cataene Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Amintiri din Epoca de Aur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Dar filme bune neamericane ce recomandati ? De exemplu 13 Negru (Franta) este tare de tot si asta fara sa apeleze la efecte supercomputerizate . Iar finalul e neasteptat . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Dar filme bune neamericane ce recomandati ? De exemplu 13 Negru (Franta) este tare de tot si asta fara sa apeleze la efecte supercomputerizate . Iar finalul e neasteptat . My Girlfriend Is An Agent - Korea 2009 / Comedie The Girl with the Dragon Tattoo - Suedia 2009 / Thriler Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Dar filme bune neamericane ce recomandati ? De exemplu 13 Negru (Franta) este tare de tot si asta fara sa apeleze la efecte supercomputerizate . Iar finalul e neasteptat . Pai da un link ceva... sau numele original al filmului ca nu gasesc nika. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Dar filme bune neamericane ce recomandati ? De exemplu 13 Negru (Franta) este tare de tot si asta fara sa apeleze la efecte supercomputerizate . Iar finalul e neasteptat . Gajini (India) Der Untergang (Germania) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Bai fratilor de unde pot sa cumpar si eu filmul Pisica alba Pisica neagra in original ca l-am tras de pe net si nu se vede bine.L-am vazut de multe ori dar imi place atat de mult ca vreau sa il am in original sa-l pastrez sa ma mai uit la el din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Ianuarie 2, 2010 Share Postat Ianuarie 2, 2010 Bai fratilor de unde pot sa cumpar si eu filmul Pisica alba Pisica neagra in original ca l-am tras de pe net si nu se vede bine.L-am vazut de multe ori dar imi place atat de mult ca vreau sa il am in original sa-l pastrez sa ma mai uit la el din cand in cand. Eu l-am dat jos de aici http://btjunkie.org/search?q=black+cat+white+cat primul torrent se vede si aude bine , al doilea torrent tre sa se vada si ala bine pentru ca e format DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remijaru Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Pai da un link ceva... sau numele original al filmului ca nu gasesc nika. cred ca se refera la "suburbia 13" .cred Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 cred ca se refera la "suburbia 13" .cred Nu. 13 Tzameti http://www.imdb.com/title/tt0475169/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 (editat) Am fost reticent, mai ales la cat tam, tam s-a facut .....cata publicitate si bani investiti. Ma gandeam ca nu e decat altceva la moda. Ca sa nu spun ca la primul meu 3d am adormit. In fapt e cel mai tare film vazut de mine vreodata...ever, ever! Filmu' asta iti gadila toate simturile posibile....dincolo de asta iti scoate cu patentu' umanitatea din cap, te vezi dintr-o data exact ceea ce esti..... un mare rahat cu mot, o gaza idioata fara pretentii la adevarata idee de umanitate. Singurul neajuns al filmului astuia e ca te lasa de unde te-a luat dupa ce se termina....pe Terra, printre ai tai. A fost super, doua ore jumatate m-am simtit conectat la ceva ce port in suflet de cand m-am nascut.Sa nu uit .......de AVATAR este vorba. Exact asa m-am simtit si eu. Sunt total de acord! De mult nu am vazut un film asa fain. De fapt... niciodata.. Si l-am vazut 3D. Editat Ianuarie 3, 2010 de Belbody Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Eu l-am dat jos de aici http://btjunkie.org/search?q=black+cat+white+cat primul torrent se vede si aude bine , al doilea torrent tre sa se vada si ala bine pentru ca e format DVD Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
desertfox1943 Postat Ianuarie 3, 2010 Share Postat Ianuarie 3, 2010 Multumesc! No problem ! Daca vrei sa vezi un film asemanator intr-o oarecare masura da jos Taxidermia pe care l-am dat si eu jos de aici : http://btjunkie.org/search?q=taxidermia , al patrulea torent care se vede bine e in maghiara si subtitrari gasesti aici : http://subtitrari.regielive.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Ianuarie 7, 2010 Share Postat Ianuarie 7, 2010 Recomand Weekend cu mama Filmul prezinta realitatea vietii si adevarata fata a mafiei din lume .Filmul este inspirat din fapte reale .Coloana sonora este fentastica ,melodiile sunt alese corespunzator se potrivesc de minune.De actori nu mai vorbesc, Adela Popescu a aratat ca stie sa joace si alte roluri in afara de cele in care interpreteaza personaje “cumintii”. O drama in adevaratul sens al cuvantului cu un sfarsit … .Povestea este uluitoare iar “tripul” merita urmarit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Ianuarie 9, 2010 Share Postat Ianuarie 9, 2010 up in the air. super film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrosin Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Tigre e la neve (Tigrul si zapada ) a vazut cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Din greseala, in loc sa vad "Coffee and cigarettes" am vazut "Romance and Cigarettes" However... a fost chiar fain. ...desi musical Un soi de "approach" la o poveste de gelozie intro famelie din suburbie... chiar m-am ris. http://www.imdb.com/title/tt0368222/ Produs de fratii Cohen, scenariu si regia John Turturro, cu James Gandolfini, Susan Sarandon, Kate Winslet, Steve Buscemi, Christopher Walken. Memorable quotes: Tula: "Inch by inch... the elefant focked the ant." Nick Murder: "I almost loved you" Cousin Bo: "I see a young girl getting on the scoolbus wearing tight pants on her ass and the first thing I'm thinking is: I wanna buzz your butt. the second thing I'm thinking is: How do your mom and dad let you walk dressed like this?" Era sa uit... Kate Winslet... yummy Mesaj completat si trailer... desi e mai vechi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tedted Postat Ianuarie 10, 2010 Share Postat Ianuarie 10, 2010 Fuck, piratebay nu mai merge. sper ca nu e definitiv ca mininova ca devin nervos.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Ianuarie 11, 2010 Share Postat Ianuarie 11, 2010 isohunt.com... btjunkie.org... demonoid.com... totul se transforma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
q_simi Postat Ianuarie 12, 2010 Share Postat Ianuarie 12, 2010 avatar = NOTA 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 (editat) ar filme bune neamericane ce recomandati ? Just another love story. Poate cel mai bun film vazut de mine de ceva timp, evident infinit mai bun ca avatarul ala de 2 lei... adica e bun si ala daca ai 10-14 ani si n-ai vazut "dansind cu lupii" . E danez. Apoi: Goodbye Lenin (ok), The lives of others (iarasi excelent), The counterfeiters. Mai sint multe. Desi dupa cum ai pus intrebarea ma indoiesc ca te va aranja vreunul din astea . Editat Ianuarie 14, 2010 de vrajitorul din oz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 District 9-nota 110California Dreamin(Cristian Nemescu)-nota 110 Braveheart-nota 110 Mihai Viteazul(Sergiu Nicolaescu-AMZA)-nota 110 American Beauty-nota 110 Casablanca(1942-Humphrey Bogart+ Ingrid Bergman)-nota 110 Pe aripile vantului(filmul-1939-Clark Gable, Vivien Leigh)-nota 110 Ultimul împărat(1987)-Bernardo Bertolucci-nota 110 Event Horizon (1997)(Laurence Fishburne-Sam Neill)-nota 110 Ciuleandra(Sergiu Nicolaescu-1985-STEFAN IORDACHE-Ion Ritiu)-nota 110 Craii de Curte Veche(Filmul-1995-Mircea Veroiu)-nota 110 Seria "Twin Peaks" (1990-1991) (David Lynch-Kyle MacLachlan)-nota 110 Seria "The X-Files"(1993-2002-Gillian Anderson-David Duchovny)-nota 110 Seria "Seinfeld"(1990-1998)-nota 110 Rob Roy (1995)(Liam Neeson)-nota 110 Gladiator (2000)(Russell Crowe)-nota 110 Shakespeare in Love (1998) -nota 110 Fearless (2006)-Jet Li-nota 110 Terminator 2-nota 105 Seria Rocky-nota 105 F.I.S.T (1978)-nota 105 Avatar-nota 100 Seria Star Trek-nota 100 Seria Star Wars-nota 100 Terminator 1,3,4-nota 100 Seria Shrek-nota 100 2012-nota 95 Seria pro tv "La Bloc"-nota 95 pe o scara de la 1 la cat? cred ca pentru la bloc ai vrut sa zici 0,95 ca altfel nu inteleg ce cauta in lista ta. vizionare placuta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
barbish Postat Ianuarie 14, 2010 Share Postat Ianuarie 14, 2010 pe o scara de la 1 la cat? cred ca pentru la bloc ai vrut sa zici 0,95 ca altfel nu inteleg ce cauta in lista ta.vizionare placuta Poate ca a lucrat la serial )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
6speed Postat Ianuarie 15, 2010 Share Postat Ianuarie 15, 2010 Moto The movie trailer Moto The movie download Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wxy Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 No problem ! Daca vrei sa vezi un film asemanator intr-o oarecare masura da jos Taxidermia pe care l-am dat si eu jos de aici :http://btjunkie.org/search?q=taxidermia , al patrulea torent care se vede bine e in maghiara si subtitrari gasesti aici : http://subtitrari.regielive.ro/ Am luat filmul si l-am vazut.Tot Black cat white cat imi place mai mult.Mult mai mult . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Ianuarie 16, 2010 Share Postat Ianuarie 16, 2010 Un film foarte bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate