memyselfandI Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 hm in partea dreapta ? acum m-am uitat mai atent la ea si intr-adevar pare usor centrata, taiatu' din spate in schimb ar face-o prea patrata. oricum multam pt comentarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 moto-rock 28.06.2008 pecica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Foarte faine unele poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) salutare snowfox, imi place ca te arunci cu "lentila'n soare", trebuie ceva curaj pentru asta, felicitari ! Editat Ianuarie 19, 2009 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 moto-rock 28.06.2008 pecica cred ca am reusit sa te surprind in cateva poze in timp ce tu le faceai pe astea. care tin sa te anunt sunt super! mi-ai atras atentia prin felul in care faceai pozele. si aparatul imi place foarte mult, trebuie sa recunosc.(eu am un amarat de Canon PowerShot A530) sper sa nu te confund... imi cer scuze pentru calitatea pozelor dar in perioada aceea eram cat de cat in aburii alcoolului inca nu ma pot hotari care din cei 2 fotografi esti: cel cu par scurt si tricou portocaliu sau cel cu par lung si tricou albastru inchis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowfox Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 (editat) da cu tricoul portocaliu sunt eu , merci muuult! dau o cand ne intilnim Editat Ianuarie 19, 2009 de snowfox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 da cu tricoul portocaliu sunt eu , merci muuult! dau o cand ne intilnim cat ma bucur! poate la bikes on ice, daca vii, ne intalnim. mai pune poze ca-mi plac super mult. cat sper sa-mi iau si eu un aparat macar semi-profesional.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 pun si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) da cu tricoul portocaliu sunt eu , merci muuult! dau o cand ne intilnim Ooooopaaaaa, deci aici te ascundeai.... Vezi ca in iunie mi-am programat deplasarea la voi, ca tot vb noi ca as vrea sa vin in vara pe la voi cu motorul. Editat Ianuarie 20, 2009 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 (editat) M-ar interesa ceva critica la poza urmatoare, daca se poate in viitorul fff apropiat Editat Ianuarie 20, 2009 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Incadrarea si punctul de statie ales ar fi de criticat. Ar fi fost mai "de efect" daca te lasai ceva mai jos, baicarii plasati undeva mai in dreapta, si cu soarele in cadru undeva stanga sus In rest, well done Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackLord Postat Ianuarie 21, 2009 Share Postat Ianuarie 21, 2009 Azi mi-am pozat "garajul"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maa Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 cateva si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 moto-rock 28.06.2008 pecica bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdy_hd Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Zilele astea, pe cand ma plictiseam, am inceput o "sedinta foto". Am pozat macheta primita cadou de la colegii mei cu ocazia majoratului. Am selectat pozele pe care le consider cele mai reusite. As aprecia daca mi-ati impartasi parerea voastra. Mi-am dat toata silinta in incercarea de a realiza niste macro-uri cat mai artistice. Nu stiu in ce masura am reusit, dar mie imi plac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 cateva foto si eu ,incercari timide... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 cateva foto si eu ,incercari timide... Si "incercarile timide" cand le vedem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 vesnicul model Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 vesnicul model E adorabila!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 merci Intr-o zi o sa se supere mata aia pe tine ) , nu stiu de ce am impresia asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 bai dar nu ii fac cu blitul si eu cred ca ii place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 (editat) cateva...acum ca pot sa postez atasamente... Poate am mai dat linkuri catre pozele astea(pe care le-am pus pe Urban)... Editat Ianuarie 25, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 Am mai facut si eu... una-alta asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate