the.ingrid Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 hey y`all ! am 2 bucati de obiective spre vanzare pe care nu le folosesc. Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS + capace + filtru UV Hoya (850 RON) Canon EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS + capace + filtru UV Hoya + parasolar de tip petala ( 1450 RON) . Obiectivele le am de un an, sunt fara praf sau zgarieturi, folosite doar pentru cadre test si au garantia de la vanzatorul initial Asteapta cu drag si interes sa fie montate pe-o alta camera PS: bits and pieces of my work -> http://allezlesblues.daportfolio.com/gallery/510119 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fitzo-FLR Postat Iunie 7, 2012 Share Postat Iunie 7, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 Un Nikon S9300 merita banii? Habar nu am sa fac fotografii (ISO, expunere, bla, bla), eu fac poze. Numai ca mi-a impuiat capul un prieten ca Nikonul asta e un aparat bun si acum sunt in cautari dupa unul nou, tocmai mi-am bulit sapuniera Samsung si vreau tot ceva compact. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 8, 2012 Share Postat Iunie 8, 2012 chiar isi merita banii un filtru de polarizare!!!!!! aceleasi setari dar cu filtru..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 filtrul de polarizare rulz' Piatra Craiului in one shot' ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 ultrawide + filtru polarizant B&W, daca asa e moda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 9, 2012 Share Postat Iunie 9, 2012 (editat) superbe ! tot cu polarizare iso 100 ... si inca un exemplu de rezultate la filtru de polarizare circulara , am inteles ca cel liniar creaza oarece probleme la focus Editat Iunie 9, 2012 de adolf_ss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lazy Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 daca tot ploua.. astept sfaturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 de la mine unul singur : nu le mai pune la rezolutie maxima , se perde din claritate ! in rest absolut bestiale .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 11, 2012 Share Postat Iunie 11, 2012 (editat) O imagine cu spirit motociclistic Editat Iunie 11, 2012 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 Connecting worlds Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 12, 2012 Share Postat Iunie 12, 2012 (editat) tare Editat Iunie 12, 2012 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reverend Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 pot sa ma bag si eu cu un cer? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 13, 2012 Share Postat Iunie 13, 2012 Ca sa nu mi se supere masina si sa ma lase in drum, trebuie sa ii mai fac si ei din cand in cand cate'o poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Ca sa nu mi se supere masina si sa ma lase in drum, trebuie sa ii mai fac si ei din cand in cand cate'o poza cu ce ai editat o mosule??? ca tare fain arata a folosit cineva asta ma incanta ideea sa nu mai car dupa mine un laptop sa descarc pozele undeva sau sa le trimit pe mail http://m.f64.ro/products/description/Eye_Fi_Pro_X2-card_SDHC_8GB-Wi_Fi/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 14, 2012 Share Postat Iunie 14, 2012 Photoshop. Editat de baza rawul si apoi dodge&burn, shadow&highlights, lucrat pe mai multe layere etc. Wifi-urile sunt misto daca chiar ai nevoie de ele. Dar altfel mai bine iti iei mai multe carduri mai incapatoare sau iti iei un hdd mobil cu cititor integrat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iunie 15, 2012 Share Postat Iunie 15, 2012 Photoshop. Editat de baza rawul si apoi dodge&burn, shadow&highlights, lucrat pe mai multe layere etc. Wifi-urile sunt misto daca chiar ai nevoie de ele. Dar altfel mai bine iti iei mai multe carduri mai incapatoare sau iti iei un hdd mobil cu cititor integrat. am deja 2 carduri de 8 si eu trag mai rar raw asa ca spatiu am prob apare cand sunt plecat si daca vreau sa pun cateva poze pe un mail trebuie sa caut un calc sau sa plec cu laptop dupa mine asa trimit din aparat in tel si primul spot wifi le am "aruncat oriunde am nevoie nu era neaparat ideea sa golesc cardul in calculator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 16, 2012 Share Postat Iunie 16, 2012 am deja 2 carduri de 8 si eu trag mai rar raw asa ca spatiu am prob apare cand sunt plecat si daca vreau sa pun cateva poze pe un mail trebuie sa caut un calc sau sa plec cu laptop dupa mine asa trimit din aparat in tel si primul spot wifi le am "aruncat oriunde am nevoie nu era neaparat ideea sa golesc cardul in calculator Investitia merita doar daca ai Iphone. In caz ca ai Android sau altceva ce are slot MicroSD(MicroSDHC)iei un card de genul(~60-70lei) pe care il instalezi mai repede decat se transfera cateve sute de mb in telefon si in aparat il ti intr-un adaptor(de obicei cardurile acestea se vand cu adaptoare SD pentru conectarea la calculator). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Asta'i trasa cu GoPro-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Iunie 18, 2012 Share Postat Iunie 18, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 cat e si ce fel de remote control e aia? e IR? sau radio? E WiFi Pretul de 100 si ceva de euroi. Chestia cea mai misto e ca poti folosi iphone-ul pe post de display cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vld_bc Postat Iunie 19, 2012 Share Postat Iunie 19, 2012 o poza facuta cu go pro hero wide Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iunie 20, 2012 Share Postat Iunie 20, 2012 Iote-l acilea GoPro wifi . Momentan nu este inca disponibil pe piata larga dar o sa fie in cateva zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Iunie 23, 2012 Share Postat Iunie 23, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Iunie 24, 2012 Share Postat Iunie 24, 2012 dupa pozitia soarelui pe cer era undeva intre 6:30 si 8:00 , un interval superb din punct de vedere al luminii .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate