Denis_sbz Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 1:06 -+ ... cam pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 1min 6 sec si citeva zecimi a scos Pascota. Sint citiva care merg acum 1.06 pe Amckart. SST de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eloi Postat Mai 6, 2014 Share Postat Mai 6, 2014 Telefon + bluetooth GPS Qstarz Q818XT + RaceChrono. Dupa cum vezi nu te pune chiar pe trasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 7, 2014 Share Postat Mai 7, 2014 Din cite cunosc, GPS-ul telefoanelor sunt mult mai slabe decit a celor dedicate, 1 Hz vs 10 Hz. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 explicatia este simpla neutrinio ... nu ai mers cu alte motociclete cu frane stoc(fara imbunatatiri,zero upgrade`uri) care sunt la ani lumina de franele dupa suzuki`urile noastre ,nu ai cum sa nu simti diferenta ... e foarte mare ,1000 de vorbe nu fac un ban (vezi recall`ul!!) si aia nu este singura parte proasta din ansamblu de frana fata de la gsxr,uita de franele de suzuki,e un capitol inchis de ceva timp pt multi ... te asteptam sa ne spui cum merge k7`le fata de r6 te salut discutia cu franele s-a purtat exclusiv pentru amckart. si eu am specificat clar in romanul ala din paginile anterioare ca toate mobrele au frane pentru amckart. vitezele sunt prea mici pentru a face diferenta. tocmai de aceea am adus in comparatie un circuit unde vii de la 300 in linia dreapta la 90-100 in primul viraj.. acolo frate ai nevoie de frane. plus ca acolo stai pe circuit 30 min si franele se incing in draci, uleiul isi modifica calitatile... placutele se uzeaza, gumele se uzeaza in draci... comparand asta cu amckart chiar putem spune ca orice mobra are frane pt amckart. plus ca cu ce ai, cu aia te dai, deci... nu te dai cu r6 si visezi la k7... ca nu ai facut nimic! te dai cu r6 si inveti ce poti face cu r6, nu? nu asta inseamna cursa? de ce rossi e mai bun la yamaha decat la ducatti? toate mobrele au plusuri si minusuri, la fel si pilotii... eu cred ca echilibrul e cel mai important de urmarit.. nu comparatia intre frane si motociclete... si la capitolul stock franele sunt calculate pentru uz de strada... nu pentru forja pe pista... deci daca vreti sa discutam de frane, hai sa punem banii pe masa si sa comparam niste avioane cu care ne dam in motogp...nu!? sau mai bine stam in filmul nostru si ne distram cat putem cu ce avem... eu zic ca scapam mai ieftin si pe masa nu mai punem decat banii pentru nota de plata la terasa la care ne-am asezat sa discutam despre ce am invatat in ziua respectiva si sa impartasim idei.. @ cmd - sunt foarte incatat de k7, dar inca nu m-am obisnuit cu bicicleta... fiind mai mare la motor decat r6-le ma ajuta mult la iesirile din viraje (cel putin pe alea pe unde m-am dat), avand greutatea pe fata ma ajuta mult sa simt unde e forta de franare plus ca o simt mult mai stabila pe frana. avand ampatamentul mai lung ma ajuta sa simt spatele mai bine.. plus ca anu asta vreau sa invat slide-uri.. dar amckartul imi este peste mana pentru ca am nevoie de viteze mai mari ca sa fac asta... dar cred ca am facut o alegere buna... vom vedea! te tin la curent mai ales cand o duc la targu secuiesc... atunci pot spune mai multe pareri succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 e mai stabila pe frana si datorita amortizorului de ghidon care te ajuta mult ma bucur ca-ti place! sa ne vedem iar @tg secuiesc curand ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 nu vreti sa va vedeti maine la amc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 daca nu fac vreo iesire mai lunga vin si la amc.. chiar ma intrebam ce o mai face leveka.. nu ai sughitat aseara? :: )) ma bucur ca esti activ macar pe forum daca un mesaj iti este greu sa scrii, sau un telefon/ wazup/ fb/ mail/ etc... vedeti copii la ce bun forumul..? it keeps friends togheder ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 maine ma bag si eu la amc!cine merge? daca nu fac vreo iesire mai lunga vin si la amc.. chiar ma intrebam ce o mai face leveka.. nu ai sughitat aseara? :: )) ma bucur ca esti activ macar pe forum daca un mesaj iti este greu sa scrii, sau un telefon/ wazup/ fb/ mail/ etc... vedeti copii la ce bun forumul..? it keeps friends togheder ))) o fi sughitat omu!dar nu ziceai ca il suni? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 pey aseara am luato pe ulei...ies in seara asta pe unde ma inviti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neutrino Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 tu iesi numai pe vreme urata? mai sta putin si ploua in seara asta... putem sa iesim la bere eventual, dar sa nu iti dauneze prea mult ulei... )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=426547464095517 reusit filmuletul. l-am postat aici ca se potriveste ) ps. maine cred ca ploua... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Pastrati-va energia pt duminica, samb nu o sa fie vremea prea buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 E duminica E zi de amc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 ceva mai vechi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Foarte mistoc p.s. cine era pe gsxr-ul din fata ? p.p.s. daca dai un cico iti spun de unde sa mai scoti cel putin o secunda mergind la fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 In fata era Victor, cu gsxr-ul negru. Pe franari/accelerari? Ne vedem la un cico in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 maine dimineata vine cineva la amck? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix78 Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 De la ce ora e deschis circuitul ? Si la ce ora mergeti voi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2xghe Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 e etapa de autoslalom maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 sambata dimineata vine cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Ma mananca pe mine rau sa vin, dar scap din treaba vineri pe la 9 seara. Sa montez celalalt set de carene imi ia cam 2 ore. Dar motorul e la vanzare si am auzit(simtit pe pielea mea) ca daca freci motorul pe Amckart creezi mare panica printre cumparatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Depinde cum il freci, de asfalt sau de iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Tu mergi si ia protectile R&G ca stau dupa tine azi sa ti le montez maxim o ora la garaj. Cobesti tu de cazaturi, lasa ca mi iau eu 990 adv si o sa merg pe langa pista(pe iarba) si tu pe pista sa vedem daca te fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 eu la 10 dim sunt acolo ca dup-aia se face prea cald si se si aglomereaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate