kris Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 am taiat intentionat...pentru ca vroiam ca gagicile sa fie personajele principale mi-a placut atat de mult faza asta dar din pacate se desfasura prea repede alea erau genul de fete imbracate de fite, aveau pantaloni scurti pana in fund...dar dupa cum vedeti biceps mai mare decat al meu si mai mult decat atat le placea sa ”roada” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_depeche Postat August 29, 2010 Share Postat August 29, 2010 hop si eu cu o poza a fetei mele Ariana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 hop si eu cu o poza a fetei mele Ariana. Super fain realizata poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Super fain realizata poza Tu faci misto sau chiar vorbesti serios? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 misto...glumeste poza ar fi ok pentru cineva care nu are habar...aici insa se discuta despre fotografie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 fetita lui e lumina ochilor lui... si e mandru de asta si are cu ce pentru ca e foarte frumoasa.Eu vad ceva frumos si in poza asta chiar daca nu a fost incadrata profi sau cu focus perfect... asa e mai ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 Si mie imi place ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 fetita lui e lumina ochilor lui... si e mandru de asta si are cu ce pentru ca e foarte frumoasa.Eu vad ceva frumos si in poza asta chiar daca nu a fost incadrata profi sau cu focus perfect... asa e mai ok? copii nostri sunt lumina ochilor nostri niciodata nu as comenta felul cum arata copila e chiar draguta...doar ca mie personal poza nu imi inspira nimic...poza poate fi frumoasa dar nu pentru mine imi cer scuze daca am jignit pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 2 editari si eu cu permisiunea ownerului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 dupa parerea mea poza ca si cadru arata bine daca nasul ii era "in floare" si priverea in jos savurand mirosul florii. fetita este un inger sa va traiasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 mai mergea o smecherie dar trebuia sa fie cadrul mai larg exemplu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 30, 2010 Share Postat August 30, 2010 (editat) Tu faci misto sau chiar vorbesti serios? Mie chiar imi place. E ceva rau in asta? Recunosc ca incadrarile lui Florin o fac si mai faina. Dar mi se pare o poza reusita, asa pentru ochiul meu de necunoscator. Placerea este subiectiva, nu poate fi criticata. Editat August 30, 2010 de Baiazid Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 pisica asta are ochi radioactivi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 Cateva fotografii reusite din ultima tura: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat August 31, 2010 Share Postat August 31, 2010 faina tura...faine si pozele imi place a 3-a si ultima Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Il vand sau il schimb cu un ETZ 125 sau enduro 125( cu diferenta din partea mea). Pret 1100 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 2, 2010 Share Postat Septembrie 2, 2010 sunt faine...am senzatia ca puteai scoate mai mult din ele...probabil umpic de photoshop ar avea nevoie.. oricum as fi facut HDR-uri in situatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Am câteva poze Âşi eu de arătat. Puteți să-mi spuneți ce vreți, eu nu mă supăr niciodată... Flori, pisic, cred că un pui de tarantulă (l-am găsit la wc), natură etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ITS Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Puteți să-mi spuneți ce vreți, eu nu mă supăr niciodată... -curata urechile la pisoi , au solutie speciala la farmacia vet - epileaza-te Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Haios pisoiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dane_Bad Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 sunt faine...am senzatia ca puteai scoate mai mult din ele...probabil umpic de photoshop ar avea nevoie..oricum as fi facut HDR-uri in situatia asta nu stiu sa le prelucrez , fa-le tu mai frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 in concediu facuta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 nu stiu sa le prelucrez , fa-le tu mai frumoase Incerc eu cu una din ele.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Septembrie 4, 2010 Share Postat Septembrie 4, 2010 Incerc eu cu una din ele.... da...exact la asta ma gandeam..bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate