laurmlau Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 2 macro-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Ia si de la mine una, focus pe albina in miscare, beat that! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 ca tot veni vorba de macro si albine, pun si eu una... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Ia si de la mine una, focus pe albina in miscare, beat that! Foarte tare,...albina a strans si ceva miere . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SharaK Postat Mai 25, 2012 Share Postat Mai 25, 2012 Salutare, daca intereseaza pe cineva, am postat anuntul pentru un prieten: /index.php?/topic/678426-vand-aparat-foto-dslr-canon-eos-450d/ numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 se puncteaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 30, 2012 Share Postat Mai 30, 2012 se puncteaza? contrastul e din filtru de polarizare sau de la editare ? in orice caz imi place foarte mult ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) contrastul e din filtru de polarizare sau de la editare ? in orice caz imi place foarte mult ! as vrea eu sa fie din filtru de polarizare.. poza nu a fost facuta cu un dslr ci cu un fujifilm s2950 (cica e compacta). Pentru genul asta de poze se iau mai multe cadre, in general 3, la expuneri diferite si apoi prin ceva editare se ajunge la produsul finit. daca vrei mai multe detalii da-mi pm mai concret: asa ar fi aratat o poza normala in situatia respectiva: si asa iese una prin procedeul de care ziceam: Editat Mai 31, 2012 de lazy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 flacari..... verde cu alb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) ianachim da-mi mie NEX5 ul tau si K1200R ul, te rog. cu cea mai mare placere... DAR si cu celelalte lucruri din viata mea e un pachet ...din pacate daca ai pile la "imparatie" ,da o acatista de wkend, sa dau coltul, ca plec cu GSA ul ps. era sa uit nex ul body sau cu toate cele 5 obiective??? Editat Mai 31, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 ce obiective ai la nex? nu de alta,dar daca tot ai zis ca iesi wk asta, sa stiu unde te astept:))))))) De dat coltu' , nu glumi asa frate:) Iti doresc sa treci de 100 ani si cati mai multi km... sony "placinta" sony 18 -55 sony 55 210 sony 30 macro tamrom 18-200 si mai vreau un fix de 50 mai vreau inca 10 ani MAXXIM" in stilul asta generatia noastra e varza si sa muncesc pentru altii pana la 65 ca la 67 sa dau coltul nu se merita traim pentru wkend cand speram sa fugim cat mai mult si mai tare cu "visele" noastre si pentru 1 ora de dat din poponeata cand apucam asta nu e viata sa traiesti 100 de ani POIMAINE e deja foarte departe pentru mine eu unul nu as mai vrea sa fiu in locul celor care au 24 de ani totul e scump generatie de BIROPATI credite pe 30 de ani pentru 4 pereti in care stau 6 ore cand dorm si cand nu sunt la job sau acasa merg in club sa bubuie muzica si "pastilele" nu mai stie nimeni sa fumeze un "cui, toti baga acul impozite MAXXIM "SA TRAITI BINE" ......cand potopul vine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 dupa un post ca asta nu mai am chef nici de plecat in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 dupa un post ca asta nu mai am chef nici de plecat in weekend si eu care credeam ca nu vii in SAMO ... ca ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 daca tot se vorbeste de NEX 5...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 fitzo: in primele 2 vignetarea e de la lens sau e adaugata de tine? Am adaugat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 de culoare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 (editat) niște boxe Editat Mai 31, 2012 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 ok.... albgri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 No, de mult timp n-am mai zis nimic p-aci, deci vin tot cu poze vechi, făcute pe film... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cnairda Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 faine poze Ovidiule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 31, 2012 Share Postat Mai 31, 2012 Mulțam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 5, 2012 Share Postat Iunie 5, 2012 Coduri peste coduri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nocturnus85 Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 Salutare! Vreau sa-mi vand si eu DSLR-ul. Daca nu am postat bine,imi cer scuze si rog un moderator sa mute anuntul. Este vorba de un Nikon d3100 + 18-55 vr in garantie.Mai dau o geanta la el Are cam 5000 de cadre . Motivul: M-am cam saturat de camere voluminoase si dat fiind ca tehnologia a avansat destul de mult, accept schimb cu Nikon 1 (J1,V1) sau fuji x10. pret 1800 ron. Detalii pe PM. Spor la pozat si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iunie 6, 2012 Share Postat Iunie 6, 2012 @ Schumy - Faina expunere ! Ce timp ai folosit ? Iso ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Mersi 10 secunde si iso 100 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate