anonymous Postat August 24, 2012 Share Postat August 24, 2012 azi amc careva? cica pana la 4 e libera pista, eu incerc sa ajung pe la 2.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 2, 2012 Share Postat Septembrie 2, 2012 Are cineva chef de amckart azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 3, 2012 Share Postat Septembrie 3, 2012 Chef am in fiecare zi bani nu )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 4, 2012 Share Postat Septembrie 4, 2012 (editat) Multumesc de raspuns, Mi se pare cam piperat pretul... Numai bine ! poti in cazul asta sa te duci pe Selena la Bacau cand vin si baietii de la AEM Tuning Botosani si te pot initia ei destul de bine. au mai facut-o si cu altii. si nu te costa nimic Editat Septembrie 4, 2012 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 amckart maine dim la 10 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 7, 2012 Share Postat Septembrie 7, 2012 Prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eloi Postat Septembrie 8, 2012 Share Postat Septembrie 8, 2012 Poze de astazi http://dl.transfer.ro/Tura_III_part1-transfer_ro-08sep-4870a1.zip http://dl.transfer.ro/Tura_III_part_2-transfer_ro-08sep-ef1630.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Himura Postat Septembrie 11, 2012 Share Postat Septembrie 11, 2012 Multumim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 13, 2012 Share Postat Septembrie 13, 2012 Când mai mergeți la amckart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 weekendu viitor. weekendu asta e inchis...etapa de karting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 14, 2012 Share Postat Septembrie 14, 2012 nasol.. pe unde iesim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DunavatuManuel Postat Septembrie 17, 2012 Share Postat Septembrie 17, 2012 Salut , pe unde este acest amckart si trebuie echipament obligatoriu nu? Merge o busa pe circuit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spanciu Postat Septembrie 18, 2012 Share Postat Septembrie 18, 2012 Cauta pe google amckart si o sa gasesti siteul lor. Ca idee, sunt pe centura in nord. Daca stii pe unde e fan curier sau scoala aia privata.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 19, 2012 Share Postat Septembrie 19, 2012 Poze de astazi http://dl.transfer.ro/Tura_III_part1-transfer_ro-08sep-4870a1.zip http://dl.transfer.ro/Tura_III_part_2-transfer_ro-08sep-ef1630.zip ai vandut k7`le sa-ti cumperi k4 ? dc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eloi Postat Septembrie 20, 2012 Share Postat Septembrie 20, 2012 Salut, Cred ca te referi la colegul meu. Pentru el am postat anuntul cu k7 El si-a luat un zx6r din 2008. E in pozele atasate. Eu cu k4 aspir la un k7 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 22, 2012 Share Postat Septembrie 22, 2012 am inteles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Amckart careva azi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 E inca rece. Mai stau o leaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Eu as da o tura pana acolo, sa vad care-i atmosfera. Inca nu intru pe circuit, ca tre' sa schimb gumele neaparat. Nyt, dai un semn daca te urnesti intr-acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 23, 2013 Share Postat Martie 23, 2013 Cand m-oi urnii Metalule te anunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 nu am fost niciodata, desi zic de vreo 3 ani. se poate intra indiferent de tipul motocicletei, nu? sau ca sa fiu mai exact, e voie si cu vaci? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 fara coppere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragos1972 Postat Martie 29, 2013 Share Postat Martie 29, 2013 ai voie cu orice, numai ca e musai echipamentul: ghete, genunchere, geaca sau armura, casca, manusi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateis Postat Martie 30, 2013 Share Postat Martie 30, 2013 nu am fost niciodata, desi zic de vreo 3 ani. se poate intra indiferent de tipul motocicletei, nu? sau ca sa fiu mai exact, e voie si cu vaci? Salut, vezi ca vin si eu daca te duci cu vaca ! Sa-mi dai un semn la telefon cand te duci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 2, 2013 Share Postat Aprilie 2, 2013 nu am fost niciodata, desi zic de vreo 3 ani. se poate intra indiferent de tipul motocicletei, nu? sau ca sa fiu mai exact, e voie si cu vaci? sa te sparg...vroiai sa te duci singur pe ascuns ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate