Vizitator Adrian Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Enough with the cats !!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Enough with the cats !!!!!!!!!! Horses ? , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Enough with the cats !!!!!!!!!! Chiar ma si intrebam care va fi primul care spune stop =))) @arthurtm: LOL @ restu care mai pozeaza animalute. Daca tot suntem la horses: http://photoaffiliates.com/20-most-amazing-horse-photographs-by-wojtek-kwiatkowski/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 pt noul subiect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 In materie de fotografiat animale , Nick Brandt mi se pare ca face arta, nu doar wild life. http://www.nickbrandt.com/Category.cfm (dati click pe fiecare categorie si minunati-va la poze). Sunt sigur ca multi il stiti deja.. arunc si eu cativa cai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 In materie de fotografiat animale , Nick Brandt mi se pare ca face arta, nu doar wild life. http://www.nickbrandt.com/Category.cfm (dati click pe fiecare categorie si minunati-va la poze). Sunt sigur ca multi il stiti deja.. arunc si eu cativa cai La alb / negru imi place enorm cum se vad potcoavele . Superba . Felicitari . Mai multi cai . . . mai multa putere : , , , . Va dau un motiv sa mai salivati in timpul muncii . O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 Vreau si eu o bericica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Primii caluti cu D7100 + 35mm / 1,8 : , . O zi faina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Superbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Si un numar de dresura cu baloane de sapun : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Am descoperit o zona pe langa Iasi cu mult stufaris, iazuri, care adapostesc multe tipuri de pasari specifice zonelor de balta.M-am dus Duminica sa trag niste cadre, initial vroiam sa ma duc cu motorul. Un lucru foarte neinspirat, deoarece o parte din drum este drum de tara, cu balti in care si Loganul calca timid...M-am cam grabit pt ca n-am prins lumina asa buna dar vreau neaparat sa revin (mai ales la primavara, cand prinde viata natura). N-am reusit sa fac cine stie ce acum (toate is trase cu un 5D si un Tair 300mm f4.5 (focus manual). (in afara de poza cu copacii,care e cu un 50mm) E destul de dificila focalizarea pasarilor cu un obiectiv manual Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Avand in vedere lumina, compozitia si dimensiunea subiectului in cadru - sunt mai mult poze artsy decat wildlife )) Pun si eu una cu un pescarus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Frumos pescarusu'.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Trebuie sa ma deghizez mai bine data viitoare si sa-mi iau un scaunel din ala mic si sa stau tzapan. Acum ma observau si se mutau la urmatorul ochi de apa. Nu se poate face wild life asa, in graba. Vreau sa ma duc sa-mi iasa ceva mai ok data viitoare Cel mai tare lens pt wildlife, EVER, Canon 200-400 F4L IS ( dar si pretul de peste 13.000 $)... are si un built-in conveter de 1.4x.. E un lens colosal/epic...(mai ales dpdv optic) Pun si eu una cu un pescarus Daca o cropai /incadrai sa dispara coltul negru si etc...iesea muuuult mai misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Sunt si ceva pasari prin cadrele astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Asta am vrut sa fac si eu initial dar m-am gandit ca e prea abstracta.. Desi totusi parca pe ansamblu arata mai bine acuma daca ma uit.. i-am dat un alt export Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Much better (ca in reclama Snikers) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 http://indulgd.com/realistically-colorized-historical-photos/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 aia cu calul pe deal e foarte buna, bravo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 25, 2013 Share Postat Noiembrie 25, 2013 Am descoperit o zona pe langa Iasi cu mult stufaris, iazuri, care adapostesc multe tipuri de pasari specifice zonelor de balta. M-am dus Duminica sa trag niste cadre, initial vroiam sa ma duc cu motorul. Un lucru foarte neinspirat, deoarece o parte din drum este drum de tara, cu balti in care si Loganul calca timid... M-am cam grabit pt ca n-am prins lumina asa buna dar vreau neaparat sa revin (mai ales la primavara, cand prinde viata natura). N-am reusit sa fac cine stie ce acum (toate is trase cu un 5D si un Tair 300mm f4.5 (focus manual). (in afara de poza cu copacii,care e cu un 50mm) E destul de dificila focalizarea pasarilor cu un obiectiv manual mie imi ies si cu iphone mai bune pozele......... inclusiv la pasari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Klar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 mie imi ies si cu iphone mai bune pozele......... inclusiv la pasari Păi e aifon... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Ca sa parafrazez o reclama celebra... Mai copii, fotografia de pasari nu se face asa, oricum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 26, 2013 Share Postat Noiembrie 26, 2013 Ca sa parafrazez o reclama celebra... Mai copii, fotografia de pasari nu se face asa, oricum: Depinde ce pasarici pozezi . O poza . . . . ca vad ca este multa liniste aici : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate