Sari la conținut

Ture pe Amckart - Bucuresti

Kata San
 Share

Postări Recomandate

e mai stabila pe frana si datorita amortizorului de ghidon care te ajuta mult

ma bucur ca-ti place! sa ne vedem iar @tg secuiesc curand !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

daca nu fac vreo iesire mai lunga vin si la amc.. chiar ma intrebam ce o mai face leveka.. nu ai sughitat aseara? :: ))

ma bucur ca esti activ macar pe forum daca un mesaj iti este greu sa scrii, sau un telefon/ wazup/ fb/ mail/ etc...

vedeti copii la ce bun forumul..? it keeps friends togheder :))))

Link spre comentariu

maine ma bag si eu la amc!cine merge?

daca nu fac vreo iesire mai lunga vin si la amc.. chiar ma intrebam ce o mai face leveka.. nu ai sughitat aseara? :: ))

ma bucur ca esti activ macar pe forum daca un mesaj iti este greu sa scrii, sau un telefon/ wazup/ fb/ mail/ etc...

vedeti copii la ce bun forumul..? it keeps friends togheder :))))

o fi sughitat omu!dar nu ziceai ca il suni? :)))

Link spre comentariu

tu iesi numai pe vreme urata? mai sta putin si ploua in seara asta... putem sa iesim la bere eventual, dar sa nu iti dauneze prea mult ulei... :)))

Link spre comentariu

Ma mananca pe mine rau sa vin, dar scap din treaba vineri pe la 9 seara. Sa montez celalalt set de carene imi ia cam 2 ore. Dar motorul e la vanzare si am auzit(simtit pe pielea mea) ca daca freci motorul pe Amckart creezi mare panica printre cumparatori. :crack:

Link spre comentariu

Tu mergi si ia protectile R&G ca stau dupa tine azi sa ti le montez maxim o ora la garaj. Cobesti tu de cazaturi, lasa ca mi iau eu 990 adv si o sa merg pe langa pista(pe iarba) si tu pe pista sa vedem daca te fac. :crack:

Link spre comentariu

Ma mananca pe mine rau sa vin, dar scap din treaba vineri pe la 9 seara. Sa montez celalalt set de carene imi ia cam 2 ore. Dar motorul e la vanzare si am auzit(simtit pe pielea mea) ca daca freci motorul pe Amckart creezi mare panica printre cumparatori. :crack:

2 ore?dar ii faci si revizia in timpul asta?

deci care si cum se anunta?

Link spre comentariu

2 ore scot daca alerg pe langa motor. Poate nu iti dai seama cate suruburi au carenele si plasticele originale. In plus se da jos si farul si se transfera pompa de benzina dintr-un rezervor in altul. Dupa ce e toata goala, da pui repede si dai jos carene de fibra, carenele OEM te freaca la timp.

Link spre comentariu