Ravenitza Postat Martie 30, 2007 Share Postat Martie 30, 2007 multumesc! nu am cum sa ma supar pe tine...stii mai bine de ce! multumesc frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Haida ca indraznesc si eu.. in functie de feedback revin .. eha hea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Martie 31, 2007 Share Postat Martie 31, 2007 Am si eu ceva nou mai rustic. ps: n-am nici o problema cu pisicile, doar ca statea prea bine cocotata acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 dana_i: foarte reusita aia cu felina. Are o profunzime interesanta, imi da o impresie de 3D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 foto facute pt examenul de regie. poveste in fotografii. toy story reloaded, aventura mustei extraterestre in camera unui copil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Ralucone: super simpatica povestioara pozele sunt foarte frumoase... acu inca 2 poze...nu-s cine stie ce... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 super poza cu batrana Raven te intrebi de unde te stie lumea sa iti ureze la multi ani Ralucone, genial episodu asteptam continuarea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 foarte tari si povestea cu musculita si batrana ta raven imi place foarte mult genul asta de fotografie mai zi ca zici bine rau .... pisicuta intr-adevar are ceva genial in ea dar mie personal imi place si ulita hai ca daca strangem randurile poate o punem si de o intrunire .... asfalt uscat tuturor ps. adaug si eu doua foto de studio ... nu intrebati cine e ca nu va zic ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei_c Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 .. nu intrebati cine e ca nu va zic ... una din poze are numele Diana.., acum ramane de stabilit cine e Diana. On topic: reusite poze, mie a II-a imi place mult.Nu stiu de ce tot ce e intunecat si misterios mi se pare interesant. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Ce-mi place cand vad populate paginile astea! Belbody, mie imi plac perspectiva( cum ai facut? ) si culorile din poza cu strada. Ralucone, tare nostima ideea! Are de mers biata musca pana ajunge in camera copilului Raven ... si eu prefer batrana si-ti urez cu intarziere (si cu scuzele cuvenite) multi ani si multe fotografii, sau drumuri pe motor! hebe5p1n, nu am incercat dar mi-ar place sa vad o varianta alb negru la foto cu buzele. Ce parere ai? O saptamana buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Aprilie 1, 2007 Share Postat Aprilie 1, 2007 Cateva poze dintre cele pe care le-am facut de cand mi-am luat aparatul foto. Astept pararile voastre, bune sau rele. una din poze are numele Diana.., acum ramane de stabilit cine e Diana. On topic: reusite poze, mie a II-a imi place mult.Nu stiu de ce tot ce e intunecat si misterios mi se pare interesant. Asfalt uscat Pntru ca tot ce e intunecat si misterios este interesant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Ce-mi place cand vad populate paginile astea! Belbody, mie imi plac perspectiva( cum ai facut? ) si culorile din poza cu strada. pai era o dunga de lumina pe strada si am pus aparatul jos. atat. Multumesc. cealalta e prietena mea de aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sinner- Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Facute in zilele alea cand nu se mai termina ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 N-am aparat, n-am cunostinte, n-am tehnica, n-am nimic... dar cadrul acesta am simtit ca trebuie imortalizat. Daca nu-si are locul aici ziceti-mi si o scot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 2, 2007 Share Postat Aprilie 2, 2007 Isi are locul aici, zic eu Imi plac culorile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xeres Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 Cu iz istoric... sper sa va placa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 3, 2007 Share Postat Aprilie 3, 2007 scuzati calitatea: sunt facute ACUM. asta e valoarea lor. - si au 2 sec intre ele... vedeti cate se modifica in 10 secunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 Acvatice: Un lebadash melancolic.. ..o pasarica neidentificata.. ..si o barcuta parasita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 scuzati calitatea: sunt facute ACUM. asta e valoarea lor. - si au 2 sec intre ele... vedeti cate se modifica in 10 secunde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 de ale mele nu zici nik vincent? mie tot barcuta imi place mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Aprilie 4, 2007 Share Postat Aprilie 4, 2007 More of me ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate