warlock Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 evitarea folosirii Live View-ului "Live View" iti reduce din facilitatile legate de focus! Acesta a fost unul dintre motive pentru care eu am ales SLT (sony) .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Ba sa stii ca Live view pe un obiectiv manual te poate ajuta foarte mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 Hai sa va fac un cadou Daca vreti CaptureOne 6 legal (este gen Lightroom), intrati aici , bagati-l in cos, faceti-va cont si la checkout folositi codul DCM2013. Pababim babum, aveti una bucata sofware de editare licentiat moka Merci Capone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klux Postat Iulie 23, 2013 Share Postat Iulie 23, 2013 (editat) "Live View" iti reduce din facilitatile legate de focus! Acesta a fost unul dintre motive pentru care eu am ales SLT (sony) .... Eu am tras niste cadre cu LiveView si focus manual imposibile altfel. Ai functia de marire si in ciuda extrapolarii tot iti iese sarful unde vrei tu mai bine decat ii iese aparatului. Aici vorbesc de dof ingust cu apertura 2.8 sau mai mica. Editat Iulie 23, 2013 de klux Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Deci cum ziceam, lv.ul ajuta in astfel de cazuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grip Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 Pentru pasionatii de foto (daca nu e cu suparare pentru moderatori) LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Top 10 cele mai scumpe fotografii din lume http://www.descopera.ro/dnews/11149265-top-10-cele-mai-scumpe-fotografii-din-lume Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Foarte intortocheate sunt caile domnului . Sunt cateva poze peste care as trece cu vederea fara sa ma opresc o clipa asupra lor . Probabil pretul a fost influentat in unele cazuri de numele artistului , de vechimea pozei , de mesajul transmis , etc . De asemenea , cred ca in marea lor parte sunt facute pe film . Nu am developat in viata mea o poza , cu mana mea . Am vazut procedeul dar nu am participat . La aparatele pe care le-am avut pe film , duceam rolele la ateliere de developat . Mie imi place foarte mult 4 , 5 si 8 . O zi faina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Mie imi place foarte mult 4 , 5 si 8 . O zi faina . Ca idee, 8 este prima fotografie color ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Din curiozitate , de pe google : http://en.wikipedia.org/wiki/File:View_from_the_Window_at_Le_Gras,_Joseph_Nic%C3%A9phore_Ni%C3%A9pce.jpg . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Top 10 cele mai scumpe fotografii din lume http://www.descopera.ro/dnews/11149265-top-10-cele-mai-scumpe-fotografii-din-lume Ma lamureste si pe mine cineva ce este atat de valoros in poza 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 (editat) Ma lamureste si pe mine cineva ce este atat de valoros in poza 1 Eu . . . habar n-am ! http://en.wikipedia.org/wiki/Rhein_II . Editat Iulie 25, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Ma lamureste si pe mine cineva ce este atat de valoros in poza 1 S-au purtat si ras-purtat discutii vis a vis de acea fotografie. Atat pe internet, dar nu numai... Pana la urma se reduce la valoarea artistica vs. valorea sa ca bun pt care se poate licita. E ca un fel de 'currency' intre oamenii snobi si bogati. Cred ca 95 % din fotografiile de la National Geographic depasesc (din punctul meu umil de vedere) aceasta fotografie (la ceea ce tine de aspectele fotografice).. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 25, 2013 Share Postat Iulie 25, 2013 Ceva de prin week end-ul trecut ( D3100 + 18-105 ) : . O seara faina ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 La noi este facuta panoramica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 La noi, la Enisala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Jumatatea dreapta de cadru putea sa lipseasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Jumatatea dreapta de cadru putea sa lipseasca... ... pentru ca...? In jumatatea din dreapta mai avem asa: o rama de calcar, lacul Razelm in fundal, o zona cu stuf si canale diagonale, plus dealul acela terasat, pe care de fiecare data cand am ajuns acolo am vrut sa-l fotografiez, numai ca n-aveam niciun subiect pe care sa-l includ in cadru pentru a nu fi prea steril. PS: Eu credeam ca stalpul ala din mijloc deranjeaza, ca prea sare-n ochi. My bad! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 Pentru ca ai un stalp mare pe mijloc care iti sectioneaza cadrul. Si sa zicem ca am fii trait cu acel stalp daca nu era urmat de alti stalpi si de o sosea care formeaza o linie ce ghideaza privirea spre cetate. Practic, ochii iti stau la cetate, iar partea din dreapta a imaginii e spatiu vid, inutil, in care nu se intampla nimic. Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 S-a notat. Multam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 (editat) D3100+18-50 f2.8 A iesit din greseala, dar imi place ... Editat Iulie 26, 2013 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 26, 2013 Share Postat Iulie 26, 2013 D3100+18-50 f2.8 DSC_0138.jpg A iesit din greseala, dar imi place ... Nu ai folosit trepied ? Sunt destul de neclare . La setari , incearca mai multe cadre pana te decizi asupra unuia ptr ca risti sa scapi poze frumoase ! Eu am folosit trepied si timp de expunere mare ( 10 - 15 sec ) la pozele urmatoare dar culorile lasa de dorit si mai trebuie sa lucrez la setari : si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) La poza II daca ai putea da mobra 2-3 metri in spate... ar iesi de belea. Editat Iulie 27, 2013 de Proxi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Iulie 27, 2013 Share Postat Iulie 27, 2013 (editat) La poza II daca ai putea da mobra 2-3 metri in spate... ar iesi de belea. Eram sub semafor . Mai vreo doi metri si ajungeam vreun topic anapoda pe la accidente . De mutat mobra , sub nici o forma . Proprietarul era la cafea si nu-i frumos sa deranjezi omul . Editat Iulie 27, 2013 de Arthur TM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate