mateih Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 de ieri luata , proaspata si facu-ti primii 200 km...a dracului la curbe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Foarte frumoasa, imi place ca se mai diversifica piata moto de la noi, nu numai SS-uri. De ce Tuono ? si nu alt naked din categoria grea, CB 1000 R, Z 1000 sau Ducati S4R. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 am avut un Ducati ST3 S ABS si care avea oarecare probleme..in plus costurile de intretinere la Aprilia sint mult mai reduse si garantie extinsa la 4 ani...deci merita... altfel este la fel ca si Ducati la vibratii si placere, f manevrabila, la curbe este o placere, iti lungeste bratele de la 130 km/h si la fel de bine echipata ca si un Ducati... piese se gasesc fara probleme ca si service oriunde. Foarte frumoasa, imi place ca se mai diversifica piata moto de la noi, nu numai SS-uri. De ce Tuono ? si nu alt naked din categoria grea, CB 1000 R, Z 1000 sau Ducati S4R. am uitat..are 139 CP si 107 Nm cuplu...deci ceva plamini exista la albisoara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 foarte frumoasa,sa te bucuri d ea si fara incidente .bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Wow ..frumoasa tare Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Curajoasa alegere, felicitari si la cat mai multi km impreuna! Cum e cu vantul dupa o carenata ca ST3? Eu tocmai vreau sa fac pasul invers de la naked la carenata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Curajoasa alegere, felicitari si la cat mai multi km impreuna! Cum e cu vantul dupa o carenata ca ST3? Eu tocmai vreau sa fac pasul invers de la naked la carenata. hmm..cu vintul nu este asa de simplu..ma sufla f serios, de fapt am luat-o ca sa ma dau pe curbe si pe circuit, adrenalina pura. Pt turing si ceva vint mi-am pastrat TDM-ul carenat care isi face treaba mult mai bine. Pe Aprilia nu poti pune mai nimica, doar softbags, este un ss cu ghidon de naked si fara carenaj, deci un streetfighter cu cuplul care intra ceva mai jos decit un ss... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 frumos mostru! posedativa fericiti unul pe celalant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wally08 Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 o frumusete ..felicitari pentru achizitie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Ptiu, frumoasa bestia... cum zicea @emppu: "Real men ride torque"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kcuf_di Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Da...una din fanteziile mele, multi km fericiti pe ea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 Da...una din fanteziile mele, multi km fericiti pe ea! multumesc si la vara poate ajung cu ea si in tzara..oricum la curbe se misca tare frumos si asta conteaza. asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 Ne-ai tradat cauza. Cel putin partial. S-o stapanesti sanatos totusi nu..nu...camila TDM ramine si este fidela...Aprilia este pt curbe si circuit...si cind treci de pe una pe alta este o diferenta enorma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gothmog Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Felicitari pentru achizitie, s-o stapanesti sanatos si sa va iubiti unul pe celalalt. Sa inteleg ca ti-ai luat "concubina", ca sotia banuiesc ca tot TDM ramane, si asa ar si trebui Foarte misto ca ai circuit pe aproape, asta e unul din motivele pentru care nu-mi iau supersport sau streetfighter, nu ca nu mi-ar placea ci ca n-am unde sa ma dau cu el, si-n capitala noastra is si asa destui simieni care atrag ura cu polizoarele turate...dar asta e alta discutie, ma bucur cand intalnesc rideri cu discernamant. Banuiesc ca sunetul e criminal Asfalt uscat si curbe in stransa succesiune iti doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 Felicitari pentru achizitie, s-o stapanesti sanatos si sa va iubiti unul pe celalalt. Sa inteleg ca ti-ai luat "concubina", ca sotia banuiesc ca tot TDM ramane, si asa ar si trebui Foarte misto ca ai circuit pe aproape, asta e unul din motivele pentru care nu-mi iau supersport sau streetfighter, nu ca nu mi-ar placea ci ca n-am unde sa ma dau cu el, si-n capitala noastra is si asa destui simieni care atrag ura cu polizoarele turate...dar asta e alta discutie, ma bucur cand intalnesc rideri cu discernamant. Banuiesc ca sunetul e criminal Asfalt uscat si curbe in stransa succesiune iti doresc asa este, ai dreptate...prima iubire fidela ramine TDM...restul sint "concubine"....o sa ne vedem la anul in tzara..pina atunci sa nu ne rupem oasele si sa ne fie bine... asfalt uscat citeva poze cu jucaria.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Foarte tare jucaria! Am avut ocazia sa merg pe Hungaroring pe asa ceva, prin iunie. Pe viraje este imbatabila. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente. si arde-i cauciucurile (pe margini, evident)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 Foarte tare jucaria! Am avut ocazia sa merg pe Hungaroring pe asa ceva, prin iunie. Pe viraje este imbatabila. S-o stapanesti sanatos si fara evenimente. si arde-i cauciucurile (pe margini, evident)! este jucarie si pe curbe intradevar o placere sa te apleci, pt asta am si luat-o defapt...si sa-i ard cauciucurile...multumesc de urari... asfalt uscat, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexgrp Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Superba... :) s-o stapaniti sanatos si la cat mai multe iesiri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 Design superb.....cuplu cat incape.....asfalt uscat sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 se tureaza bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 se tureaza bine... da bine si la terasa? (scuze ... nu m-am putut abtine! ) frumoasa foc .... bafta in continuare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 da bine si la terasa? (scuze ... nu m-am putut abtine! ) frumoasa foc .... bafta in continuare! la terasa numai pt cunoscatori...in rest nu sint genul..evit, mersi de urari si are un demaraj impresionant....altfel te cam sufla vintul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 .... este un motor cu personalitate si exclusivist! te reprezinta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZLD_moto Postat Octombrie 4, 2008 Share Postat Octombrie 4, 2008 .... este un motor cu personalitate si exclusivist! te reprezinta! si pe tine ce te reprezinta? pupatu' in C \_/ R? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate