noro Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 HEAVY RIDERS MOTORCYCLE CLUB prezintă „HEAVY RIDERS BIKE FEST” Ediția I. Ultimul mare festival moto - muzical al verii 2008 se întâmplă lângă PloieÂşti în perioada 29-31 August 2008. In adâncul pădurii de la PăuleÂşti, aflată la 8 km departare de PloieÂşti, Heavy Riders Motorcycle Club va aÂşteaptă să sărbătoriți în stil motociclistic încheierea verii 2008, propunându-vă un program deosebit: peste 12 trupe (rock & blues), multiple concursuri cu premii, parada moto, proiecții audio-video, teren de paintbal, circuitul de enduro cross, minicircuit atv, licitații cu tricouri autografiate de toate trupele participante Âşi o multime de alte surprize. Fondurile strânse din biletele de intrare, licitații Âşi sponsorizări sunt destinate demarării construcției unei case, pentru copii defavorizați de la Valea Screzii, comuna PoseÂşti, județul Prahova! Detalii privind harta Âşi traseele prin care se poate ajunge la locație, programul festivalului inclusiv numele trupelor care cântă în cele două seri, precum Âşi alte noutati - vor fi anunțate din timp atât pe acest topic, cât Âşi pe pagina clubului Heavy Riders M.C. salutam inititiva si speram sa facem prezenta! cu respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 eu am plecare din tara duminica, pe 31. poate fac pe dracu-n patru si vin de vineri si ma intorc acasa sambata. vedem. oricum, era pacat ca ploiestiul sa lipseasca anul asta din calendarul intrunirilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 va multumim pentru interes! pe parcurs veti afla mai multe detalii ! promitem ca va iesii extraordinar tinand cont ca este sfarsit de sezon! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BiG Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 drept sa spun, nu mi-am imaginat vreodata ca va fi intruire moto la Paulesti. E anuntata din timp, pare promitator, daca mai e si blues este garantat 100% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 va asteptam pe toti acolo sa ne distram si sa ne simtim bine; berea va fi rece ,muzik va fi excelenta si la decibelii corespunzatori,nu ne ramane decat sa ne distram Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) P.S. Nu mai purtatzi mai cutzite la brau, sa vina si AK raptor ala... Sa nu se simta frustrat... Eu o sa port ciocanul de snitzele e prea departe ploiestiul ca sa ajunga si el!!!! Editat Iulie 15, 2008 de dead_man_walking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
man19403 Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Bravoo baieti, decand asteptam anuntul asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 putem sta cu motoarele linga noi in locul de campare ? vor fi mai multe sortimente de bere la vinzare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbiggy Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Huh,... dar cind se lasa seara o sa fie frig ?!?,... dar cind este innorat o sa si ploua ?,... MOTOCICLISTI SAU BEBELUSI ?!?!? SENSIBILILOR,... ia sa va urcati pe cai si sa fiti prezenti ! Gata cu vaicarelile, daca asa abordati o intalnire moto ma intreb cum va manifestati dupa o tranta cu mobra,... Daca e intalnire, E BINE !, daca vrei sa sugerezi ceva, sa dai o idee, sa fii constructiv, fa asa : Mi-ar place sa fie si parada, si foc de tabara si bere fara alcool ! Imi iau motoreta citiva prieteni si vin !, Multumim pentru oportunitate si spor la treaba dragi Organizatori ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 e prea departe ploiestiul ca sa ajunga si el!!!! Si nu are nici circuit sa se dea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bladebiker Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 circuit motocross? thank you sper sa intru sa ma dau apropo e departe statie peco si alimentara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Huh,... dar cind se lasa seara o sa fie frig ?!?,... dar cind este innorat o sa si ploua ?,... MOTOCICLISTI SAU BEBELUSI ?!?!? SENSIBILILOR,... ia sa va urcati pe cai si sa fiti prezenti ! Gata cu vaicarelile, daca asa abordati o intalnire moto ma intreb cum va manifestati dupa o tranta cu mobra,... Daca e intalnire, E BINE !, daca vrei sa sugerezi ceva, sa dai o idee, sa fii constructiv, fa asa : Mi-ar place sa fie si parada, si foc de tabara si bere fara alcool ! Imi iau motoreta citiva prieteni si vin !, Multumim pentru oportunitate si spor la treaba dragi Organizatori ! Eu as fii mai precaut despre cine vorbesc Aflam si detalii cat de curand, nu va faceti griji! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 circuit motocross? thank you sper sa intru sa ma dau apropo e departe statie peco si alimentara? E un Petrom la aproximativ 4 km pe DN 1...prima alimentara la vre-o 3 km in localitatea Paulesti. Din nefericire locatia e cam aproape de Ploiesti...imi e teama ca se va umple de cocalari precum anu` trecut la MotorRock... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 E un Petrom la aproximativ 4 km pe DN 1...prima alimentara la vre-o 3 km in localitatea Paulesti. Din nefericire locatia e cam aproape de Ploiesti...imi e teama ca se va umple de cocalari precum anu` trecut la MotorRock... stai linistit,nu sunt ZILELE PLOIESTIULUI organizate cu PRIMARIA PLOIESTI ca la MOTORROCK ci este o intrunire moto cu scop caritabil organizata de HEAVY RIDERS M.C. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 stai linistit,nu sunt ZILELE PLOIESTIULUI organizate cu PRIMARIA PLOIESTI ca la MOTORROCK ci este o intrunire moto cu scop caritabil organizata de HEAVY RIDERS M.C. RESPECT!!! Ok Mirceone...I put my trust on you! ... sper sa iasa frumos... Ploiestiul are un blazon de aparat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 Exista ceva motel cu Bed&Breakfast in zona aia? Ca eu unul nu ma (mai) dau cu cortul si nici sa beau apa chioara 2-3 ore inainte sa plec acasa nu prea am chef... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 cred ca exista si motel in apropiere! ne vom interesa si vom anunta ce si cum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Da, exista un motel foarte aproape de Paulesti. Se numeste Select parca... eu il stiu mai mult dupa numele patronului - Durlescu. Oricum... cred ca e un detaliu bun pentru organizatori asta. Motelul se afla la vreo 2 km de padurea Paulesti, spre Ploiesti, in Paulestii Noi. Din cate stiu preturile sunt destul de rezonabile, iar capacitatea e cam de 15 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wolf4mwolf Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Ne vedem acolo Era si cazul ca anul asta sa ajungem la o intrunire din Ploiesti... Vin cu una bucata cort tip vila Felicitari pt initiativa ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Din nefericire locatia e cam aproape de Ploiesti...imi e teama ca se va umple de cocalari precum anu` trecut la MotorRock... Nu se va umple, pentru ca va exista o taxa de intrare . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 Bineinteles ca dacii vin, ce intrebare'i asta? ... nu a intrebat nimeni daca venim? ... e, este raspuns in cazul in care intreaba careva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 abia asteptam sa venim si noi (eu si gusterica:d) speram sa fie cel putin la fel de frumos ca la breaza. toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 O sa fie mega party. De abia asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 mai exista un motel deschi in primavara. e in partea dinspre gageni. cum aflu preturi si detalii va anunt o parte din trupele care vin? intrati pe www heavyriders.ro ne puteti spune pareri pro si contra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 trupe de top,distractie garantata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate