Vizitator _Raul_ Postat Octombrie 4, 2020 Share Postat Octombrie 4, 2020 * Daca Nightcrawler vi s-a parut interesant, cautati Spree. O sa priviti amuzati topicul vloggerilor dupa si probabil ca o sa stati departe de butonul de YouTube cateva ore bune. * Long Way Up se pune in topicul asta amfiteatru ? Daca da, atunci mereti de vedeti. Charlie si Ewan au imbatranit, sunt poate cam filosofici si cu atitudine de oameni batrani ( au trecut totusi 12 ani de la primul LW), bromance cam des, usor insistenta filoelectricitatea, dar idee ridicata la fileu si faptul ca au fost primii sa faca asta sunt definitiv ale lor. Are totusi aura unui film de pasionati, in ciuda armatelor de zambareti/angajati. Macar ca si cultura generala, si tot este o vizionare importanta. (Kickasstorrents daca sunteti generatia care a prins transmisii live cu Alexandru Birladeanu). Expresie auzita des in film - it`s all a learning curve. Enervanta la inceput, dupa care incepi sa intelegi de ce nu au taiat-o la montaj. Nu este clasicul film moto. Nu se vrea un Spree cu mobre. Ridica la fileu niste teme ok, serioase, normale, cum vreti sa le zicem. Motoarele si Ewan il fac insa popular cu masele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Se pot recomanda si seriale pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Nu cred ca se supăra nimeni. Ce vrei să recomanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 (editat) In urma unei raceli mai tari decit de obicei, stind in pat vreo 4-5 zile cu telecomanda in mina, deci ...... netflix in adevaratul sens al cuvintului + ceai. Un pic suparat ca n-am mai descoperit ceva nou de bagat in seama de la sua, m-am dat pe asiatici, si din punctul meu de vedere n-am gresit, am vazut fara sa mai apara cu forta 1-2-5 afro, altii, etc. Pe scurt, urmatoarele: 1. Meteor garden - un serial de tineret, dar zau ca nici sotia n-a stat pe tusa. 2. Glee - tot tineret, muzical, etc. (acesta este o exceptie de la asiatici si de la restul din a 2 fraza). 4. Aterizare fortata in bratele tale - pt. nostalgicii care au prins si mai mult de 89, cu un pic de caterinca. 5. Alarma de dragoste - tineret, dragoste, telefoane implicit, etc. 6. Cronicile din Arthdal - cam in stilul stapinul inelelor, dar fara efecte uau ... placut. Clar am dat in boala copilariei! PS. Sper sa va placa si voua. Editat Decembrie 14, 2020 de Contabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Tenet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Acum 15 minute, florinelu07 a spus: Tenet Ok, m-ai convins . Ma bag sa caut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Eu ieri am văzut Queen's Gambit, foarte fain, mini serie. Mai am pe listă niște restante, sezoane noi pe care nu am timp să le văd momentan, din ce îmi amintesc ar fi Star Trek Discovery, His Dark Materials, Tin Star, Euphoria, Young Sheldon, Sex Education, Messiah, și nevăzute The Third Day, Raised by Wolves, The Mandalorian. Ca filme mi-au plăcut în ultima vreme The Devil All The Time și Extremely Wicked Shockingly and Vile. A, acum 2 zile am văzut la TV Mary Queen of Scots, foarte mișto făcut. Editat Decembrie 14, 2020 de iulianserban Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 Multam! le caut si eu, sa vad daca sintem pe aceeasi "unda", momentan revad cu sotia Meteor garden .... nu se poate abtine sa-l revada. Seara frumoasa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gerula2000 Postat Decembrie 14, 2020 Share Postat Decembrie 14, 2020 (editat) Caro diario (1993) https://www.imdb.com/title/tt0109382/ https://yts.mx/movies/dear-diary-1993 Editat Decembrie 14, 2020 de gerula2000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Salutare Am sa pun propunerile. N-am citit topicul de la inceput, deci daca repet ceva, scuzele mele! Seriale foarte bune vazute de mine: -Billion— neaparat de vazut! -Peaky Blinders -Gangland Undercover (droguri, motoare, FBI) -Sons of Anarchy (motoare, bande, rafuieli) -Vikings -Games of Thrones (probabil amintit deja anterior) -Cosmos, A Space Time Odyssee- Un documentar vechi dar foarte bun. Explica stiinta pe intelesul oricui. - Battlestar Galactica SF - Stargate (sunt 3 seriale daca nu gresesc) pentru pasionatii de SF -The Expanse SF -Colony SF -Seria CHERNOBYL pentru cei interesati sa afle cam cum au stat lucrurile la accidentul nuclear -Underworld Blood Wars (cu vampiri) -Arrow- mie mi-a plaacut (justitiari, actiune multa, poveste buna, schimbari de situatie). Stiu si oameni care l-au notat negativ. Ca la orice film, este chestie de “gust”. Am sa revin si cu ceva filme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 (editat) Acum 17 ore, Contabil a spus: In urma unei raceli mai tari decit de obicei covid , stind in pat vreo 4-5 zile cu telecomanda in mina, deci ...... netflix in adevaratul sens al cuvintului + ceai. Un pic suparat ca n-am mai descoperit ceva nou de bagat in seama de la sua, m-am dat pe asiatici, si din punctul meu de vedere n-am gresit, am vazut fara sa mai apara cu forta 1-2-5 afro, altii, etc. Pe scurt, urmatoarele: 1. Meteor garden - un serial de tineret, dar zau ca nici sotia n-a stat pe tusa. 2. Glee - tot tineret, muzical, etc. (acesta este o exceptie de la asiatici si de la restul din a 2 fraza). 4. Aterizare fortata in bratele tale - pt. nostalgicii care au prins si mai mult de 89, cu un pic de caterinca. 5. Alarma de dragoste - tineret, dragoste, telefoane implicit, etc. 6. Cronicile din Arthdal - cam in stilul stapinul inelelor, dar fara efecte uau ... placut. Clar am dat in boala copilariei! PS. Sper sa va placa si voua. Editat Decembrie 15, 2020 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Pentru fanii Hugh Laurie, două seriale superbe: Chance https://www.imdb.com/title/tt5620076/?ref_=fn_al_tt_2 Roadkill https://www.imdb.com/title/tt10846250/?ref_=fn_al_tt_1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Acum 1 oră, frigider a spus: Colegutu' ..... daca n-ai racit sau n-ai facut covid anul acesta ..... esti fatalau, ca sa citez o mare ginditoare. Acum 18 ore, iulianserban a spus: Eu ieri am văzut Queen's Gambit, foarte fain, mini serie. Mi-a placut sahista, a fost destul de ok filmul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Acum 3 ore, Contabil a spus: Colegutu' ..... daca n-ai racit sau n-ai facut covid anul acesta ..... esti fatalau, ca sa citez o mare ginditoare. Mi-a placut sahista, a fost destul de ok filmul. Si mie mi-a placut mult. Cred ca pentru cei ce n-au jucat niciodata sah, e posibil sa para plictisitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Sa știi ca mi-a plăcut, deși am jucat șah ultima data într-o vacanta de vara din generală parcă...sunt zero la șah. La alegerea prietenei am mai văzut The Outlander, Good Girls și You. La prima vizionare poate par de gagici, dar toate sunt foarte mișto! Poate Outlander o cam lungește ca o telenovelă la un moment dat, dar te prinde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 Hai să vă dau o temă de gândire: din ce film fac parte secvențele din clipul Bismark al celor de la Sabaton? Am găsit un film cu acest nume, dar nu are treabă cu clipul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 15, 2020 Share Postat Decembrie 15, 2020 @Lucian_M: "Thanks to our friends at Wargaming and World Of Warships, we can also present it with a truly impressive video, well worthy of this song. The talented team at Wargaming could ensure the historical accuracy of the scenes thanks to the models from their award-winning game World Of Warships, and the director Matthias Hoene, who won a Golden Lion at Cannes, were able to bring the band and story together." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducanescovan Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 La 14.12.2020 la 22:17, Contabil a spus: In urma unei raceli mai tari decit de obicei, stind in pat vreo 4-5 zile cu telecomanda in mina, deci ...... netflix in adevaratul sens al cuvintului + ceai. Un pic suparat ca n-am mai descoperit ceva nou de bagat in seama de la sua, m-am dat pe asiatici, si din punctul meu de vedere n-am gresit, am vazut fara sa mai apara cu forta 1-2-5 afro, altii, etc. Pe scurt, urmatoarele: 1. Meteor garden - un serial de tineret, dar zau ca nici sotia n-a stat pe tusa. 2. Glee - tot tineret, muzical, etc. (acesta este o exceptie de la asiatici si de la restul din a 2 fraza). 4. Aterizare fortata in bratele tale - pt. nostalgicii care au prins si mai mult de 89, cu un pic de caterinca. 5. Alarma de dragoste - tineret, dragoste, telefoane implicit, etc. 6. Cronicile din Arthdal - cam in stilul stapinul inelelor, dar fara efecte uau ... placut. Clar am dat in boala copilariei! PS. Sper sa va placa si voua. incearca Kingdom - tot coreean,dar foarte reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 9 ore, adidas a spus: @Lucian_M: "Thanks to our friends at Wargaming and World Of Warships, we can also present it with a truly impressive video, well worthy of this song. The talented team at Wargaming could ensure the historical accuracy of the scenes thanks to the models from their award-winning game World Of Warships, and the director Matthias Hoene, who won a Golden Lion at Cannes, were able to bring the band and story together." Fuck! N-ai idee cât de mult îmi doream să văd "filmul". Mă mulțumesc atunci cu videoclipul... Apreciez lămurirea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 16, 2020 Admin Share Postat Decembrie 16, 2020 Tenet. Nu vreau să-l categorisesc spunând că este o prostie penibilă, pentru că cei cărora le-a plăcut este posibil să rezoneze la alte lucruri decât mine. După o treime m-am lăsat păgubaș și l-am șters. Greenland. Film pentru copii, pentru adulți este o amenințare la propriul IQ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 1 oră în urmă, Emperor a spus: Pentru nostalgici cu chef de binging , a aparut Lotr/hobbit 4k.Sunt vreo 500-600 GB, dar e o placere audio-vizuala la gura sobei . Da de unde bre atata spatiu?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 (editat) Va propun o serie de filme vazute de mine, mai vechi si mai noi, dar bune si foarte buna (diverse genuri): -The Gentleman -Den of Trives -Contagion - pandemie -Bloodshot -The Irishman -13 hour The secret soldier of Bengazi -Sicario (1 si 2) -Extinction -Rampage -Last Vegas -The Adjustment Bureau - A BEAUTIFUL MIND -8MM -The Hitman’s Bodyguard -Geostorm -King Arthur legend of sword -Deja Vu -The Equalizer (1 si 2) -Training Day -Now you see me (1 si 2) -The legend of Bagger Vance -Jack Ryan:Shadow Recruit -Grown Ups 2 -2 Guns -Elysium -The Pacific -Priest - The Proposal -Hidden Figures Have fun! Editat Decembrie 16, 2020 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AdrianB1 Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 6 ore, Emperor a spus: Pentru nostalgici cu chef de binging , a aparut Lotr/hobbit 4k.Sunt vreo 500-600 GB, dar e o placere audio-vizuala la gura sobei . Link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arcgotic Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 https://www.imdb.com/title/tt0480669/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Decembrie 16, 2020 Share Postat Decembrie 16, 2020 Acum 7 minute, arcgotic a spus: https://www.imdb.com/title/tt0480669/ Time Crimes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate