Sari la conținut

Filme si seriale


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 5,3k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ce am vazut :

 

Comedii :

 

Friends - foarte funny,actori pro rau de tot,scenariu de nota 15.Serialul care a definit anii 90-2000.Merita urmarit de la primul pana la ultimul episod.Singurele obiectii pe care i le pot aduce : e tot timpul politically-corect.

Seinfeld - asta nu e deloc politically corect :D.Serialul despre nimic.Iarasi,extraordinar.Nu degeaba ii dadeau baiatului ala nush cate milioane pe episod.Are si umor destept,dar si umor gen Vacanta Mare.Kramer e capatul.

Weeds - o mămică de suburbie începe să distribuie iarbă,dupa cum a zis colegul,merita urmarit.

Mash - Alan Alda in floare.Foarte bun.Caterinca despre armata.

Bundy - Al Bundy.The legend.Banuiesc ca nu e cineva sa fi vazut macar un episod.Multora li se pare prea penal,mie mi-a placut.

That 70's show - Cum de n-a zis nimeni nimic despre serialul asta?Asthon Kutcher,Mila Kunis,nimic?Serial despre si cu adolescenti in anii 70 (iarba,disco,freze razna,etc).Extraordinar,te imprastii de ras.

Two and a half men - eh..e bun cand nu ai ce face,sau sa-l urmaresti cu un ochi in timp ce mananci.

 

Seriale "serioase" :

 

Rome - DA.Luati-l urmariti-l,si punct.Pacat ca sunt numa 2 sezoane.Nu ca serialul n-ar fi avut succes,dar bagau mai multi bani in decoruri decat scoteau.

House M.D. - Serial foarte intrigant.Mi-a placut dar nu e chiar atat de bun precum il lauda Mircea Badea.

Lost - incepe nu bine,ci extraordinar.Insa scenariul e scris aiurea,cu mistere numai de dragul misterelor si mistere care pur si simplu sunt uitate,nu se rezolva.Devine de-a dreptul prostesc prin sezonul 3,cand am renuntat sa ma uit la el.Cand "tribul" inarmat cu Ak47 este capturat de niste baieti care trag cu cornete cu sageti care te adorm am ajuns la exasperare si l-am sters,mi s-a parut culmea prostiei.Eu inteleg ca e film,dar da-o-n sange,vorba poetului.

Grey's Anatomy - bun.Pur si simplu bun.Daca treceti peste eticheta de chick flick,e chiar bun.Actori de nota 15 si scenariu extraordinar.

Sopranos - Capatul.Serial mai bun ca asta nu e.Bine si actorii sunt deja actori de film,nu de seriale,dar scenariul si felul extrem de realist cum e prezentata lumea mafiei m-a dat gata.Trebuie vazut macar odata.

Parenthood - iarasi,un fel de chick flick,dar foarte bine scris.Sunt foarte multe personaje,la inceput in ep 1 le tii sirul cam greu,dar dupa aia devine foarte fain.Bun,merita urmarit.E cu mamica aia buna din Gilmore Girls.

Band of Brothers - Saving Private Ryan mai lung.aceeiasi atmosfera.Tot de Spielberg.Nota 15.E o miniserie,10 ep.

Heroes - De urmarit.4 sezoane,te tine cu sufletul la gura.Serial despre oameni cu puteri supranat.Foarte bine scris.Sunt foarte multe mistere,la inceput nu intelegi nimic,dar spre deosebire de Lost,pana la sfarsit ti se explica tot.Efecte speciale extraordianare.

 

Amazing Race - nu e un serial,ci un reality-show,dar e fantastic.Are vreo 14 sezoane sau asa ceva.11 parca? echipe de cate 2 (prieteni,iubiti,amici,etc) pleaca intr-o cursa in jurul lumii,iar cine ajunge primul ia 1 mil $.Cu avionul,cu masina,cu barca,cu tot.Trebuie sa treaca prin tot felul de probe.Foarte tare.Au trecut si prin Rom.

Top Gear - de la prima serie noua (2002?) pana la ultima,20 de sezoane.Nu te plictisesti deloc.Nu e numai pt cei carora le plac masinile,e pur si simplu entertaining.

Editat de Method
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Si tu te-ai inscris doar ca sa imi zici asta, nu? Clona ta @zaelule? Ce tratament iei omule? Pentru personalitati multiple? Ca nu prea functioneaza... :crack:

 

 

Sa stii ca io alta treaba nu am... Stai linistit. Daca vreau sa "critic" pe cineva aici o fac public si cu numele (pseudonumele) meu... nu imi trebuie sa ma ascund dupa degete si litere.

 

Chiar daca avem gusturi diferite la filme nu inseamna ca ma doare ficatu de asta si m-as "cobori" la astfel de masinatii. Poate c aomu respectiv e un fan al filmului ala... treaba lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am văzut Pacific Rim - mi se pare o mega-prostie colorată cu scene de acţiune pe muzică antrenantă :D (i-am dat 3 pe imdb)

 

Marele Gatsby cu Caprio - slăbuţ - regizorul cu M.R. a servit o nouă porţie de videoclip trepidant. (i-am dat 6 pe imdb)

 

Ca să fiu constructiv, cel mai bun film văzut în ultima vreme (dintre astea noi) Anna Karenina (i-am dat 10 pe imdb deşi sînt cîteva lipsuri, mergea un 9 - 9.5 dar regia e mult prea mişto)

Editat de bibi.audiofil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

The Magus, din 1968, cu Anthony Queen si Michael Caine. M a interesat mai ales datorita faptului ca mi a placut enorm de mult cartea, scrisa de John Fowless. Dar surpriza, desi scenariul e semnat de Fowless, filmul e subtirel. Totusi ar trebui vazut, dar daca ai citit deja cartea, inevitabil va dezamagi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate daca in rolul Annei Karenina era o alta actrita putea fi si mai bun filmu'..

Da' poate-s io rautacioasa insa nu-mi place Keira Knightley.Vivien Leigh ramane,pt mine,de referinta.

Jude Law a fost la inaltime.

 

Am dat punctajul ăla nu pentru Keira ci pentru regie - trecerile alea prin decoruri sînt fabuloase ...

Editat de bibi.audiofil
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am dat punctajul ăla nu pentru Keira ci pentru regie - trecerile alea prin decoruri sînt fabuloase ...

 

Asta mi-a rămas şi mie în minte când mă gândesc la filmul ăsta, trecerile prin decoruri. Regie foarte, foarte bine gândită în raport cu clasicitatea romanului. 9 şi de la mine :)

Cât despre Keira, eu zic că a transpus foarte bine tăria de caracter a Annei.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gravity (2013): Momentan 8.7 pe IMDb, crescut de la 8.5 ieri. In sfarsit un film bun pe anul asta. Daca nu avea americanismele cu "rusii e mereu de vina" si "chinezii copiaza tot" era chiar de 9. Fiind un film 3D bun, obligatoriu la cinema. Ma bate gandul sa-l revad la IMAX.

 

PS: Sandra la aproape 50 de ani inca se tine al naibii de bine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Vizitator changed the title to Filme si seriale

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...