Fulguletz Postat Octombrie 10, 2010 Share Postat Octombrie 10, 2010 stie careva pe ce site pot vedea gratis serialul "weeds"?mi se pare absolut genial! orice site de torrente gen : freshon.tv, lastorrents.org, torrentbits.ro,newtorrents.info, isohunt.com, thepiratebay.org. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 11, 2010 Share Postat Octombrie 11, 2010 Un film 'ok' mai este si acesta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 nu ezitati sa-l vedeti: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 Eu unul sunt mare consumator de filme de animatie gen Final Fantasy VII advent cildren , Final Fantasy dirge of cerberus ... Daca stiti filme de genul acesta aparute in ultimii 2 ani ( in rest am vazut cam tot ) rog ceva sugestii si exemple. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 12, 2010 Share Postat Octombrie 12, 2010 (editat) am stat azi sa ma gandesc care sunt cele mai proaste filme din istoria recenta a omenirii si mi-au venit cam asa: locul 3 "Nightmare on Elm Street 2010" - la asta m-am uitat sa vad cat de bine este jucat Freddy. Din pacate, ca Robert Englund nu il poate nimeni juca pe Freddy, deci a fost trist si jalnic. M-am speriat doar cand s-a terminat, ca m-am trezit. locul 2 "Quantum Apocalypse". Acest film nu se poate comenta, trebuie vazut in infioratoarea sa plenitudine. Finalul este pe masura. locul 1 , coronita si multa zmeura, "Anaconda 3", filmat prin Romania cu betivul de Hasselhoff. Deci la filmul asta m-am uitat special ca sa pot rade cu lacrimi. Mai ales Aro-urile alea care se dadeau reising prin boscheti. Priceless Editat Octombrie 12, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkDrac Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Eu unul sunt mare consumator de filme de animatie gen Final Fantasy VII advent cildren , Final Fantasy dirge of cerberus ... Daca stiti filme de genul acesta aparute in ultimii 2 ani ( in rest am vazut cam tot ) rog ceva sugestii si exemple. Unde l-ai vazut tu pe asta ca eu nu dau de el pe nicaeri pe net? On Topic :Män som hatar kvinnor -super filmul,pt IMDB click aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jerycho Postat Octombrie 13, 2010 Share Postat Octombrie 13, 2010 Ambele luate de pe strongdc , primul anul trecut daca nu ma insel si dirge of cerberus acum 3 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puskyboy Postat Octombrie 15, 2010 Share Postat Octombrie 15, 2010 Unde l-ai vazut tu pe asta ca eu nu dau de el pe nicaeri pe net? On Topic :Män som hatar kvinnor -super filmul,pt IMDB click aici Toata trilogie e misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 unu' "ok" unu' prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 unu' "ok" unu' prost Grown ups are de la mine locul 1 pentru cel mai prost film vazut in viata mea si tu il numesti ok?Iar Thick as thieves chiar e ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Daca ti a placut cum taie Banderas peretii cu bormasina si apoi sparge ditmai seifu' cu o bormasina..asta spune multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 19, 2010 Share Postat Octombrie 19, 2010 Daca ti a placut cum taie Banderas peretii cu bormasina si apoi sparge ditmai seifu' cu o bormasina..asta spune multe. Si daca pe tine te-a amuzat grown ups spune si mai multe , nu mai aprecia filmul dupa un singur defect. Mesaj completat Recomand Hustle and Flow http://www.imdb.com/title/tt0410097/ Si un update la lista mea de filme vazute: http://www.imdb.com/mymovies/list?l=45790609 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Si daca pe tine te-a amuzat grown ups spune si mai multe , nu mai aprecia filmul dupa un singur defect. Si pe mine m-a amuzat Grown ups, chiar il gasesc o comedie reusita. Ce spune asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Si pe mine m-a amuzat Grown ups, chiar il gasesc o comedie reusita. Ce spune asta? N-a fost extraordinar dar a avut niste faze funny totusi...am vazut anul asta filme mult mai proaste. Ceva un film mai deosebit..n-a mai aparut nimic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Si pe mine m-a amuzat Grown ups, chiar il gasesc o comedie reusita. Ce spune asta? Ma abtin de la comentarii...cea mai proasta comedie vazuta in viata mea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Ma abtin de la comentarii...cea mai proasta comedie vazuta in viata mea . Spune-ne tu una buna. Promit ca daca nu am vazut-o o sa ma uit la ea. Mesaj completat va recomand si "After. Life". Ai un up de la mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Sex Drive , Van Vilder 1 si 3 , Fired Up , The Waterboy , I Now Pronounce You Chuck and Larry , Boat Trip , She's out of my league ...Grown ups a fost o comedie prosteasca , nu m-a amuzat deloc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Sex Drive , Van Vilder 1 si 3 , Fired Up , The Waterboy , I Now Pronounce You Chuck and Larry , Boat Trip , She's out of my league ...Grown ups a fost o comedie prosteasca , nu m-a amuzat deloc.. Mda... am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ALINU Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Recomand: The Painted Veil http://www.imdb.com/title/tt0446755/ si The Boy in the Striped Pyjamas http://www.imdb.com/title/tt0914798/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Sex Drive , Van Vilder 1 si 3 , Fired Up , The Waterboy , I Now Pronounce You Chuck and Larry , Boat Trip , She's out of my league Mda... am inteles. Recomand: The Painted Veil http://www.imdb.com/title/tt0446755/ si The Boy in the Striped Pyjamas http://www.imdb.com/title/tt0914798/ Ultimele 2 sunt foarte bune si au mai fost recomandate. La comediile propuse nu m-am putut uita nici la trailer (dar gusturile nu se discuta). Recomand : BERLIN CALLING Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Recomand : BERLIN CALLING Dragut asta. Si doar pt. muzica si tot s-a meritat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Octombrie 25, 2010 Share Postat Octombrie 25, 2010 Inca odata, va sugerez sa nu ratati macar cei din Bucuresti, Cluj."Kapitalism - Reteta noastra secreta" - un film in regia lui Alexandru Solomon. Trailer: Merita vazut. In curand va aparea pe DVD pentru cei care n-au apucat sa-l vada la cinema. http://www.facebook.com/#!/pages/Kapit...103655083002639 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Inside job l-ati vazut pe undeva? http://www.rottentomatoes.com/m/inside_job_2010/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 (editat) In seara asta o sa vizionez dupa lupte seculare...2012 Te sfatuiesc sa nu fi prea curios, 2012 este o mare porcarie. Buuuun, ce-am mai vazut: - Paranormal activity 2 - slab fata de primul - Wall Street 2 - nu e rau, dar evident, 1 a fost mai tare. Era si Douglas mai tanar, deh. - Mirrors 2 - subtire - Cats and Dogs 2 - Revenge of Kitty Galore - la fel de savuros ca si primul, foarte foarte haios - Altitude - un fel de horror jenant de prost. De remarcat insa una dintre protagoniste, buna cu draci femeia. - When in Rome, o comedie romantica foarte cute Cam atat deocamdata. L.E: diseara ma bag sa revad A.I. al lui Spielberg, dupa ce a fost inceput de Kubrik. O capodopera de film, nu cum au facut cu "I, Robot" dupa Asimov. Ce carte superba a fost si ce mizerie de film au facut cu W. Smith. Editat Octombrie 26, 2010 de Carturaru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Octombrie 26, 2010 Share Postat Octombrie 26, 2010 Inside job l-ati vazut pe undeva?http://www.rottentomatoes.com/m/inside_job_2010/ I expected more from a full-length feature documentary. I've seen TV shows that delved into greater depth on this issue. This movie pushes the right emotional buttons but ultimately, it's light fare for those on a low-intellect diet. There you have it,summarized Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate