Sari la conținut

Serpentinarii, Hai Sa Ne Adunam

Ra964
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2,6k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Salutare serpentinari. Stiu ca anul trecut mi-am cam luat-o cu weekend-ul la cabana si iesirea de pe Pasul Tihuta si Mestecanis, doar ca m-am incapatanat, si anul asta iar am inchiriat-o. 15-17Mai. In momentul de fata cabana de anul trecut este plina, dar mai este una de 4 camere care ar avea 3 camere disponibile. Daca este cineva dornic de petrecere si plimbare, poate sa-mi dea un semn aici sau pe privat pentru a ii da detalii.

Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, asta este cabana: http://cabanavultur.ro/

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare serpentinari. Stiu ca anul trecut mi-am cam luat-o cu weekend-ul la cabana si iesirea de pe Pasul Tihuta si Mestecanis, doar ca m-am incapatanat, si anul asta iar am inchiriat-o. 15-17Mai. In momentul de fata cabana de anul trecut este plina, dar mai este una de 4 camere care ar avea 3 camere disponibile. Daca este cineva dornic de petrecere si plimbare, poate sa-mi dea un semn aici sau pe privat pentru a ii da detalii.

Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, asta este cabana: http://cabanavultur.ro/

salut,

Dar nu e cam frig la mijlocul luni Mai pe Tihuta ?

Link spre comentariu

Asta sper si eu, dar am incredere ca vom fi. Intentia mea e sa adun cat mai multi "straini"

In una din seri, am discutat cu Gabi si vom face un purcel la protap. Sambata facem o plimbare si seara vedem noi :D

Editat de Crazy-devil
Link spre comentariu

Am sunat si eu vo' 2 vitezani din Constanta. Unde ? La Vatra Dornei ! ...Mai departe nu ai gasit drum ?
Mai am sa vorbesc cu unu' din Bucuresti...dar cred ca tot singur ajung.

Daca nu gasesc partener de drum vin pe E85, daca gasesc o iau prin munti. Bz-Bv- Targu Mures- Reghin -Bistrita -Vatra Dornei.

Apropo, militienii din Moldova iau spaga? Ca E85-ul e drum de forja :) ... dar si plin de militieni.

Curbe. purcelus (ceafa de purcelus), palinca , ce sa-ti mai doresti :)

Link spre comentariu

Lumea nu vine asa mult, ca deh, is comozi sau n-au bani. Dar daca ar veni o data,a doua oara ar veni ca omida. Nu stiu daca iau spaga pe E85. Eu de cate ori am mers, spre bucuresti, m-am adaptat la trafic (in localitati) afara..... o singura data doar am apucat sa-i salut. In rest, nu i-am vazut.

Curbe, purcelus (fara ceafa), palinca, vin...........

suna cum vrei mai bine.

Link spre comentariu

In localitati eu nu trec de 90.

Am mare nevoie de permis nu-mi permit sa stau fara. Pe autostrada am scapat cu spaga de 2 din 2 (anul trecut).

Acum nu stiu cum sunt moldovenii...PLM

Editat de free fly
Link spre comentariu

Mergi atent si nu ai probleme. Eu mi-am luat-o la linia continua de doua ori intr-o saptamana. a doua oara mi-au pus si viteza, dar n-am vrut sa dau spaga si am stat doua luni fara. (iarna)

Moldovenii sunt de treaba :lol:

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

In localitati eu nu trec de 90.

Am mare nevoie de permis nu-mi permit sa stau fara. Pe autostrada am scapat cu spaga de 2 din 2 (anul trecut).

Acum nu stiu cum sunt moldovenii...PLM

Cum e mah "busa killer" pe curbe?... macar fata de XX.

Link spre comentariu

Se poate o remarca? Pt cei din campia Romana, e un circuit la Adancata, culmea e ca au si mici si bere, si ceafa la gratar, ... . Mai e si ambulanta in caz de ceva, Doamne fereste.

Link spre comentariu

Eu vreau aceeași cameră pe care am avut-o anul trecut. :D

atunci va trebui mutata din loc pensiunea respectiva :)

» Post actualizat in 06 May 2015 09:36

Se poate o remarca? Pt cei din campia Romana, e un circuit la Adancata, culmea e ca au si mici si bere, si ceafa la gratar, ... . Mai e si ambulanta in caz de ceva, Doamne fereste.

noi ceilalti asteptam Mures Ringul :)

Link spre comentariu

Ce bine ii la unii,care au un circuit la mai putin de 100 de km de casa

Link spre comentariu

Cum e mah "busa killer" pe curbe?... macar fata de XX.

Cu xx-ul mergeam mai tare. Inca nu m-am obisnuit cu franele independente.

Ca ciclistica imi par la fel.

Link spre comentariu