Toro Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Asta se numeste close-up? Da, e close-up, nu e macro. Cand mi-am luat ultimul telefon mobil i-am cerut vanzatoarei sa-mi arate doar telefoanele fara camera foto! Tipa a crezut ca sunt nebun, toata lumea se batea pe "alea care fac si poze". Exact aceeasi problema am avut-o si eu! Doar ca eu le-am explicat din capul locului ca nu vreau camera, ecran color, mp3 sau alte briz-brizuri... Vroaim un tel pe care sa-l incarc cat mai rar. M-am ales cu Nokia 1110. Oricum, o fotografie cu un tel. n-o sa se compare prea curand cu una facuta cu un aparat foto mai rasarit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 . Vroaim un tel pe care sa-l incarc cat mai rar. M-am ales cu Nokia 1110. Oricum, o fotografie cu un tel. n-o sa se compare prea curand cu una facuta cu un aparat foto mai rasarit. Scuze de off-t: Cauta nokia 6310i (nu se mai fabrica dar se mai gasesc) cu baterie li-polymer si nici nu-ti trebuie incarcator! Poti sa imprumuti de la cineva o data la 2 saptamani. Vb serios. Eu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Imi zicea un prieten intr-o excursie: "De ce cari ditamai aparatul foto dupa tine (nota: un SLR), fac eu poze cu Nokia de 3 megapixeli!" Nici eu n-am foto pe telefon. Dar ar putea fi util in caz de urgenta (de ex. daca vezi un OZN, ar fi pacat sa nu-l pozezi ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Nici eu n-am foto pe telefon. Dar ar putea fi util in caz de urgenta (de ex. daca vezi un OZN, ar fi pacat sa nu-l pozezi ) Sau daca te intalnesti cu echipa lui Ernest de la "Tradati in dragoste"! Ce penali sunt aia de pe margine, care filmeaza cu telefoanele! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Mai 16, 2007 Share Postat Mai 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 17, 2007 Share Postat Mai 17, 2007 nota: motocicleta nu e a mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 18, 2007 Share Postat Mai 18, 2007 Biserica Petrov din Brno, noaptea.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 belbody unde o sa fii pe 19.08.2007??? mama ce te invidiez as venii imediat ca in afara de istambul, brno e cel mai aproape circuit!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Mai 21, 2007 Share Postat Mai 21, 2007 Mai e si A1 Ring si Hungaroring. Basca un circuit in Grecia, dar de ala nu bag mana in foc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Mai 22, 2007 Share Postat Mai 22, 2007 intorcandu-ne la foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 LOL. Oribil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 LOL. Oribil. eee nu chiar oribil, comon... nothin special. si lumina nu e bine aleasa... o poza cu Thesalonik pe inserate... pacat ca am jaful de aparat..si lumea se grabea si nu am avut timp sa folosesc un iso mai mic si un timp de expunere mai mare... si nici trepied n-am avut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 o poza cu Thesalonik pe inserate... pacat ca am jaful de aparat..si lumea se grabea si nu am avut timp sa folosesc un iso mai mic si un timp de expunere mai mare... si nici trepied n-am avut.. He he. Asta e ca in bancul ala: Daca as avea o tigaie, as imprumuta niste ulei sa fac o omleta. Dar n-am oua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 He he. Asta e ca in bancul ala: Daca as avea o tigaie, as imprumuta niste ulei sa fac o omleta. Dar n-am oua. aaaa ba, io am avut de toate, doar ca tigaia era de aluminiu, uleiul de soia, si oua de gaini obosite... omleta a iesit, dar nu de calitate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Mai 23, 2007 Share Postat Mai 23, 2007 Ma bucur ca n-a murit spiritul critic! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 (editat) Nu sunt prea talentat, dar incercarea moarte n-are:) (Sensei sper ca-ti recunosti motorul printre poze, te fac cunoscut:D , mi s-a parut ca da bine poza:)) Editat Mai 24, 2007 de insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Sal'tare, adaug si eu ceva facut de mine, sunt nou in domeniu asa ca va rog sa nu ma menajati cu criticile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 Sal'tare, adaug si eu ceva facut de mine, sunt nou in domeniu asa ca va rog sa nu ma menajati cu criticile. salut, e super frumoasa poza... mie imi place mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Mai 24, 2007 Share Postat Mai 24, 2007 inca una ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 salut, e super frumoasa poza... mie imi place mult. MULTZAM MULT. IATA INCA UNA: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 insider: foarte reusite! catalinsuga: idem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
redeye Postat Mai 25, 2007 Share Postat Mai 25, 2007 MULTZAM MULT. IATA INCA UNA: e super asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalinsuga Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 @Insider: Parerea mea e ca ai mare talent in domeniu. In afara de poza cu motorul, toate imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
insider Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Si cum tot pierd timpul...sa mai bag cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate