Joon Postat Ianuarie 6, 2011 Share Postat Ianuarie 6, 2011 PArcul I O R puteam sa jur ca e in Tineretului pe insulita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 Cateva mai recente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
infopasscom Postat Ianuarie 8, 2011 Share Postat Ianuarie 8, 2011 http://liviumihaiphoto.blogspot.com/2010/12/fender.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 N-am mai pus demult poze pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEmil Postat Ianuarie 9, 2011 Share Postat Ianuarie 9, 2011 Incerc si eu cu doua fotografii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 (editat) Salutare. Cine ma poate ajuta cu un tutorial sau alte informatii legate de fotografierea utilizand inele macro ? Editat Ianuarie 10, 2011 de Razorbladed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Eu, ce vrei sa stii? Eu am avut inele macro cele manuale fara control de diafragma. Nu sunt extraordinare dar iti faci treaba cu ele + manci si nervii. Inelele astea fara control de diafragma se folosesc cu un obictiv care are selector de diafragma manual, in cazul meu a fost 50mm F1.8. Costa 200 ron pe F64 iar eu le-am luat de pe ebay cu 20ron Minusurile inelelor fara control de diafragma. La F8 e prea intunecata imaginea ca sa poti focaliza si astfel trebuie sa focalizezi pe f1.8 (unde e foarte greu de focalizat) apoi sa muti diafragma pe F8. Inele cu control de diafragma (cele cu contacte) sun 500 ron pe f64 iar pe ebay nu stiu. Cu alea cred ca este o placere sa lucrezi si nu-ti mai manci nervii. A, si iti trebuie trepied cand fotografiezi cu tuburile de extensie fara control de diafragma altfel faci poze la nimereala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 La naiba, astea s fara contact pt diafragma. Deci nu le pot utiliza pe D40 ul meu cu obiectiv 18-55 ? oricum le am comandat deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Pe D40 poti sa le folosesti linistit, dar cu 18-55-ul nu, pentru ca diafragma va fi inchisa tot timpul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 Multumesc pt lamuriri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 10, 2011 Share Postat Ianuarie 10, 2011 daca le-ai luat foarte ieftin le poti da aici cu 100/130 ron. Daca vrei sa le folosesti neaparat mai exista si alte variante: 1. 50mm F1.8 2. Un obiectiv mai vechi (anii 80-90) care are control de diafragma. dar sa nu te astepti sa arate pozele la fel ca cele facute cu un obiectiv dedicat macro. Gandeste-te ca intre senzor si lentila din spate a obiectivului sunt 4-8cm. Senzorul trebuie sa citeasca imaginea de pe acea lentila... printr-un spatiu gol. La un obiectiv dedicat macro in acel spatiu gol se mai afla cateva lentile de diferite forme si cu diferite roluri care au fost puse acolo cu cap si special facute pt macro. Si atunci evident ca la un obiectiv macro senzorul citeste imaginea de la o distanta de sub 1 cm de unde rezulta claritate mai buna. Totusi se pot obtine poze bune cu un obiectiv dedicat macro si niste tuburi de extensie mai performante. Ca de exemplu asa ceva: http://www.pbase.com/canfieldfarm/faces Pentru cine n-are chef sa dea click sa vada despre ce e vb, va pun un preview. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) La naiba, astea s fara contact pt diafragma. Deci nu le pot utiliza pe D40 ul meu cu obiectiv 18-55 ? oricum le am comandat deja... Daca ai nevoie, am un Tamron 28-80 f3.5-5.6 care sta degeaba. Are parasolar, diafragma reglabila manual dar nu are motoras de AF pe el. Eu nu l-am mai folosit pentru ca era prea lent si dadea gherle mereu la focus, dar pentru ce ai tu nevoie, cred ca-i numai bun. Editat Ianuarie 11, 2011 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Multumesc pentru oferta Metal Heart dar astept sa intru in posesia inelelor si o sa incerc sa le schimb pe un trepied. Cred ca imi va fi mai util. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 (editat) De curand mi-am achiziționat un blitz extern ( Nissin Di622 + un kit de umbrele wireless Âşi un teleobiectiv 70-300 VR Nikon ) pe lângă astea mai trag cu un 17-70 SIGMA ... Poze din Snagov ( emisiunea lui Talibanu ) ... Editat Ianuarie 11, 2011 de MillionDollarBaby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Faine apusurile! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Ianuarie 11, 2011 Share Postat Ianuarie 11, 2011 Referitor la apusuri... zicea cineva mai demult ca pentru a face diferenta intre apus si rasarit, nu trebuie fotografiat soarele in centru... pentru rasarit, in stanga imaginii, iar pt apus in dreapta. Nu sunt eu fotograf, nici prea mare pasionat de foto, dar tot aici pe forum vazusem chestia asta cu soarele si mi-am adus aminte acum cand am vazut imaginile acestea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 De curand mi-am achiziționat un blitz extern ( Nissin Di622 + un kit de umbrele wireless Âşi un teleobiectiv 70-300 VR Nikon ) pe lângă astea mai trag cu un 17-70 SIGMA ... Poze din Snagov ( emisiunea lui Talibanu ) ... destul de reusite mai Geo, sau poate te confund ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Postez si eu un apus din Salajan, daca este in trend Mesaj completat Referitor la apusuri... zicea cineva mai demult ca pentru a face diferenta intre apus si rasarit, nu trebuie fotografiat soarele in centru... pentru rasarit, in stanga imaginii, iar pt apus in dreapta. Nu sunt eu fotograf, nici prea mare pasionat de foto, dar tot aici pe forum vazusem chestia asta cu soarele si mi-am adus aminte acum cand am vazut imaginile acestea. De acord! Regula asta o aplici doar cand iti permite compozitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MillionDollarBaby Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Faine apusurile! Mulțumesc destul de reusite mai Geo, sau poate te confund ... Da , mă confunzi ...mă cheamă CLaudia nu Geo mulțumesc pentru apreciere oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 gata, am vazut pe fb cine esti , oricum destul de bine realizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Baby, si ce dSLR ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 (editat) adica ma nu ma asteptam la un NIKON D40 sa scoata asa (i-am raspuns si lui adibasu ) Editat Ianuarie 12, 2011 de Florin_FZN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Eu am D3000 (18-55, 55-200, VR ambele), cam aceiasi chestie..si nu reusesc sa le scot asa. Cred ca de vina e fraieru' din spatele obiectivului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 In general ala de se uita prin vizor e problema . Oricum multe incercari pana iese ce iti imaginezi/vezi/vrei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Ianuarie 12, 2011 Share Postat Ianuarie 12, 2011 Eu am D3000 (18-55, 55-200, VR ambele), cam aceiasi chestie..si nu reusesc sa le scot asa. Cred ca de vina e fraieru' din spatele obiectivului intrebare pusa de catre un participant (nu eu) la un curs foto demonstrativ: Ce e mai bine sa ai calitativ la un dslr, obiectivul sau body-ul? Raspunsul sec: Fotograful. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate