dead_man_walking Postat August 22, 2005 Autor Share Postat August 22, 2005 POZE APROXIMATIVE spatarul ala ciudat din spate a disparut, iar capacul lateral e acu cromat coarnele sunt de virago --- danke ares Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat August 29, 2005 Share Postat August 29, 2005 n-ai de ce bre. dar până la urmă cum e? trăieÂşte? hai că sunt curios Âşi m-a apucat o nostalgie de zile mari. când te vei da cu el prima oară, vreau Âşi eu o tură scurtă, dacă nu e cu bănat... numa bine conaÂşule, să te poarte sănătos, Âşi cât mai mult. la mine a tors ca o felină, Âşi mă bucur că a ajuns la tine. este un motor prietenos cu începătorii. îți zic din proprie experiență. vezi totuÂşi că e destul de greu, Âşi hai dreq să îi boicotăm pe dobitocii de udă drumurile Âşi noaptea, că era s-o comit mai acu câteva zile, Âşi nici măcar nu eram pe fiara mea, ci pe a Mariei. Dar se pare că am scăpat de căzătură care era cât pe aci să fie provocată de maclavaisu' ăla cu care spală dobitocii străzile la 2 noaptea când vin eu de la muncă. numa bine man. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 omule baga aprindere de trab pe el, ca am vazut pusa pe jupi. nu te duce cu mult in plus peste alea tranzistorizate si nu mai ai platini la jupi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silverpistons Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Felicitari! Sa te vedem cu noi pe drumuri cit mai repede, da? Si fara scuze legate de serviciul tau ala nesuferit ca m-am saturat! De exemplu la Tirgoviste! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat August 30, 2005 Autor Share Postat August 30, 2005 Felicitari! Sa te vedem cu noi pe drumuri cit mai repede, da? Si fara scuze legate de serviciul tau ala nesuferit ca m-am saturat! De exemplu la Tirgoviste! 233227[/snapback] pai pe drumuri am fost duminica -- 300 km -- bucureshti-sinaia-bucureshti -- cu ludixul!!! la targovishte nu mai lipsim, ca primim nemotivat daca nu e gata ij-ul, ludixul merge binishor la drumlung!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Dead-ule, daca meri cu Ludixu, la Tgv, da un tzr, ca poate merem impreuna, "batraneste"! Daca gasesc ceva $ de benzinica (al naibii monstru , cat poa sa consume!! ) vin si io... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat August 30, 2005 Share Postat August 30, 2005 Farul ala cam semnalizeaza ozn-urile. Felicitari coane. PS: batman, batman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 26, 2005 Autor Share Postat Octombrie 26, 2005 Felicitari! Sa te vedem cu noi pe drumuri cit mai repede, da? Si fara scuze legate de serviciul tau ala nesuferit ca m-am saturat! De exemplu la Tirgoviste! NA MAH CA AZI AM FOST DAT AFARA DE LA JOB, ACU ASH VENI d: DA CU CE BANI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 fara bere la tine!!! daca vrei suc, se accepta!!! de ce vrei nene sa-l otravesti pe om felicitari pt Ivan ps: acu' o sa fii dead_man_riding?? Farul ala cam semnalizeaza ozn-urile. Felicitari coane. PS: batman, batman era misto daca mai avea si " palarie" d-aia deasupra! oricum, super tare faru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 NA MAH CA AZI AM FOST DAT AFARA DE LA JOB, ACU ASH VENI d: DA CU CE BANI ce-ai facut ma de te-au zburat afara? 99% din timp pe forum ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Escu Postat Octombrie 26, 2005 Share Postat Octombrie 26, 2005 NA MAH CA AZI AM FOST DAT AFARA DE LA JOB, ACU ASH VENI d: DA CU CE BANI :D BAH ESTI NEBUN??????????? Sper ca nu din cauza motorului meu Da si daca e asa al dracu sa fiu de nu vin cu motoru in fatza firmei si ma apuc sa il turez si sa dau rateuri pana te-or angaja la loc. Bulangii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTOBRAND Postat Octombrie 28, 2005 Share Postat Octombrie 28, 2005 BAH ESTI NEBUN??????????? Sper ca nu din cauza motorului meu Da si daca e asa al dracu sa fiu de nu vin cu motoru in fatza firmei si ma apuc sa il turez si sa dau rateuri pana te-or angaja la loc. Bulangii Nu-ti face griji! Nu elicopterul tau e de vina, ci "Zgarcenia" acelora ce ii fura shefi!!! Insa n-ar fi rau sa faci ce ai zis.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Octombrie 28, 2005 Autor Share Postat Octombrie 28, 2005 escane, asta o fost unul din motivele oficiale insa alea neoficiale conteaza!!! it's all about money!!! :banana: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 in sfrarshit... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... poze mai avem dar trebuie micshorate!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Sa te poarte mult si bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe Black Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 in sfrarshit... ... ... ... ... ... ... ... ... poze mai avem dar trebuie micshorate!!!! parintzi, ascvundeti-va plozii!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Felicitari, mah! Sa aveti grija unul de celalalt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Brava, deadule! In sfarsit! LMKM fara evenimente naspa... Cand te vedem la Etrusco pe el?! ps: ce activitate pe topic: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mielu Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Bravo mah! In fine!!!!!! Numai sa-i pui aripa ceea pe fatza! Hai sa te poarte sanatos, cum m-a purtat si pe mine si pe altii inaintea mea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Felicitari domn' DMW Sa te bucuri de el .. dar vezi sa nu uiti nici de Ludix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 randul 2 de poze: o sa vina shi randul 3 mai tarziu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 aha, deci pana la urma, asta este unul din ij-urile alea abandonate de la bebe de la scara..... sa-l calaresti sanatos si fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Sa te bucuri de el! Iti doresc sa mearga cum a mers Jawa mea, sa nu te intereseze nici unde sunt bujiile. Arata bine bine- pt o comunista- zi-mi si mie, unde ai cromat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Ianuarie 23, 2006 Share Postat Ianuarie 23, 2006 Iti doresc sa mearga cum a mers Jawa mea, ... BA A MEA !!!!! DMW, hai sa vezi ce caterinca e sa ai numa ulei pe maini P.S. : Joking Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Ianuarie 23, 2006 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2006 Arata bine bine- pt o comunista- zi-mi si mie, unde ai cromat? intreaba-l pe mielu, ca asha e de la el!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate