AlinP Postat Decembrie 26, 2012 Share Postat Decembrie 26, 2012 Inception The Blind Side Forest Gump The Bourne The Bourne legacy The Prestige Stomp The Yard Sherlock Holmes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 (editat) Nu a aparut...si eu il vanez de ceva vreme. Ps: Samsara si Baraka sunt niste filme exceptionale! Ai vazut mai Holy Motors? Editat Decembrie 27, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 unde gasesc o subtitrare la Samsara din 2011? in romana. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 (editat) unde gasesc o subtitrare la Samsara din 2011? in romana. merci. asta e chiar tare PS e adevarat ca Baraka a avut o "subtitrare" la un moment dat dar mai mult strica din experienta intrucit locurile erau usor de ghicit sau daca nu... oarecum neinteresanta locatia exacta. Editat Decembrie 27, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Ai vazut mai Holy Motors? Azi e in plan Bai nu te rade....ca de n-am cautat-o si eu (subtitrarea) si pana la urma m-am lasat pagubasa. Nu toti "ie" culti asa ca noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Azi e in plan Bai nu te rade....ca de n-am cautat-o si eu (subtitrarea) si pana la urma m-am lasat pagubasa. Nu toti "ie" culti asa ca noi Ia-o in engleza, sigur intelegi mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Ajunsesem sa o caut si-n ceha, polona, etc...doar pentru ca incepusera contrazicerile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Seven Psycho e o tampenie de film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 vor mai multi sa vada samsara si nu stiu toti engleza. e asa complicat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Da frate asa e!!! Plus ca se vorbeste foarte ciudat in filmul ala, pur si simplu nu intelegi nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 Zair a aparut? Traileru' il stiam si eu Nope.. tocmai am sters o teapa. Merge pus si documentarul acesta. Infinitul - Călătoria Supremă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) La Planete Sauvage aka Fantastic Planet, un film de animatie exceptional . http://www.youtube.com/watch?v=XUnKqv4msWQ Editat Decembrie 28, 2012 de kyvacka Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) vor mai multi sa vada samsara si nu stiu toti engleza. e asa complicat? ....Nu stiu decat sa faca misto.... Uite, ti-am facut eu o subtitrare: http://www.filedropper.com/samsara2011brripxvidac3-hdsi Acum poti sa te uiti linistit la film, in loc sa cauti aiurea... 1 00:04:57,20 --> 00:05:06,20 Samsara Editat Decembrie 28, 2012 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Diego Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) asta e chiar tare PS e adevarat ca Baraka a avut o "subtitrare" la un moment dat dar mai mult strica din experienta intrucit locurile erau usor de ghicit sau daca nu... oarecum neinteresanta locatia exacta. Ba foarte interesanta si importanta locatia ca nu te uiti la Road Runner ci la un documentar. La Baraka de exemplu pun pariu ca nu exista nimeni pe forum care sa recunoasca toate locatiile. Si daca te uiti ca mâţa-n calendar la Shah-e-Cheragh, nestiind nici macar in ce tara e, atunci degeaba te mai uiti la documentar. In cazul asta iti recomand sa te uiti Discovery BG, macar nu te mai streseaza reclamele in romana. Eventual cu televizorul inchis. PS: si eu astept un sub pentru Samsara dar e putin probabil sa apara curand deci l-am pus pe lista "de vazut in viitor". Pana atunci bag un BBC, Planet Earth 2006, http://en.wikipedia.org/wiki/Planet_Earth_(TV_series) . Editat Decembrie 28, 2012 de Diego Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Ma ce aveti????... voi vorbiti de alt film???... SAMSARA NU ARE NICI UN CUVINT... Ce subtitrare??? Cind e filmat un vulcan vreti sa scrie dedesubt ca e un vulcan? sau cind e filmat un templu... ca e templu? O fi si greu de ghicit de pe unde sint... sau si critic pentru mesajul filmului. Serios.... daca voi nu va uitati la Samsara ca nu aveti "subtitrare" (ma umfla risu numa cind ma gindesc cum suna subtitrare la un film cu sonor dar fara cuvinte) probabil ca daca va uitati oricum e degeaba. Ca si Baraka ideea filmului nu e sa iti zica... "ete frate cum e la chineji"... ca daca era asa... ERA SUBTITRARE DIRECT PE FILM PENTRU IDIOTII DE AMERICANSKI. Stiti voi... cind e Superman la Paris... si zboara in jurul turnului Eiffel si scrie jos: "Paris - France"... De la Baraka imi aduc aminte ca la fo a 3 vizionare am pus subtitrarea aia... si ma deranja ca era ca si cum ma uitam la felicitari/post carduri... se ducea dreq ideea filmului. ....Nu stiu decat sa faca misto.... Uite, ti-am facut eu o subtitrare: http://www.filedropper.com/samsara2011brripxvidac3-hdsi Acum poti sa te uiti linistit la film, in loc sa cauti aiurea... 100:04:57,20 --> 00:05:06,20Samsara gen ================================== Ano... ete aci fata: http://subtitrari.regielive.ro/holy-motors-20504/ Editat Decembrie 28, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Ano... ete aci fata: http://subtitrari.regielive.ro/holy-motors-20504/ Bai nene..acum am terminat de vazut Holy Motors...deci: ce k.kt ?!?! Editat Decembrie 28, 2012 de ana.maria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Budd Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) L-am vazut si io. Nu stiu daca pot sa comentez pe marginea lui. Deci noi toti (sau aproape toti) suntem Monsieur Oscar. Ba nu, M. Oscar e noi. Wait! M. Oscar e lumea ! Like wtf. E ca tubul ala de-l aveam cand eram copil cu bucati de sticla in el. Foarte misto de privit insa fara nicio noima. Editat Decembrie 28, 2012 de Budd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 L-am vazut si io. Nu stiu daca pot sa comentez pe marginea lui. Deci noi toti (sau aproape toti) suntem Monsieur Oscar. Ba nu, M. Oscar e noi. Wait! M. Oscar e lumea ! Like wtf. E ca tubul ala de-l aveam cand eram copil cu bucati de sticla in el. Foarte misto de privit insa fara nicio noima. Ma gandeam ca superficialitatea mea a luat amploare, de nu m-a "atins" filmul asta, dar ma bucur sa stiu ca de fapt filmul a fost de k.kt Ce se mai aude de subtitrarea aia ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat Decembrie 28, 2012 Admin Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) In sfarsit a aparut Samsara (varianta hd). Tot in genul asta este Home http://www.cinemagia.ro/filme/home-42799/ Adevaraciune, ramai mut la imaginile alea, unele credeam ca sunt facute pe calculator! Editat Decembrie 28, 2012 de l.u.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 28, 2012 Share Postat Decembrie 28, 2012 (editat) Nah... de gustibus... ma gindeam ca o sa iti placa. Ideea era ca sintem toti VIP dar jucam in scenete de rahat... credem ca sintem jmecherii din masina dar de fapt sintem ce ne fac scenetele alea de 2 lei, chiar daca noi credem ca nu aia sintem noi. Anyway.... mi s-a parut fain facut si chiar interpretat. E oleaca mai european si de aia e cam grotesc pe alocuri... poate deranjeaza chiar. dar ma bucur sa stiu ca de fapt filmul a fost de k.kt Editat Decembrie 28, 2012 de zaelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cashu21 Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 am vazut ieri The Hobbit, genial filmul....2:40 min pline de actiune, un sunet extraordinar si la sfarsit pe generic a fost cireasa de pe tort...aceasta melodie recomand sa va duceti sa-l vedeti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 29, 2012 Share Postat Decembrie 29, 2012 Ma ce aveti????... voi vorbiti de alt film???... SAMSARA NU ARE NICI UN CUVINT... Ce subtitrare??? SORRY...MY BAD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaelu Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 nu l-am vazut inca dar pare interesant... inca il caut pe torentzi http://www.imdb.com/title/tt2375605/ http://theactofkilling.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_a Postat Decembrie 30, 2012 Share Postat Decembrie 30, 2012 As vrea sa vad si eu Samsara, ca sa stiu macar pt ce va certati! Ma ajuta cineva cu un link? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prflorin2000 Postat Ianuarie 2, 2013 Share Postat Ianuarie 2, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate