SubInfluentza Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Connecting worlds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) tare Editat Iunie 12, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 pot sa ma bag si eu cu un cer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Ca sa nu mi se supere masina si sa ma lase in drum, trebuie sa ii mai fac si ei din cand in cand cate'o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Ca sa nu mi se supere masina si sa ma lase in drum, trebuie sa ii mai fac si ei din cand in cand cate'o poza cu ce ai editat o mosule??? ca tare fain arata a folosit cineva asta ma incanta ideea sa nu mai car dupa mine un laptop sa descarc pozele undeva sau sa le trimit pe mail http://m.f64.ro/products/description/Eye_Fi_Pro_X2-card_SDHC_8GB-Wi_Fi/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Photoshop. Editat de baza rawul si apoi dodge&burn, shadow&highlights, lucrat pe mai multe layere etc. Wifi-urile sunt misto daca chiar ai nevoie de ele. Dar altfel mai bine iti iei mai multe carduri mai incapatoare sau iti iei un hdd mobil cu cititor integrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Photoshop. Editat de baza rawul si apoi dodge&burn, shadow&highlights, lucrat pe mai multe layere etc. Wifi-urile sunt misto daca chiar ai nevoie de ele. Dar altfel mai bine iti iei mai multe carduri mai incapatoare sau iti iei un hdd mobil cu cititor integrat. am deja 2 carduri de 8 si eu trag mai rar raw asa ca spatiu am prob apare cand sunt plecat si daca vreau sa pun cateva poze pe un mail trebuie sa caut un calc sau sa plec cu laptop dupa mine asa trimit din aparat in tel si primul spot wifi le am "aruncat oriunde am nevoie nu era neaparat ideea sa golesc cardul in calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 am deja 2 carduri de 8 si eu trag mai rar raw asa ca spatiu am prob apare cand sunt plecat si daca vreau sa pun cateva poze pe un mail trebuie sa caut un calc sau sa plec cu laptop dupa mine asa trimit din aparat in tel si primul spot wifi le am "aruncat oriunde am nevoie nu era neaparat ideea sa golesc cardul in calculator Investitia merita doar daca ai Iphone. In caz ca ai Android sau altceva ce are slot MicroSD(MicroSDHC)iei un card de genul(~60-70lei) pe care il instalezi mai repede decat se transfera cateve sute de mb in telefon si in aparat il ti intr-un adaptor(de obicei cardurile acestea se vand cu adaptoare SD pentru conectarea la calculator). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Asta'i trasa cu GoPro-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 cat e si ce fel de remote control e aia? e IR? sau radio? E WiFi Pretul de 100 si ceva de euroi. Chestia cea mai misto e ca poti folosi iphone-ul pe post de display cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 o poza facuta cu go pro hero wide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Iote-l acilea GoPro wifi . Momentan nu este inca disponibil pe piata larga dar o sa fie in cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 dupa pozitia soarelui pe cer era undeva intre 6:30 si 8:00 , un interval superb din punct de vedere al luminii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Iunie 27, 2012 Share Postat Iunie 27, 2012 Niste poze facute asa de placere http://www.flickr.com/photos/22653243@N02/with/7374083880/#photo_7374083880 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 stie cineva ce aparat se recomanda pt foto nunti -alte evenimente? ca o sapuniera am,dar dar vreau ceva mai performant. Dslr e cam mult pt nivelul meu, nu as sti sa scot nici 20% din el, plus obiectivele scumpe si sensibile. ceva semiprofesional?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CuCun Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 stie cineva ce aparat se recomanda pt foto nunti -alte evenimente? ca o sapuniera am,dar dar vreau ceva mai performant. Dslr e cam mult pt nivelul meu, nu as sti sa scot nici 20% din el, plus obiectivele scumpe si sensibile. ceva semiprofesional?! Am eu ceva ce iti doresti: Fujifilm S200 EXR http://www.fotoclass.ro/fujifilm-s200-exr/ .E bridge-ul intre o sapuniera si un DSLR. Eu am cam ajuns la maximul din ce poate da si as vrea sa trec la un DSLR. Poate ne intelegm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Stai sa inteleg. Vrei sa faci poze asa de frumusete la nunta sau vrei sa faci bani din asta si tu sa faci pozele la nunta? Ca e diferenta mare. Sincer acum...cu un DSLR faci poze la nunta dar depinde si ce obiective ai si ce blitz-uri. Dar cu un SLR nu stiu ce poze de calitate faci. Asta daca vrei profit. Parerea mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 pai ambele. daca am aparat bun pot face cateva poze si la nunti, ca doar nu dau 1000 ron sa-l tin in vitrina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 stie cineva ce aparat se recomanda pt foto nunti -alte evenimente? ca o sapuniera am,dar dar vreau ceva mai performant. Dslr e cam mult pt nivelul meu, nu as sti sa scot nici 20% din el, plus obiectivele scumpe si sensibile. ceva semiprofesional?! Iti recomand niste cursuri inainte de a te apuca de treaba Veti fi mai multumiti atat tu, cat si posibilii tai clienti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 29, 2012 Share Postat Iunie 29, 2012 Iti recomand niste cursuri inainte de a te apuca de treaba Veti fi mai multumiti atat tu, cat si posibilii tai clienti. ce adevarat graiesti.... da nu uita sa i zici ca un curs e cat aparatul pe care vrea sa si l achizitioneze " iar la 1000 ron" deja aparatul ala face poze SINGUR.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 (editat) lasati ironiile si spuneti ce configuratie minima ar fi ok pt ceva cu care sa nu ma fac de ras. am facut poze cu ani in urma cu aparat cu film, reglam la el toata ziua si in final tot ieseau pozele supraexpuse de nu se intelegea nimic, dar aparatele astea digitale te ajuta mult, au functii auto si poti face mai multe poze-sa ai de unde alege. apoi se mai pot si edita pe calculator... P.S. am vazut preturile la produsele de firma dslr, trebuie sa-mi vand casa sa iau ceva bun, dar pana atunci sa-mi fac mana cu ceva entrylevel.... Editat Iunie 30, 2012 de motoreta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radu86 Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Din ce inteleg eu, ai o compacta, vrei ceva mai performant dar sa nu fie dslr pentru ca e prea scump? Dslr-urile sunt pe nivele de performanta, entry level, mid, semipro si pro. Din astea ultimile doua sunt foarte scumpe. Ca sa iti faci mana poti foarte bine sa incepi cu un entrylevel, e si destul de ieftin plus ca ofera cam tot ce ai nevoie pentru a invata, iar calitatea pozelor e chiar buna. Intre compact si dslr mai sunt acele camere bridge. Sunt destul de scumpe, dar sunt destul de versatile, mai mici, si la poze stau binisor. Iar din categoria dslr-urilor te poti orienta si spre ceva mai vechi la mana a doua. Oricum din ce zici, vei face doua investitii, una acum ca sa inveti una alta, si alta probabil mai tarziu cand te simti limitat de echipament asa ca eu zic sa iei in considerare si varianta cu aparatul SH deoarece iti va fi mai mult decat suficient acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cezarzanf Postat Iunie 30, 2012 Share Postat Iunie 30, 2012 Acum depinde cat vrei sa investesti. Cred ca oricum ii sta bine cu un Mark III sau EOS 1D. D4 sau etc ca sa zic asa. Dar si cu un Nikon D90 sau Canon EOS 60d faci treaba buna clar. Pana si cu un Nikon D5100 sau Canon EOS 600D te descurci fara probleme. Sticla sa ai si lunina. SI cu ceva la SH poti face treaba cu siguranta. Gen Canon EOS 40D. Parerea mea. La nunta conteaza si aparatul clar dar si fotograful. Ca peste tot in fotografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate