Blake Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 Cu telefonul cu ce telefon? si pe mine m-a suprins al meu cu cateva cadre de genul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 De pe pagina anterioara, imaginea lui todea e foarte buna, reusind sa creeze atmosfera. Blake, imaginile sunt subexpuse cu cel putin o treapta, unele imi lasa impresia ca sunt focalizate aiurea si timpul de expunere e prea lung. Cu alte cuvinte , ar trebui sa mai lucrezi la partea tehnica. Nu zic nimic de partea artistica ca nu am tras niciodata motociclism, sa imi pun problema exact cum as incadra mobrele sarind. De pe pagina asta, felicitari, aveti telefoane mobile. Altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 tremurat de maini la 300mm... F10 si 1/125 ISO 400 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Frumoase, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Imi explica cineva va rog de ce imi iasa asa stelele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Pe bune? Timp de expunere lung => miscarea de rotatie a pamantului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 19, 2014 Share Postat Mai 19, 2014 Pt ca stelele nu sunt fixe pe cer (miscarea de rotatie and stuff) Cu cat mai lunga expunerea, cu atat mai miscate vor iesi. Unii chiar profita de asta pt niste rezultate interesante Cauta "star trails" pe gugle pt mai multe exemple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Multumesc! Din ce am citit se poate evita cu iso automat..la mine era pe 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Multumesc! Din ce am citit se poate evita cu iso automat..la mine era pe 100. Nu. Se evita cu timp de expunere cat mai mic (bine,si cu ISO inalt,dar atentie la noise...) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Frumoasa aia cu macul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Frumoasa aia cu macul. :-D mai am cateva din seria asta, dar inca nu am avut timp sa descarc imaginile de pe card.... lene mare Multumesc! Din ce am citit se poate evita cu iso automat..la mine era pe 100. ce timp de expunere ai avut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 5 minute a fost timpul de expunere Nu. Se evita cu timp de expunere cat mai mic (bine,si cu ISO inalt,dar atentie la noise...) prima tentativa a fost de 2 min dar nu a iesit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Macro la insecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 misto aia cu buburuza extension tubes? sau obiectiv macro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 alien ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 ian, ai umblat la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 ian, ai umblat la ea? un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Lefkada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Asta e chiar interesanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 O freza . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Lefkada Asta zici ca-i de pe alta planeta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Asta zici ca-i de pe alta planeta. chiar e de pe alta planeta. abia astept sa revin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Aha,si tu esti la grecotei.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Aha,si tu esti la grecotei.. ) nu nu, abia astept sa revin in lefkada, undeva prin septembrie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate