Sari la conținut

Dambovita. Accident Provocat De Doi Oameni Ai Legii


jolipop
 Share

Postări Recomandate

sursa : http://www.antena3.ro/Dambovita-Accident-p..._53281_ext.html

 

"Întrecere pe Âşosea între oamenii legii, în Dâmbovița. Doi angajați ai Direcției Generale Anticorupție au gonit cu motocicletele, iar unul s-a oprit într-o maÂşină. Cel puțin acestea sunt declarațiile martorilor. Reprezentanții MIRA spun însă că bărbatul implicat în accident nu a mai putut controla motocicleta din cauza unor probleme medicale.

 

MotocicliÂştul implicat în accident gonea pe mijlocul Âşoselei. Martorii susțin că se întrecea cu un alt coleg. În curbă, a pierdut controlul Âşi a intrat într-o maÂşină care circula regulamentar din sens opus. "Noi mergeam regulamentar, aveam 30-40, după care a intrat pe contrasens." a declarat Gabriel Panait, al doilea Âşofer.

 

Cei doi bărbați au declarat după impact că se aflau în misiune. Martorii spun însă că nu aveau girofarurile aprinse. În autoturism se aflau patru persoane, printre care Âşi un copil. Niciunul dintre ei nu a fost rănit. Angajatul DGA a fost rănit în urma accidentului Âşi dus la Spitalaul Floreasca. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată pe celălalt sens de mers, unde a lovit un biciclist, care a fost rănit uÂşor.

 

PolițiÂştii au declarat că au fost recoltate probe de sânge pentru a stabili dacă cei doi Âşoferi consumaseră băuturi alcoolice. Ancheta continuă pentru a se stabili cauzele accidentului. Bărbatul rănit a refuzat să dea declarații."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum mah in misiune...pe speed..si cu girofar? ca pe site la antena 1 arata un motor de viteza nu linguritele alea albe ale lor..

 

bine ca ai tu polonic maestre, ce sa zic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum mah in misiune...pe speed..si cu girofar? ca pe site la antena 1 arata un motor de viteza nu linguritele alea albe ale lor..

 

vai plua mea daca si alea sunt linguriteeee... stai jos ca te faci de kko.

 

Cat despre poza cu un speed la o stire unde nu s-a deplasat nimeni si pe care au preluat-o de pe un flux oarecare... baga frate o poza sa fie reprezentativa... o vitezana pe o roata ceva... e inundatie la badea in curte, baga pozele cu prutul de anul trecut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer cred ca ti-ai dori si tu o lingurita d`aia de`a politiei :unsure:

 

Am eu acasa un set de lingurite ; va dau cate una la fiecare si gata problema :angry: .

 

Mai Balaure , alea chiar sunt motoare .

 

Politistul tot politist ramane , indiferent ca e motociclist sau nu ! Valabil ptr 90% dintre ei . Plm , bine le-a trebuit . Si normal ca nu aveau girofarurile aprinse ptr ca nu nu erau in nici o misiune , kktii . Cati am vazut trecand pe rosu fara girofar ; se strecurau incet , incet si treceau tiptil prin interesectie . Tara lu' Papura Voda .

Editat de florianpeiu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deobicei triulele de sectie fac asa in trafic... dar motorul din poza e vitezan... si ce girofar vrei la motocicleta agentului DGA?!?? Moto cu girofar din ce stiu sunt ale armatei, spp si politiei....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bine ca n-a omorat pe vreunul din masina sau pe biciclistul ala....oameni nevinovati aflati la locul si momentul nepotrivit!

 

In rest, sa-i ia dreac' de idioti...atat timp cat nu au girofarul pornit, trebuie sa circule regulamentar!Niste carnati, cum sunt multi altii care abuzeaza de culoarea uniformei si transforma soseaua in pista de curse...Just for fun...

Editat de Kassu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut shi io p-acolo. Oamenii erau toti relativ OK. Politzistu cazut avea o vitezana proprietate personala b -xx -PYH. Am ajutat sa il suie in ambulantza shi din ce mi-a zis avea picioru shi mana dreapta rupta (se stie ca imediat dupa cadere ti se pare ca totu e rupt). Omu era constient da cam amarat, de inteles in situatzia data.

 

Una peste alta, atunci cand motopolitzistii, oameni calculatzi shi mai sanatoshi la minte decat multzi, ajung sa se dea ca pokemonii de pe magheru atunci stii ca a inebunit lumea de tot.

 

Celalalt reisar era motopolitzist cu bmw de politie shi creca se simtzea cam vinovat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca erau oameni de rand, sigur conservarul era de vina: de ce circula pe acolo in momentul ala. Dar, stai! Sunt gabori. Sursa primordiala a raului din lume. Vinovati 100%.

Acum serios: vinovatii sa plateasca, ipocritii... Nu mai zic ca iau warn. Hai pa!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce mari motoare sunt alea?... 850cc, 80cp si 300kg?

despre ce mobre este vorba?

 

on-topic: se intampla... ce, ei n-au voie sa greseasca?... bine ca nu a patit nimeni nimic grav...

 

Motoarele, astea mai noi, de politie sunt BMW R 1200 RT. adica... 1170cc, 110 cp si 495 kg (greutatea maxima autorizata). banuiesc cu toata aparatura pe ea si cu plinul facut ajunge pe la ~300 kg. Mie mi se par mari, tie nu?

 

Valabil si pentrut tipul cu linguritele...

A fost un stand al politiei rutiere la SMAEB, anul acesta. Puteai sa le admiri indeaproape, dar se pare ca nu-ti prea plac "linguritele".

Editat de YuriRO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...