mendozaccc Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Da'...io daca nu am cort nu pot pentru ca sa dorm asa....aiurea? Sau sa ma ia careva de suflet? sau ...daca o sa ploua...o sa am voie sa beau in continuare,sau tre' sa ma opresc pe perioada ploii? Sau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 26, 2008 Share Postat August 26, 2008 Bine avem sa bem aiurea amandoi!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 O intrebare! daca nu am cort nu pot innopta in cadrul intrunirii??? Teoretic vorbind poti ,practic te descurci tu intr-un fel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 (editat) O intrebare! daca nu am cort nu pot innopta in cadrul intrunirii??? Ai doua variante : 1. Te imbeti destul de mult sa nu mai conteze unde si cum dormi. 2. Sunt destul de multe frunze uscate incat sa-ti poti face un pat confortabil P.S. Si cred ca o sa fii norocos in ambele variante pt ca n-o sa plouaaaaaaa. Editat August 27, 2008 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Celanimoto Postat August 27, 2008 Share Postat August 27, 2008 Hai gata cu vorba.........motoarele sunt pregatite?Le-ati alimentat sa nu mai pierdeti timpul?Ca va asteptam pe toti ici la Ploiesti in numar mare. Daca aveti motoarele pregatite,alimentate si veniti la noi la Ploiesti........de la Zaraza numai,RESPECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valibogdan Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Abia astept sa ajung, ne vedem acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 prezent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Raciti butoaiele de bere, incingeti gratarele, ca vin Dacii vineri si dupa atata drum tre sa ne racorim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
want3D Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 tocmai ce-am dat o tura in jurul locatiei, arata super, va spun ca o sa va placa la nebunie... baietii erau in toiul muncii [ discutie pe care-am interceptat-o : "Ciocan. Dragosh, da-mi si mie un ciocan. Ciocanelu ala mic" ], asa ca nu mi-am permis sa-i deranjez si doar am admirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) tocmai ce-am dat o tura in jurul locatiei, arata super, va spun ca o sa va placa la nebunie... baietii erau in toiul muncii [ discutie pe care-am interceptat-o : "Ciocan. Dragosh, da-mi si mie un ciocan. Ciocanelu ala mic" ], asa ca nu mi-am permis sa-i deranjez si doar am admirat Maiiiiiiiiiiiiiii,de ce "dai din casa"????? ...suntem aproape gata cu pregatirile...Voi?...sunteti gata de si de Editat August 28, 2008 de old_scorpion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Sambata 30 august 2008, CHOPPER ACADEMY o sa fie prezenta la Fest-ul organizat de Heavy Riders, din padurea Paulesti ! Suntem cu spirit de chopperisti linistiti, si este o onoare pentru noi daca ne primiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat August 28, 2008 Autor Share Postat August 28, 2008 Toti participantii la festival isi pot spala gratuit motocicletele la "Spalatoria fara smirghel" (Valentino), aflata pe strada starndului numarul 3(cum se iese din ploiesti spre Buzau) in cartierul bereasca, . Intre timp la locatia festivalului au rasarit o multime de corturi si de motociclete. Heavy Riders Bike Fest , va asteapta deja cu portile deschise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 de-abia astept , pun pariu ca o sa iasa mega distractie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Sambata 30 august 2008, CHOPPER ACADEMY o sa fie prezenta la Fest-ul organizat de Heavy Riders, din padurea Paulesti ! Suntem cu spirit de chopperisti linistiti, si este o onoare pentru noi daca ne primiti. va asteptam cu bratele deschise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 primul meu festival ca motociclist cu acte in regula!!!abia ashtept!!!:X:X:X... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 tocmai ce-am dat o tura in jurul locatiei, arata super, va spun ca o sa va placa la nebunie... baietii erau in toiul muncii [ discutie pe care-am interceptat-o : "Ciocan. Dragosh, da-mi si mie un ciocan. Ciocanelu ala mic" ], asa ca nu mi-am permis sa-i deranjez si doar am admirat Si eu am trecut ieri pe-acolo. Tot ce pot spune e ca baietii depun eforturi supraomenesti pentru a fi totul in perfecta stare. Eu sper ca vor fi rasplatiti pe masura pentru ceea ce fac. Bafta baieti si de astazi sa curga berea-n valuri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
traian Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Intre timp la locatia festivalului au rasarit o multime de corturi si de motociclete. bai, astia vor sa prinda locuri in fata!!! ..."cred ca astia nu are servici!!!".... sa imi opriti si mie o bere NA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexparasutistu Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 CINE NU VINE MASA-I ......................... ! ASA K HAI ADUNAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pegasus Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 CINE NU VINE MASA-I ......................... ! ASA K HAI ADUNAREA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nu cred ca cei de la Heavy Riders ar accepta un astfel de vocabular. Poate sunt persoane care chiar nu pot veni din motive independente de ei, nu se impune participarea, asa ca vorba aia: "ai scris ca sa mai aduni si tu un post". Si mai e o vorba: "daca taceai, filosof ramaneai" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emylyo Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 M-am tot agitat sa adun baietii sa venim.Se cotesc care mai de care sub diverse pretexte.Singur aproape ca nu imi vine sa ma prezint.As veni cu compania,dar nu o urc pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) Singur nu vei fi. E imposibil. La cate persoane vor fi... Si tare mi-e ca iar se lasa cu distractie si amnezii temporare... Hai la Ploiesti, sa stergi un pic gustul amar de la Brasov, cand a avut si prietenul tau accident (cum se mai simte? Eu eram in grupul ala mare care s-a oprit pe inserat, cand asteptai sa vina duba sa ia motorul, cu Wizzie in frunte...) si apoi cu "superba" locatie de acolo. Apropo: La Multi Ani! Editat August 29, 2008 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Aterizez si eu maine pe la 11 cu comunista!!!! Sper sa mai fie batranici pe acolo pt ca de data asta vin solo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lope Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 M-am tot agitat sa adun baietii sa venim.Se cotesc care mai de care sub diverse pretexte.Singur aproape ca nu imi vine sa ma prezint.As veni cu compania,dar nu o urc pe moto Daca vrei vino cu noi , plecam de la Academia Romana la ora 10 dimineata......sambata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dark4ce Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 salutare,aici va intalniti? http://www.salutbucuresti.ro/harta/?q=03c0...p;z=-22&v=2 nu voi putea sta la intrunire dar macar la parada vreau sa particip... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate