mihaio07 Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) 1an si 11500km. a doua e a lui Radu....in mers n-am, vad ca nu m-a prins nimeni Se pot da jos aparatoarele alea de la toba (care merg de-a lungul tevii)? Si inca ceva, la cati km e dat schimbul de ulei in manual? Editat Octombrie 15, 2008 de mihaio07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Hop si eu cu capra mea Este nascuta in 2004 si are 6025 km. Merge brici si se apleaca ca o doamna ceva mai mare Oricum eu m-am invatat cu ea, si imi place foarte mult, plus ca e comoda pt un supermoto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sil3nt_control Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 ce dracoasa e XTX asta negru .... asa e modelu nu? imi place la nebunie, stapanitiva fericiti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 (editat) da, se pot, sunt prinse in vreo 3-4 suruburi, ei spun ca uleiul sa-l schimbi la 5mii, da eu o fac pe la 3mii. o toba sport isi merita toti banii, e altceva PS:te-ai invatat chiar f bine , dupa curbele alea unde ma fugaream cu ala cu supersportu, nu m-ai lasat prea mult sa respir singur..mi s pare ceva de laudat pt ca eu nu cred c-as putea sa merg pe xt asa repede p-acolo Editat Octombrie 15, 2008 de dorel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Hop si eu cu capra mea Este nascuta in 2004 si are 6025 km. Merge brici si se apleaca ca o doamna ceva mai mare Oricum eu m-am invatat cu ea, si imi place foarte mult, plus ca e comoda pt un supermoto. E superb. Chiar ma batea gandul sa mi-l iau, dar m-am razgandit din cauza greutatii. Se duce un pic spre naked. Sa il stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar88rol Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 Caut si eu un cric lateral pt ktm`u meu, daca stie careva, sau are, cv la bani putini, daca se poate Astept raspuns, ms Bafta si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 ce dracoasa e XTX asta negru .... asa e modelu nu? imi place la nebunie, stapanitiva fericiti! Mersi, mersi, asa facem, avem grija unu de celalalt. Da asa vopsita din fabrica, doar ca are date abtipildurile date jos, prea arata a pom de craciun, asa e mai serioasa da, se pot, sunt prinse in vreo 3-4 suruburi, ei spun ca uleiul sa-l schimbi la 5mii, da eu o fac pe la 3mii. o toba sport isi merita toti banii, e altceva PS:te-ai invatat chiar f bine , dupa curbele alea unde ma fugaream cu ala cu supersportu, nu m-ai lasat prea mult sa respir singur..mi s pare ceva de laudat pt ca eu nu cred c-as putea sa merg pe xt asa repede p-acolo Sincer iti zic ca dupa ce am inceput sa nu va mai vad am mers putin mai incet pentru ca nu cunosteam virajele. Dupa ce o sa te obisnuiesti cu un xt iti zic o sa poti sa mergi chiar mai repede. Sti cum este zicala "omu cat traieste invata" E superb. Chiar ma batea gandul sa mi-l iau, dar m-am razgandit din cauza greutatii. Se duce un pic spre naked.Sa il stapanesti sanatos. Pai da e cam grea, dar e si mult mai confortabila decat orice alt SM. Nu o sa te doara boasele si fundu dupa 200km. Am auzit diverse pareri ca e greu, ca nu are putere, ca franele sunt nasolae, alti ca ce misto e, mama are racire cu apa.... . Ce vreau sa zic este ca pana cand nu mergi cu unu sa iti faci o idee nu iti dai seama, fiecare face comparatie fata de mobra lui, sau din auzite. Eu am dat capra mea unui tip sa faca o tura si deja a dat avans pt una noua. Deci cine se aseamana se aduna C`YA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 de ieri ,am pus rotile de supermoto asadar, poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
noro Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 (editat) de ieri ,am pus rotile de supermoto asadar, poze : vrajeala a mai avut si inainte gume de supermoto pe ea:D....oricum frumoasa foc si merge Editat Octombrie 17, 2008 de noro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 blue_nightwish, e superba mobra cu kit-ul de SuperMoto pe ea! O alegere inteleapta ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 da asa poze artistice....n-am vazut nici la americani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 vrea cineva sa faca schimb cu mine de cauciucuri? dau un pirelli diablo 3 160/60/17 pe unu de sm cauciucul este in stare precum e in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 (editat) vrajeala a mai avut si inainte gume de supermoto pe ea:D....oricum frumoasa foc si merge a mai avut ..insa era cu rotile stock de supermoto ....astea sunt altceva vine tot cu EXCEL dar negre , din fabrica ... insa astea-s mai usoare Editat Octombrie 18, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fan333 Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Sa-ti traiasca!!!!!nu i-o mai da lu' Razvan ca iar da cu ea de pamant :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 blue_nightwish cat te-a costat kit-ul moto? In total, motocicleta ta la ce pret ajunge acum? Strict informativ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 19, 2008 Share Postat Octombrie 19, 2008 (editat) pai ...model 2008- 5800 + 900 rotile sm excel blue + 300 cele de enduro + kit de lant 120 nici nu vreau sa ma gandesc ... se schimba si anul acu in 2009 si daca ar fi s-o vand as pierde mult la bani vreau exc 450 nou ...ca sh sunt birjarite ,insa e cam scump deh.acum trebuie sa ma obisnuiesc cu asta . is multumit de el ca e fiabil si ca schimb uleiul si etc la un nr de km , nu la ore de functionare Editat Octombrie 19, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 La cati km schimbi uleiul, filtrul, etc, in general? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 (editat) La cati km schimbi uleiul, filtrul, etc, in general? desi in carte scrie la 6000 eu il schimb la 2500 km 300V motul + filtru si 500-1000 km filtru de aer curatat niste poze : Editat Octombrie 20, 2008 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Octombrie 20, 2008 Share Postat Octombrie 20, 2008 Da, este distractie mare de tot cu un Supermoto intr-un oras din Romania anului 2008. Sper ca in primavara sa-mi iau si eu un Supermoto, deja cu vitezana nu mai fac fata in oras. Mananca foarte mult carburant si in plus de asta nu avem noi drumuri pentru ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
switch Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 (editat) Da, este distractie mare de tot cu un Supermoto intr-un oras din Romania anului 2008. Sper ca in primavara sa-mi iau si eu un Supermoto, deja cu vitezana nu mai fac fata in oras. Mananca foarte mult carburant si in plus de asta nu avem noi drumuri pentru ele Zi mersi ca nu bati in fiecare zi bucurestiul pret de 100 de km. Cred ca o sa imi moara ambreiaju si o sa imi fiarba uleiu (la 20 de grade afara) la ce trafic tre' sa indur Editat Octombrie 21, 2008 de switch Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 desi in carte scrie la 6000 eu il schimb la 2500 km 300V motul + filtru si 500-1000 km filtru de aer curatat niste poze : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sunnyboy Postat Octombrie 21, 2008 Share Postat Octombrie 21, 2008 blue_nightwish :rotile de supermoto sunt stock sau after market? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrashTestPilot Postat Octombrie 22, 2008 Share Postat Octombrie 22, 2008 A scris mai sus EXEL 900 euro ...nu sunt stock .. si acum inca nu am poze cu bestiuta mea artistice pt ca eram in graba sa ajung acasa cu ea (600km de mers) asa ca o sa il rog pe domnul nightwish sa imi faca el la locul de joaca ) pana atunci pun si eu cateva poze cu un sprit artistic rudimentar in drum spre casa prin sebes ...era si ceata pe drum ...putina ce pot sa zic poza facuta din masina si eu la 20 de metri de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 blue_nightwish :rotile de supermoto sunt stock sau after market? rotile , mai precis jantele fara gume si discuri , le-am luat la pret redus ...adica 900 E noi sunt undeva la 1200 eur insa am avut norocul ca cineva sa le comande pentru un drz ca apoi sa se razgandeasca ..si astfel au ramas pe stock aiurea ... si pe urma le-am cumparat eu cele stock sunt un pic mai greute am si discuri braking noi (primite cadou la roti)..insa nu mi se potrivesc deoarece am disc pe 310 mm iar acelea sunt pt drz E sau S adaptate de sm cu 320 mm o sa le vand (vezi semnatura) si o sa iau ce-mi trebuie si supermoto si enduro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RougeDart Postat Octombrie 23, 2008 Share Postat Octombrie 23, 2008 (editat) poze si cu ma' bitch...sper sa va placa!!! KTM 620 SC 1998 Editat Octombrie 23, 2008 de RougeDart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate