sharpe Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) sharpe: poza cu porumbelul e fantastica, restul imi sunt oarecum familiale de la televizor sau de pe net. Dar cea mai devreme mentionata e chiar foarte speciala! Editat Decembrie 16, 2007 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ale mele toate sunt productie proprie deci ultima calatorie --- Mesaj completat în 16 Dec 2007 20:15 -------------continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 plimbare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 (editat) . Editat Decembrie 16, 2007 de sharpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 ale mele toate sunt productie proprie deci ultima calatorie <small>--- Mesaj completat în 16 Dec 2007 20:15 -------------</small><br/>continuare [quoteCred ca in intersectia din ultima fotografie era ne voie de un militian. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sharpe Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 sharpe: poza cu porumbelul e fantastica, restul imi sunt oarecum familiale de la televizor sau de pe net. Dar cea mai devreme mentionata e chiar foarte speciala! mda...porumbelu negru deasupra NY... ete si unele mai de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 plimbare... E groaznica, fa rost de un trepied decent (si un aparat cit de cit mai breaz daca vrei mai putin zgomot), ca asta e tremurata ca vai de ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Decembrie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Hop si eu ! Pozele sant facute de mine atat in tara ,cat si afara, exclusiv in raid-uri moto. Sant total novice in domeniu foto, insa mie imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mooaaa Postat Decembrie 16, 2007 Share Postat Decembrie 16, 2007 Atunci inca unele,sper eu mai bune: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 @ianachim te-ai cam plimbat in Barcelona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi-mic Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 Poate intereseaza pe cineva.... http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=326969 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Decembrie 17, 2007 Admin Share Postat Decembrie 17, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 batranu': chenarele alea roz strica niste poze dealtfel reusite. sharpe: fain porumbelu', pacat ca juma de poza e cu blocul de beton. Si alea de iarna imi plac. M-ai nenorocit cu poza cu gratarul pe foc. Mor de pofta. bachus_21: decembrie n°1 e cam prea intunecata. A doua arata bine. Smokey: impecabil.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 batranu': chenarele alea roz strica niste poze dealtfel reusite. sharpe: fain porumbelu', pacat ca juma de poza e cu blocul de beton. Si alea de iarna imi plac. M-ai nenorocit cu poza cu gratarul pe foc. Mor de pofta. bachus_21: decembrie n°1 e cam prea intunecata. A doua arata bine. Smokey: impecabil.. Multumesc.Invatam... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 batranu': chenarele alea roz strica niste poze dealtfel reusite. sharpe: fain porumbelu', pacat ca juma de poza e cu blocul de beton. Si alea de iarna imi plac. M-ai nenorocit cu poza cu gratarul pe foc. Mor de pofta. bachus_21: decembrie n°1 e cam prea intunecata. A doua arata bine. Smokey: impecabil.. pai daca-mi zici ca poza aia cu grataru avea ce cauta aici, ma impusc. intr-o vreme se puneau aici cele mai reusite fotografii. acu se arunca la nimereala, care ce prinde... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 pai daca-mi zici ca poza aia cu grataru avea ce cauta aici, ma impusc. intr-o vreme se puneau aici cele mai reusite fotografii. acu se arunca la nimereala, care ce prinde... Ai dreptate, poza aia nu are nimic artistic, dar mie mi-a trezit un puternic sentiment de pofta de gratar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Decembrie 17, 2007 Share Postat Decembrie 17, 2007 tentative foto!!! respecte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Decembrie 18, 2007 Share Postat Decembrie 18, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 In primele doua poze, o jucarie din fibra optica si noua led-uri, iar ultima cu primul inghet din anul acesta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 chetzemiah: nu-i rau deloc! mai baga! bachus_21: cute. batranu': pozele cu fibra optica parca sunt miscate sau nefocalizate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 (editat) batranu': pozele cu fibra optica parca sunt miscate sau nefocalizate. Pai dracovenia se roteste...deci in miscare! Una facuta din mers cu ...maicute azi la Metro si ultima...un tablou de la casa parinteasca! Editat Decembrie 19, 2007 de batranu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 19, 2007 Share Postat Decembrie 19, 2007 Pai dracovenia se roteste...deci in miscare! Si inca una facuta din mers cu ...maicute azi la Metro! Cam desumflata roata pe spate. Si cum fac ele cumparaturi pe firma? Dovada clara ca biserica este o firma. Scuze de off-topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate