gabyshor Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Salutari all ! Cine ma ajuta cu nisthe poze alb negru cu moto,ceva retro,cafe racer sau chiar si modele noi,ceva mai deosebit asa,pt wallpaper ? mister google? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 mister google? Am "catat" cu ajutorul lui mister google dar nimic sa imi placa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Imi place Vulcanii Noroiosi (Buzau) Mai vreti? Comoara naturii II. : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Alex, asta-ți place? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Imi place saua de pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 E extrem de comodă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Iorgovan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 numai gramatica nu era materia mea preferata , mie imi placea dirigentia ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 eroare de habar-nu-am-ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 cu o sapuniera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 eroare de habar-nu-am-ce De deget?! Ce aparat ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 eroare de habar-nu-am-ce E dubla expunere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 asta ar trebui sa fie, numai ca e tras cu un minolta x300s, care nu face duble expuneri, cliseul arata cat de cat normal. doar daca s-a armat fara sa traga filmul spre urmatoarea pozitie. deci nu stiu ce problema ar fi avut aparatul sa armeze, dar sa nu traga pozitia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Ar putea sa fie si de la developare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 nu vad cum ar putea fi de la developare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 "Ghosting" poate sa apara si de la un timp de expunere prea mare. Zic si io. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvano Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 nu vad cum ar putea fi de la developare Da, sorry, masinile nu prea au cum sa greseasca. Dar daca o faci cu manuta, in camera obscura, se poate. Ai folosit blitz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex-bring-da-noise Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 (editat) Alex, asta-ți place? DSC03042_1.JPG Desigur,este superba. Editat Mai 14, 2013 de Alex-bring-da-noise Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Mulțumesc, mulțumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Da, sorry, masinile nu prea au cum sa greseasca. Dar daca o faci cu manuta, in camera obscura, se poate. Ai folosit blitz? nici cu manuta nu e posibil. suprafata fotosensibila a fost expusa de doua ori, nu se pot intercala doua cadre prin developare. deci, cumva, a avut o problema rotita care trebuia sa inainteze filmul. dar nu mi s-a mai intamplat cu minolta, ceea ce ma facea sa ridic din sprancene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 nici cu manuta nu e posibil. suprafata fotosensibila a fost expusa de doua ori, nu se pot intercala doua cadre prin developare. deci, cumva, a avut o problema rotita care trebuia sa inainteze filmul. dar nu mi s-a mai intamplat cu minolta, ceea ce ma facea sa ridic din sprancene. Faptul ca nu ti s-a mai intamplat asta nu inseamna ca nu se poate intampla. Oricum a iesit bine, cel putin mie imi place compozitia ... atat cat e de placut dintr-un accident. Aparatul meu din pacate nu face dubla expunere decat pe poza anterioara .. si nu prea merge. Pentru ca-mi plac peisajele in compozitie cu oamenii. Si gasesti greu astfel de locuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 E extrem de comodă! comparativ cu ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 Aparatul meu din pacate nu face dubla expunere decat pe poza anterioara .. si nu prea merge. Pentru ca-mi plac peisajele in compozitie cu oamenii. Si gasesti greu astfel de locuri. am un exakta vx1000 care face multiexpuneri. doar ca e mai greu de dat la manivela pentru asta, ca na. dar la exakta e vizarea ciudata, asa ca iti ia ceva timp sa te obisnuiesti. mai ales cu shutterul in partea opusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 comparativ cu ce? Păi, să zicem, cu majoritatea șeilor de pasager. Șaua mea e pe suport de cauciuc, pasagerul dansează în ritmul gropilor ! Am și eu o dublă expunere. Aparatul era un Smena 8. Poza e de prin 1994, developarea s-a făcut vreo doi ani mai tîrziu, de acolo și „zgomotul”... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Mai 14, 2013 Share Postat Mai 14, 2013 e frumoasa eu odata am developat un planfilm negativ intr-un pozitiv din cauza substantelor + scapari de lumina intr-un fel de cabina de dus + aprins bricheta periodic. mi-a luat o saptamana sa-mi dau seama ce mi se parea ciudat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate