TARZAN Postat Noiembrie 27, 2015 Share Postat Noiembrie 27, 2015 80% construit / firma constructoare italian intrat in faliment / bagat la conservare (cuvant ce inseamna distrugere lenta "la Romanica") / schimbari la consiliul judetean / prioritate echipa de fotbal (poate vine DNA-u la colindat cu cateva arestari de craciun pe la ei)......acum mai e si frumoasa obisnuinta a politicienilor,de a distruge ce a facut "alalalt" .Daca era vorba de un stadion pt. fotbal,sau o catedrala zgarie nori,se termina acum 2 ani. Inca un drum intr-e Zetea si Gheorgheni,care mi-e la suflet,recomandat mai mult pt peisaj.Dupa o memorare a traseului,si o temeinica recunoastere,se poate trage si o forjita mai precauta,dar e o cariera de piatra in varf,si oricand poate aparea un camion ce taie curba,sau care se plimba pe mijlocul strazii (vezi video) + condimentele obisnuite de DJ pietris,balegar,carute etc. https://www.youtube.com/watch?v=KsU6ex3HbTo » Post actualizat in 28 Nov 2015 06:31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Noiembrie 29, 2015 Share Postat Noiembrie 29, 2015 Ia uite cum se activează topicul,asa da!multumim si cnadnr-ului ca pune mana si termină de "renovat" drumurile secundare. » Post actualizat in 29 Nov 2015 23:01 eu cand ies la distractie, merg prima tura super incet, verific conditiile apoi turele "mai hotarate". o singura data m am dat mai tare din prima si m am intalnit cu masina de pompieri oprita dupa curba La fel si la noi,mergem primele 2 ture in recunoastere,apoi la încălzit gume,apoi...nah,ca doar nu suntem maicute. am facut de vreo 2 ori greseala sa nu fac la fel Si o data am "vărsat-o" din prima tură si alta data era sa o comit urat.de atunci,ma tin cu sfintenie de rutina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 1, 2015 Share Postat Decembrie 1, 2015 Ai o intrebare de la mine mai sus. salut !scuze nu prea intru pe forum ...ba ,nu prea multi km, 2-3 km asa restu`... drum cu o singura banda pe sens .da` oricum e frumos ,odata merita vazut .spre sf de 2016 eu zic ca va fi ok d.t.p.d.v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 2, 2015 Share Postat Decembrie 2, 2015 salut !scuze nu prea intru pe forum ...ba ,nu prea multi km, 2-3 km asa restu`... drum cu o singura banda pe sens .da` oricum e frumos ,odata merita vazut .spre sf de 2016 eu zic ca va fi ok d.t.p.d.v danke!la anul e d etras putin sa adun ceva km pe noile drumuri si incep sa-mi fac un mic itinerariu sa vedem unde merita si unde nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Decembrie 17, 2015 Share Postat Decembrie 17, 2015 » Post actualizat in 17 Dec 2015 13:36 Scuzati calitatea filmarii si pozitia neinspirata a camerei. Traseul e unul relativ nou si nu foarte circulat, cu asfalt de calitate. Nu e un traseu rapid, dar mie-mi place. Pacat ca la intoarcere n-am mai putut filma, ca e frumos si celalalt sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 danke!la anul e d etras putin sa adun ceva km pe noile drumuri si incep sa-mi fac un mic itinerariu sa vedem unde merita si unde nu. daca planifici un drum spre hr-cv-bv da un semn si mergem pe ici colo ,merita 100%....la anu sper sa ajung si eu prin nordul tarii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 18, 2015 Share Postat Decembrie 18, 2015 daca planifici un drum spre hr-cv-bv da un semn si mergem pe ici colo ,merita 100%....la anu sper sa ajung si eu prin nordul tarii Evident ca dau! Pana una alta, la noi în zona s-au cam finalizat drumurile. În primăvara o sa fac filmări sa se vadă cu ce am fost binecuvântați. Curbe cu asfalt nou mai multe decât prevede legea. Și mai nou, un mini circuit. Deci... Sa vina primăvara, va fi o iarna taaare lunga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Craciun fericit si multe bucurii alaturi de cei dragi sa aveti colegilor serpentinari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 24, 2015 Share Postat Decembrie 24, 2015 Sarbatori fericite baieti ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Sărbători fericite și un Mos plin de bucurii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Ce va aduce Mosul ?Gume noi ,tank pad ,stomp grip ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Un ZX10 2016 si o stiva de anvelope 212 noi noute? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 ha ha n-ar fi rau .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 25, 2015 Share Postat Decembrie 25, 2015 Un ZX10 2016 si o stiva de anvelope 212 noi noute? Nici una nici alta. Nu ca nu și-ar permite, dar nu sunt pe placul meu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 zicea cineva de Tg Secuiesc - Focsani; am fost zilele astea pe acolo si pot spune ca e numa bun pt distractii pe doua roti asfaltul este nou, trasat, bine semnalizat si parapetii sunt la locul lor (metal). am atasat cateva poze - enjoy. momentan sunt portiuni cu praf/nisip, dar se va curata la primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Doamne ce frica mi se face cand vad pozele astea ,foarte frumos asfaltul,traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 nu-ti fie frica mai mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 (editat) Ma ia și pe mine cu transpirații când vad atâția parapeti metalici. Mama lor... Măcar sunt bune drumurile de plimbare, și cu puțin noroc găsim pe fiecare tronson cate o curba doua trei fără parapeti pe exterior la ieșire. Dar și când vad șicane după șicane(poza 4) ma ia pandalia și bag mana gaz. Editat Decembrie 27, 2015 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 27, 2015 Share Postat Decembrie 27, 2015 Hai caldura hai! Di murgule diiii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 (editat) Cel mai apropiat spital la citi km se afla? Te faci burger intre parapet si motoreta. Editat Decembrie 28, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 28, 2015 Share Postat Decembrie 28, 2015 Jagi, spital mai gasesti in zona, nu-i problema. Problema e: spital bun cu doctori, nu cu macelari, la ce distanta este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 frica, spitale, macelari.... Bai nene, sunt drumuri frumoase pe care merita sa te plimbi. Cine zice ca tre' sa mergi blana ca sa iti rupi fashu grav?! Limita ti-o cauti cu adevarat pe circuit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Decembrie 29, 2015 Share Postat Decembrie 29, 2015 frica, spitale, macelari.... Bai nene, sunt drumuri frumoase pe care merita sa te plimbi. Cine zice ca tre' sa mergi blana ca sa iti rupi fashu grav?! Limita ti-o cauti cu adevarat pe circuit... Absolut corect! Ca te mai scapi o curba mai vitejește, ehhh.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Decembrie 31, 2015 Share Postat Decembrie 31, 2015 La Multi Ani! Un 2016 exceptional va doresc! Numai bine colegii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Ianuarie 29, 2016 Share Postat Ianuarie 29, 2016 IANUARIE e gata ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate