george_p Postat Martie 15, 2018 Share Postat Martie 15, 2018 Va salut! Sambata se anunta ~20 grade, intentioneaza careva sa iasa la circuit ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fritz_2486 Postat Martie 16, 2018 Share Postat Martie 16, 2018 Asa se merge la 1:08 - 1:07 pentru cine vrea sa imbunatateasca Denis the master: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marian90 Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Asa se merge la 1:08 - 1:07 pentru cine vrea sa imbunatateasca Denis the master: Denis rullz! Sper sa mai am ocazia sa il prind macar la Amckart, sa schimbam cateva vorbe, pareri si sfaturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Gume bune si da-i bice. Amc e un loc perfect de joaca oricat ar fi moto de grasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Martie 27, 2018 Share Postat Martie 27, 2018 Gume bune si da-i bice. Amc e un loc perfect de joaca oricat ar fi moto de grasa E fake poza ca e prea verde iarba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Aprilie 1, 2018 Share Postat Aprilie 1, 2018 Denis rullz! Sper sa mai am ocazia sa il prind macar la Amckart, sa schimbam cateva vorbe, pareri si sfaturi. Merci, placere e de partea mea. p.s. acum se incalzeste asfaltul mai bine si incepem sa iesim si la amkart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
walking^human Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Care e programul de acces moto? Cand au ei chef, printre turele de kart? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Nu e un program fix. Se intra cand permit cei de acolo. Sunt zile in care prinzi cate 4-5 intrari pana la ora 15:00 si zile in care nu intri decat o data, in functie de cat e de aglomerat. Dar pana acum nu a fost o singura zi in care sa regret ca am mers acolo, chiar si daca m-am dat o singura data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 daca ai timp, du-te in timpul saptamanii de pe la 10, te dai pana te plictisesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Vreau si eu sa ajung, pentru prima oara. Ceva sfaturi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Vreau si eu sa ajung, pentru prima oara. Ceva sfaturi? Sa te distrezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Si sa nu te iei prea in serios primele intrari ca sa nu cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 (editat) Intrarile sunt impartite pe beginners, intermediate and so on? Sau toata lumea la gramada? Editat Aprilie 24, 2018 de alzayr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Intrarile sunt impartite pe beginners, intermediate and so on? Sau toata lumea la gramada? La gramada da nu-ti imagina ca sunt 1 miliard. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 La gramada da nu-ti imagina ca sunt 1 miliard. Mhm, bun atunci ca asa mai poti observa si de la altii care au mai multa experienta,zic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XaeL Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 ai o impresie eronata. AMCKart nu e Adancata. platesti aia 20 lei, intri si te dai 10 minute. daca esti cu prieteni, va puteti da impreuna. dar nu exista organizare tip trackday ca la Adancata, pe grupe de experienta / cilindree. Cel putin daca mergi in timpul saptamanii, cum am mers eu, esti singur pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Atentie ca e ceva concurs de karting we asta, abia duminica dupa ora 14 merge si cu 'civili'. Sunati inainte ca sa nu aveti surprize! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Mhm, bun atunci ca asa mai poti observa si de la altii care au mai multa experienta,zic primele 10-15 intrari fa-le singur chiar daca nu stii ce sa faci. Nu te lua dupa altii care merg mai tare ca faci buba si la combinezon si la motoreta, asa ca mai bine dai 20 lei inca o fisa decat sa ramai fara scarita si schimbator... si sub nicio forma nu te forta sa pui genunchiul jos. Cauta sa inveti pista mai intai si sa ai fluenta a.k.a sa visezi curbele, asa capeti viteza, apoi vin si genunchii. E exact ca atunci cand esti incepator si nu trebuie sa mergi cu gasca de handralai pt ca nu tii pasul cu ei si creste riscul te imprastii. Dar asta in caz ca vin mai multi (mai multi insemnand 5-8). Du-te in timpul saptamanii si te dai in voia ta fara sa te streseze nimeni. Cand simti ca te plafonezi, ridici mana si intrebi Daca vrei un sfat de la inceput, pozitia e extrem de importanta in "formarea ta" asa ca dupa ce visezi curbele alea, cauta sa tii capul unde ti-e oglinda. Nu te uita de sus din corcodus la curbe pt ca te impiedica sa te apleci. Bafta! (si da, sunati inainte!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 primele 10-15 intrari fa-le singur chiar daca nu stii ce sa faci. Nu te lua dupa altii care merg mai tare ca faci buba si la combinezon si la motoreta, asa ca mai bine dai 20 lei inca o fisa decat sa ramai fara scarita si schimbator... si sub nicio forma nu te forta sa pui genunchiul jos. Cauta sa inveti pista mai intai si sa ai fluenta a.k.a sa visezi curbele, asa capeti viteza, apoi vin si genunchii. E exact ca atunci cand esti incepator si nu trebuie sa mergi cu gasca de handralai pt ca nu tii pasul cu ei si creste riscul te imprastii. Dar asta in caz ca vin mai multi (mai multi insemnand 5-8). Du-te in timpul saptamanii si te dai in voia ta fara sa te streseze nimeni. Cand simti ca te plafonezi, ridici mana si intrebi Daca vrei un sfat de la inceput, pozitia e extrem de importanta in "formarea ta" asa ca dupa ce visezi curbele alea, cauta sa tii capul unde ti-e oglinda. Nu te uita de sus din corcodus la curbe pt ca te impiedica sa te apleci. Bafta! (si da, sunati inainte!) Multumesc de sfaturi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Salutare. Intentionez sa merg maine incepand cu ora 10:00 la Amkart sa dau 2-3 ture. Pana la 12 pot sta maxim. Daca e cineva interesat ne vedem acolo sau ne auzim la telefon. 0751301779. Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Pentru cei interesati sa mearga la AMK saptamana asta. Am fost eu astazi,de la 10. Nu prea m-am putu da din cauza pistei in proaste conditii ( circuit cu foarte mult cauciuc de la etapele de karturi) si mult pietris pe asfalt. Cauciucul respectiv facea sa pierd din aderenta destul de tare. Nu inteleg de ce, in capul meu era ca daca e mult cauciuc va fi mai aderent : ? Cei de acolo au zis ca in jur de 2 saptamani se duce. Doar ca peste 2 weekenduri e iarasi etapa de concurs de Karting. Asfalt uscat, Alex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovi_ice Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Intrebare de noob: pe Amckart e obligatoriu sa vii in combinezon (din ala dintr-o bucata) ? Sau e ok si cu geaca + pantaloni piele (evident, sport, nu de cruiser) ? Si exista ceva cerinte in privinta castii ? Gen vreo certificare anume cum au astia din US Snell-ul fara de care nu poti intra pe anumite circuite... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 La Amk se cere echipament complet dar poate fi si din material textil si nu conteaza din cate piese. » Post actualizat in 06 Jun 2018 16:14Casca sa fie in stare buna.Nu cer sa ai anumite certificari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LimpTA Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Intrebare de noob: pe Amckart e obligatoriu sa vii in combinezon (din ala dintr-o bucata) ? Sau e ok si cu geaca + pantaloni piele (evident, sport, nu de cruiser) ? Si exista ceva cerinte in privinta castii ? Gen vreo certificare anume cum au astia din US Snell-ul fara de care nu poti intra pe anumite circuite... Nu. Poti sa intri si cu casca cu zip nu neaparat cu double D, iar echipamentul trebuie sa aiba protectii la genunchi-coate-spate. Si ghete evident. Echipament textil sau piele, cum zice si Goe mai sus Eu am intrat si in blugi moto spre exemplu. Dar cel mai bine te echipezi ca lumea daca n-ai mai fost, ca cele mai multe belele se intampla la cei care vin noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manoliu_Alex Postat Iunie 6, 2018 Share Postat Iunie 6, 2018 Eu am vazut niste omuleti si doar cu genunchiere si fara ghete. Nu zic ca e ok, doar ca celor de acolo nu le-a pasat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate