Vlad S Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 1 decembrie... Biserica Catolica din Sibiu(centrul vechi) 3 decembrie... Drumul spre Manastirea Stanisoara si Varful Cozia(din pacate nu am putut intr-o zi, fiind prea scurt timpul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) @Schumy CJ, faine poze, dar asta nu e Piatra Craiului, sînt Bucegii văzuți, cel mai probabil, de la intrarea în Azuga dinspre Predeal. Toate bune! Editat Decembrie 30, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 Asa o fi, mersi de corectura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) @Schumy CJ, faine poze, dar asta nu e Piatra Craiului, sînt Bucegii văzuți, cel mai probabil, de la intrarea în Azuga dinspre Predeal. Toate bune! poate din valea cerbilor , judecand dupa incadrarea cruce - turn statie Costila si lungimea centurei de padure de la baza bag si eu una mai veche zile de mai .... padurile din Vrancea Editat Decembrie 30, 2011 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 30, 2011 Share Postat Decembrie 30, 2011 (editat) poate din valea cerbilor , judecand dupa incadrarea cruce - turn statie Costila si lungimea centurei de padure de la baza ... E cu certitudine de pe DN1! Editat Decembrie 30, 2011 de cicloburu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CLM Postat Ianuarie 1, 2012 Share Postat Ianuarie 1, 2012 LA MULTI ANI !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 3, 2012 Share Postat Ianuarie 3, 2012 LA MULTI ANI !!! misto poze! la multi ani tuturor! 2 prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 in sir indian ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 e cumva aceeasi zona ? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 6, 2012 Share Postat Ianuarie 6, 2012 e cumva aceeasi zona ? )) da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Ianuarie 7, 2012 Share Postat Ianuarie 7, 2012 Mi-am facut un mini studio si m-am jucat un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 si din studioul meu improvizat ....... kung-fud Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Mi-am facut un mini studio si m-am jucat un pic Iti recomand http://www.digital-photography-school.com/how-to-make-a-inexpensive-light-tent daca te pasioneaza fotografia de produs Bine, asta daca nu vrei sa investesti intr-un cort dedicat. Adolf, tu ai niste subiecte foarte apetisante, dar iluminarea in pozele tale lasa rau de dorit. Daca nu ai deja, cred ca ar fi foarte ok un blitz extern cu care sa faci bounce si eventual un kit radio sau cablu cu care sa il dai jos de pe aparat. Spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 pun si eu o poza cu macheta mea:P or sa mai fie si altele in curand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Inceput de octombrie... Pe langa Rasnov Eu una asa vad poza ta... Sper ca nu te superi ca m-am jucat putin, pe fuga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 cine a fost stie .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 (editat) Iti recomand http://www.digital-photography-school.com/how-to-make-a-inexpensive-light-tent daca te pasioneaza fotografia de produs Bine, asta daca nu vrei sa investesti intr-un cort dedicat. Adolf, tu ai niste subiecte foarte apetisante, dar iluminarea in pozele tale lasa rau de dorit. Daca nu ai deja, cred ca ar fi foarte ok un blitz extern cu care sa faci bounce si eventual un kit radio sau cablu cu care sa il dai jos de pe aparat. Spor mi s-a mai spus asta , in primul rand vreau sa schimb obiectivul ( acum am 18-55 )si dupa mai vedem .... am auzit ca 55-200 ar mai reduce problema , caci 18-105 e out of buget .... Editat Ianuarie 8, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 cine a fost stie .... Lacul Sfanta Ana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fulguletz Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 o luna plina ciudatzica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 8, 2012 Share Postat Ianuarie 8, 2012 Lacul Sfanta Ana? BINGOOO s a strigat in fund la domnul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 (editat) mi s-a mai spus asta , in primul rand vreau sa schimb obiectivul ( acum am 18-55 )si dupa mai vedem .... am auzit ca 55-200 ar mai reduce problema , caci 18-105 e out of buget .... 55-200 e la fel de slab ca si 18-55, numai ca unul e tele si celalalt e wide. 18-105 acum e cea mai proasta investitie - circula zvonul ca fabrica de obiective Nikon era langa fabrica de hdd-uri Seagate, fabrica ce a fost inundata. Drept pentru care pana prin februarie nu se mai produc si e cautare mare pentru asa ceva. Daca tot vrei ceva, cumpara-ti un fix, un 35 sau un 50 mm - ieftine si bune. BINGOOO s a strigat in fund la domnul Foarte faina aia cu cheia. Nu ai si varianta color? Editat Ianuarie 9, 2012 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Eu una asa vad poza ta... Sper ca nu te superi ca m-am jucat putin, pe fuga... Nu, nu ma supar(mai ales pe o fosta colega dominatorista ) Arata foarte bine si in varianta crop'uita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 9, 2012 Share Postat Ianuarie 9, 2012 Foarte faina aia cu cheia. Nu ai si varianta color? sal era f ciudata lumina in ziua aia si am preferat ca unele sa le fac direct alb\negru deci nu e color Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate