P T R Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 ieri noapte... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 ieri noapte... Cam galbena... incerca sa reglezi white balance manual data viitoare, sau cel putin sa il pui pe "incandescent". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 5, 2009 Share Postat Martie 5, 2009 Buna dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnyebravo Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 e o poza scanata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mist Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 hope u'll like it more Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 On-topic: poza facuta in circumstante deloc fericite.. insa n-am rezistat fetzisoarei copilului!! Nu vad eu poza din cauza ca mere motoretizmu' din an in paste, sau o fi ceva cu linkul?? Eniuei, sper ca pe link direct sa mearga vazuta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 Nu vad eu poza din cauza ca mere motoretizmu' din an in paste, sau o fi ceva cu linkul?? Eniuei, sper ca pe link direct sa mearga vazuta.. nope Not Found The requested URL /_atP6ahioJbI/SPe3SNwbgDI/AAAAAAAAFFA/O2zmUmb7rMs/DSC_2572.JPG was not found on this server. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 7, 2009 Share Postat Martie 7, 2009 nopeNot Found The requested URL /_atP6ahioJbI/SPe3SNwbgDI/AAAAAAAAFFA/O2zmUmb7rMs/DSC_2572.JPG was not found on this server. Muma'sa.. Upload.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Love is in the air sau la mine pe balcon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Love is in the air sau la mine pe balcon. Deh... 8 Martie, alea alea Frumoase! Sunt prelucrate cu Topaz Adjust? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Deh... 8 Martie, alea alea Frumoase! Sunt prelucrate cu Topaz Adjust? Nope, doar niste levels, brightness & contrast si ceva saturatie plus un unsharp cand le-am facut downsize. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 Love is in the air sau la mine pe balcon. Va rugam fara poze sexy.... .Super tari, pe bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 e talentat metal, sa vedeti ce poze a facut ieri la ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 e talentat metal, sa vedeti ce poze a facut ieri la ursu daca modelul e fluturas atunci cred ca ar trebui sa apara (18 ani) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stilgar Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 joaca de seara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 e talentat metal, sa vedeti ce poze a facut ieri la ursu daca modelul e fluturas atunci cred ca ar trebui sa apara (18 ani) Da, a fost Fluturas. Dar alea-s poze de scandal, de pus la ei pe site, nu de postat aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 alooo, vecina.... ce se aude, te doare rau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Martie 8, 2009 Share Postat Martie 8, 2009 (editat) Sper sa va placa : Daca ai tras raw incearca HDR din ele.... sau macar mai baga niste fill light. E doar o parere, nu sariti. adica... cam asa ceva ( cu fill light) : Da, a fost Fluturas. Dar alea-s poze de scandal, de pus la ei pe site, nu de postat aici. Pacat ca decorul lasa de dorit la Ursu.... Si una de la mine, facuta un pic mai devreme : Editat Martie 8, 2009 de adrianpop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Voltaire Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Critica, va rog Poze de la Baile Herculane, Valea Peciniscai In drum spre Resita 1 Martie Revenim la Herculane Izvorul Domogled Poze de pe Platoul Coronini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pozaru' Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 (editat) Critica, va rog Poze de la Baile Herculane, Valea Peciniscai Reusite (nu ca as fi vreun expert) 1 Martie Nu gaseai unu' cu un trandafir ? Cateva poze facute de mine - unele mai bune, altele mai putin bune : http://adrianpop.weblog.ro . Astept comentarii acolo. Editat Martie 9, 2009 de adrianpop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Poze de la Baile Herculane, Valea Peciniscai Cred ca ar fi fost mai reusite daca n-ar fi fost expunerea chiar atat de lunga.. Se pierde feeling-ul, in loc sa-ti dea impresia de apa+vapor, se transforma in ceatza curgatoare.. @Adi: nu conteaza (dpmdv) experienta, chiar si parerea cuiva care nu a atins in viata sa un aparat foto poate fi relevanta, sau poate da nastere unor intrebari/idei noi.. Corec'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 una de azi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 una de azi... Excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 9, 2009 Share Postat Martie 9, 2009 Excelent! lol nici chiar asa...si eu is multumita dar...cred ca nus obisnuita sa imi iasa asa din prima, fara prelucrari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate