theos_ Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Mai misca, mai misca, dar acum daca avem circuit parca imi este si rusine sa spun ca ne dam pe serpentine "ca saracii" https://www.facebook.com/video.php?v=537274009747092 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 se tine bine k5`ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Da ! Rupe ! A fost prima iesire cu el, mai trebuie sa reglez suspensia, mi s-a parut cam rigida. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Mai misca, mai misca, dar acum daca avem circuit parca imi este si rusine sa spun ca ne dam pe serpentine "ca saracii" https://www.facebook.com/video.php?v=537274009747092 Bravo, baieti! Nu a fost rece asfaltul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 (editat) Am incalzit cauciucurile inainte. Oricum, a fost pentru dezmortirea de primavara, nu am tras tare. Merci Nicu ! Editat Martie 24, 2015 de theos_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Martie 24, 2015 Share Postat Martie 24, 2015 Offtopic: Dezmortirea mea de primavara De fapt, nici n-am amortit, ne-am dat mai toata iarna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Martie 26, 2015 Share Postat Martie 26, 2015 ai pus genunchiu jos si i-ai rupt fasu...ma rog, aripa bravo dom'le! abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 2, 2015 Share Postat Aprilie 2, 2015 acum am auzit la radio, pe Bucin (intre Praid si Gheorgheni), a nins toata noaptea, zapada e de 50cm deci nu mergeti pe acolo in acest weekend! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Salutare serpentinari. Stiu ca anul trecut mi-am cam luat-o cu weekend-ul la cabana si iesirea de pe Pasul Tihuta si Mestecanis, doar ca m-am incapatanat, si anul asta iar am inchiriat-o. 15-17Mai. In momentul de fata cabana de anul trecut este plina, dar mai este una de 4 camere care ar avea 3 camere disponibile. Daca este cineva dornic de petrecere si plimbare, poate sa-mi dea un semn aici sau pe privat pentru a ii da detalii. Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, asta este cabana: http://cabanavultur.ro/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_fred2000 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Salutare serpentinari. Stiu ca anul trecut mi-am cam luat-o cu weekend-ul la cabana si iesirea de pe Pasul Tihuta si Mestecanis, doar ca m-am incapatanat, si anul asta iar am inchiriat-o. 15-17Mai. In momentul de fata cabana de anul trecut este plina, dar mai este una de 4 camere care ar avea 3 camere disponibile. Daca este cineva dornic de petrecere si plimbare, poate sa-mi dea un semn aici sau pe privat pentru a ii da detalii. Pentru cei ce nu stiu despre ce este vorba, asta este cabana: http://cabanavultur.ro/ salut, Dar nu e cam frig la mijlocul luni Mai pe Tihuta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Nu nu. Noaptea e mai frig, dar ziua nu e. Ziua ne plimbam, noaptea petrecem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Prezent si anul acesta! Sa speram ca de data asta o sa fim mai multi de 4. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) Asta sper si eu, dar am incredere ca vom fi. Intentia mea e sa adun cat mai multi "straini"In una din seri, am discutat cu Gabi si vom face un purcel la protap. Sambata facem o plimbare si seara vedem noi Editat Aprilie 22, 2015 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Am sunat si eu vo' 2 vitezani din Constanta. Unde ? La Vatra Dornei ! ...Mai departe nu ai gasit drum ?Mai am sa vorbesc cu unu' din Bucuresti...dar cred ca tot singur ajung. Daca nu gasesc partener de drum vin pe E85, daca gasesc o iau prin munti. Bz-Bv- Targu Mures- Reghin -Bistrita -Vatra Dornei. Apropo, militienii din Moldova iau spaga? Ca E85-ul e drum de forja ... dar si plin de militieni. Curbe. purcelus (ceafa de purcelus), palinca , ce sa-ti mai doresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Lumea nu vine asa mult, ca deh, is comozi sau n-au bani. Dar daca ar veni o data,a doua oara ar veni ca omida. Nu stiu daca iau spaga pe E85. Eu de cate ori am mers, spre bucuresti, m-am adaptat la trafic (in localitati) afara..... o singura data doar am apucat sa-i salut. In rest, nu i-am vazut. Curbe, purcelus (fara ceafa), palinca, vin........... suna cum vrei mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
free fly Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 (editat) In localitati eu nu trec de 90. Am mare nevoie de permis nu-mi permit sa stau fara. Pe autostrada am scapat cu spaga de 2 din 2 (anul trecut). Acum nu stiu cum sunt moldovenii...PLM Editat Aprilie 22, 2015 de free fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 22, 2015 Share Postat Aprilie 22, 2015 Mergi atent si nu ai probleme. Eu mi-am luat-o la linia continua de doua ori intr-o saptamana. a doua oara mi-au pus si viteza, dar n-am vrut sa dau spaga si am stat doua luni fara. (iarna)Moldovenii sunt de treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 @crazy: ...sorry colegu... nici anul asta nu ajung.... in acel weekend e botezul la nepotica...... sa aveti vreme faina si distractie! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Multumesc. Poate ca la anu, sau dacă mai facem in August. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Aprilie 23, 2015 Share Postat Aprilie 23, 2015 Multumesc. Poate ca la anu, sau dacă mai facem in August. apoi atuci ramane pe sarja din august....., sa speram.....!!!! numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 In localitati eu nu trec de 90. Am mare nevoie de permis nu-mi permit sa stau fara. Pe autostrada am scapat cu spaga de 2 din 2 (anul trecut). Acum nu stiu cum sunt moldovenii...PLM Cum e mah "busa killer" pe curbe?... macar fata de XX. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Se ţinea bine bine cu autobuzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stau-De-6 Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Eu vreau aceeași cameră pe care am avut-o anul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Se poate o remarca? Pt cei din campia Romana, e un circuit la Adancata, culmea e ca au si mici si bere, si ceafa la gratar, ... . Mai e si ambulanta in caz de ceva, Doamne fereste. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Mai 6, 2015 Share Postat Mai 6, 2015 Eu vreau aceeași cameră pe care am avut-o anul trecut. atunci va trebui mutata din loc pensiunea respectiva » Post actualizat in 06 May 2015 09:36 Se poate o remarca? Pt cei din campia Romana, e un circuit la Adancata, culmea e ca au si mici si bere, si ceafa la gratar, ... . Mai e si ambulanta in caz de ceva, Doamne fereste. noi ceilalti asteptam Mures Ringul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate