine, bine... sa vina si fetitzele... da, se pare ca azi nu sunt amatori, da pt sambata se baga cineva? o plimbare prin imprejurimi... sau chiar si mai departe ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Septembrie 1, 2006 Autor Share Postat Septembrie 1, 2006 Am vorbit cu alexxx si noi iesim duminica dimineata, pana in pranz, poate un Snagov, ceva... Daca mai vrea cineva sa vina e bine primit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZeeN Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 Ma-s baga si eu la arc, daca nu a picat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allec Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pentru duminica... ceva mai multe detalii? as veni si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 si eu as veni... la ce ora si de unde se pleaca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 As veni si eu, dar n-am Virago. Of, of Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b41pav Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pai nu cred ca asta este un criteriu eliminatoriu! nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atw Postat Septembrie 1, 2006 Share Postat Septembrie 1, 2006 pai nu cred ca asta este un criteriu eliminatoriu! nu? Am crezut ca e intalnire din aia "Virago only, all others will be crushed!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate