madcox Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Acum 5 minute am fost anuntat ca Naboki a murit la Tulcea in accident de motocicleta. Nu cunosc detaliile, nici nu ma intereseaza...cert este ca omul caruia i-am strans mana vineri seara acum nu mai este...era atat de plin de viata cand l-am vazut in acea seara. regret ca nu am mai stat de vorba atunci... avea un Tdm ca al meu. cuvintele sunt de prisos... ps. sa nu transformam topicul in "moarte conservarului & shit". chiar nu mai conteaza...nu vreau vinovati, caci nu se va schimba nimic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coxx Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 (editat) incearca sa afli detalii. nu pentru a avea retarzii pe cine sa injure si cui sa doreasca moartea ci ca poate o mica parte mai invata cate ceva de pe urma tragediei. Editat August 5, 2008 de coxx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 incearca sa afli detalii. nu pentru a avea retarzii pe cine sa injure si cui sa doreasca moartea ci ca poate o mica parte mai invata cate ceva de pe urma tragediei. ;)bine spus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 nu trebuie sa stim multe, si chiar nu se stie nimic. decat ca cineva l-a sunat, si a raspuns un politist care a confirmat decesul... indiferent a cui o fi vina, morala este una singura: beleste bine ochii, si traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ok, atunci pana la urma ce vrei? Nu vrei ('vrem') sa stim detalii, nu vrem nimic, postam ca sa ne aflam in treaba. Baga-l la jurnalul negru si asta e. Nu-mi place postura de vultur, vanator de detalii sau altceva, dar, dupa cum spunea cineva mai sus, poate invata macar un individ ceva din asta. Acum 5 minute am fost anuntat ca Naboki a murit la Tulcea in accident de motocicleta. Nu cunosc detaliile, nici nu ma intereseaza...cert este ca omul caruia i-am strans mana vineri seara acum nu mai este...era atat de plin de viata cand l-am vazut in acea seara. regret ca nu am mai stat de vorba atunci... avea un Tdm ca al meu. cuvintele sunt de prisos... sa nu transformam topicul in "moarte conservarului & shit". chiar nu mai conteaza...nu vreau vinovati, caci nu se va schimba nimic... nu trebuie sa stim multe, si chiar nu se stie nimic. decat ca cineva l-a sunat, si a raspuns un politist care a confirmat decesul...indiferent a cui o fi vina, morala este una singura: beleste bine ochii, si traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BODI Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ceva din mine spera sa nu fie real...Dumnezeule... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
42... Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ceva din mine spera sa nu fie real...Dumnezeule... ba este real... Inna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdancbr Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 r.i.p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciumpi Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 pacat....dumnezeu sa il odihneasca in pace.condoleante familiei.... iar noi restu grija mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 curba, intrat putin pe contrasens, masina din fata a franat, l-a atins usor, el a iesit in "decor" si gata... totul s-a intamplat pe drumul Tulcea-Harsova... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StanciuC Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Ghinion. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dami3n Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Odihneasca-se in pace , un drum frumos care ne-a scos pe toti cei care am mers pe acolo pe contrasens . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Trist! din ce in ce mai multi! R I P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 .. un drum frumos care ne-a scos pe toti cei care am mers pe acolo pe contrasens . Curba la dreapta luata cu viteza prea mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
i-nox Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 ....Dumnezeu sa-l odihneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Odihneste-te in pace imi pare rau ca nu am apucat sa ne cunoastem mai bine ,te asteptam la Paulesti sa dai de data asta tu berea din pacate nu a fost sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 RIP ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 l-am cunoscut personal pe Marius,un om deosebit,urma sa bem impreuna o palica de turda la Heavy Riders Bike Fest,dar iata ca cineva nu a vrut sa se intample asa.... sper din tot sufletul ca Marius se afla acum intr-un loc mai bun... odihneste-te in pace marius,oriunde te-ai afla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 (editat) Odihneasca-se in pace , un drum frumos care ne-a scos pe toti cei care am mers pe acolo pe contrasens . corect... de multe ori am exagerat pe drumul ala...de multe ori am iesit pe contrasens...se pare ca la el sa terminat norocul...R.I.P Editat August 6, 2008 de magg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Cutremurator! Am mai pierdut un prieten... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 sa se odihneasca in pace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovibikerboy Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 SA SE ODIHNEASCA ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
one_crazy_biker Postat August 6, 2008 Share Postat August 6, 2008 Odihnestete in pace mane!! Sincere condoleante familiei si prietenilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate