panterutz@ Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Astea sunt pentru Cristian Dragos.Sper sa iti placa. Pentru restul putin mai tarziu ca nu le am la indemana.sunt in alt pc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rau_tavi Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Astea sunt pentru Cristian Dragos.Sper sa iti placa. Pentru restul putin mai tarziu ca nu le am la indemana.sunt in alt pc. Super tari ,multumesc! fu misto din motive tehnice (adica pana nu imi iau un sm pe bune) eu fac o pauza s-ar putea sa vin la targu sa ma holbez Iti vand eu crf-u 0755782042 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Iti vand eu crf-u 0755782042 merci, da' tre sa scap de rapandula asta prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 26, 2012 Share Postat Iulie 26, 2012 Astea sunt pentru Cristian Dragos.Sper sa iti placa. Îmi plac Pot să le postez pe contul lor de facebook ? (întreb fiincă văd că nu au watermark sau alte alea pe ele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
panterutz@ Postat Iulie 27, 2012 Share Postat Iulie 27, 2012 Îmi plac Pot să le postez pe contul lor de facebook ? (întreb fiincă văd că nu au watermark sau alte alea pe ele) da sunt ale mele personale si spre rusimea mea nu stiu sa le pun semnatura..m-am gandit dupa ce le-am postat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 La targu secuiesc merge vreun amatorski? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Iulie 31, 2012 Share Postat Iulie 31, 2012 Etapa din weekendul asta se desfasoara 95% la arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat August 1, 2012 Share Postat August 1, 2012 @tzake - te-ar ajuta mult o motoretă dedicată problemele tehnice întîmpinate de Sabin sau Lucian, probleme care i-au împiedicat să meargă la adevăratul lor potențial. A fost o seară frumoasă, chiar dacă nu au mai fost atît de mulți ca anul trecut. PS - @tzake - mulțumesc pentru scaun Merci ptr incurajare. Eu am renuntzat la SM 2012, sunt concentrat pe rezultatul final la SBK. Tocmai daia k sa nu iau locul celor de la Amatori (unde mi-ar fi fost locul) m-am inscris la Profi. Nu am avut nici cea mai mica intentie de a castigaci doar sa ma antrenez fizic si psihic. 100% din Piloti MotoGP se antreneaza pe SM sau Motocross. Sunt sporturile moto cele mai solicitante fizic. Si ptr mine a fost super Cool si am fost alaturi de voi pe Podium. Practic m-am bucurat alaturi de expresia voastra de fericire si implinire. Urmatoarea cursa este 100% pe Arad. 70% din Piloti sunt din zona si Taxa de participare e la jumate... Daca se mai tine un Bucuresti pe 2012, vin din nou sa ne distram. Numai bine tuturor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 2, 2012 Share Postat August 2, 2012 @Sabin - ai fost și ai rămas un domn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grinch11 Postat August 11, 2012 Share Postat August 11, 2012 Salut taticilor...dupa cum am inceput sigur ati inteles ca sunt incepator......am achizitionat zilele acestea un SM...KTM LC4...am inceput acum vreo cativa ani pe scuter si de vreo 3 ani pe un SM mic de 125...Cred ...ca a venit timpul pt ceva mai mare si pt asta va cer sprijinul. As dori sa fac ceva cursuri pt a nu ma certa cu noua " achizitie"...precizez ca nu mi trece prin cap sa fac circarii prin oras sau sa ma dau pe circuit...Stiu deja ca o sa fiu luat la mistocareala , dar asta e...poate gasesc si pe cineva dispus sa impartaseasca din experientele lui...Caut deasemenea (pe linga sfaturi) si sfaturi de unde pot sa cumpar diverse lucrusoare pt mobra ( ...a fost destul de neingrijita)....Multumesc anticipat...si va astept sa ..."trageti in pianist"...Heaven is my second choice! PS. Daca am postat gresit, scuze...pina invat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 (editat) Poți încerca cursurile de pe Amckart, dacă se mai țin (cursuri de conduită generală - viraje, frînare de urgență, etc ). /index.php?/topic/122367-cursuri-practice-de-siguranta-pt-motociclisti/ Editat August 12, 2012 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grinch11 Postat August 12, 2012 Share Postat August 12, 2012 Sarna...dator deja o bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Azi si maine pe Amckart Bucuresti se desfasoara ultima etapa din Champ Roman Supermoto. Pe nocturna si pe zi... Deja e o traditie... Hai sa vedeti noul circuit cu noile desene si trambuline. Va asteptam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Salut, Bine v-am regasit! Dupa o pauza de 2 ani si jumatate de pauza am revenit in randul motociclistilor. Mai jos ultima achizitie. Un Xt din 2001 cu roti enduro si sm. Pentru cei care nu stiu inainte am mai avut un Transalp si un xt660x. Vad ca nu prea mai este asa activ acest topic fata de acum 3 ani cand toti mergem aproape zilnic la plimbari. Pentru cand se anunta o iesire? Macar sa ne cunoastem. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Octombrie 19, 2012 Share Postat Octombrie 19, 2012 Ba cu SuperMoto se iese, chiar pana sa dea frigul aproape in fiecare zi. Am vazut ca aici pe forum activitatea la clasa SM e cam pe burta. O sa fac un topic separat aici, cred, candva, cumva ... in care o sa postez de fiecare data cand se iese la golaneala. Grupul il gasesti pe facebook, se numeste SUPERMOTO BUCURESTI. Suntem cam 15 Super-retarzi (motarzi). La fiecare iesire sunt minim 6-7 capre. Daca vrei sa iesi cu noi mai multe detalii iti pot da la telefon (0726 382 144 Vodafone sau 0762 698 968 Orange - Alex DRZ ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Octombrie 31, 2012 Share Postat Octombrie 31, 2012 dadada...suntem multi, si cu chef. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catala2k Postat Noiembrie 7, 2012 Share Postat Noiembrie 7, 2012 si eu vreau in grupul supermoto... chiar daca l-am pus la vanzare, inca il am si merg cu el si daca-l vand pt una mai mare tot imi iau un dr450, pt oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanG Postat Noiembrie 12, 2012 Share Postat Noiembrie 12, 2012 Am vazut ca ai si intrat. contribuie la discutii, ca nu suntem asa rai. intra si pe http://www.facebook.com/SuMoRiders. Ai sa gasesti cateva poze frumoase de pe la iesiri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mike_kawasaki Postat Ianuarie 19, 2013 Share Postat Ianuarie 19, 2013 salut , am si eu un supermoto ktm exc 520 de vanzare inmatriculat ro am mai multe piese noi pt el(ambreiaj,furtune siliconice racire,placute frana fata ) pinion si foaie schimbate noi noute,cablu acceleratie pret 1700e cine e interesat asta e nr meu 0765289521 vreau sa-mi iau un r1 nu prea intru pe motociclism asa ca ma puteti gasii numa la telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 Vand Husaberg FS570, an 2011, primul proprietar. Sunt doua in tara din cate stiu, a mea si cea care a fost de showroom. Seria de sasiu e de KTM, piese se gasesc la orice dealer, am (printre toate restul lucrurilor) cataloagele originale de spare-parts, motor si sasiu, se poate verifica imediat orice cod la un dealer KTM. Dupa unele pareri este cel mai bun supermoto. Cine e interesat gaseste anuntul pe BikeShop. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Decembrie 2, 2016 Share Postat Decembrie 2, 2016 5000 sh. ar tb sa te gandesti de ce sunt numai 2 in tara.... bafta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 (editat) Salut, De curand mi-am luat si eu in set de roti de SM si vreau sa ajung macar o data pe luna pe in circuit, "just or fun" la nivel de hobby. Intrebarea at fi, e sufficient un costum din doua piese pentru treaba asta ? E cineva care a picat cu costume din doua piese ? daca dacum s-au comportat? avand in vedere ca nu se pica la viteze chiar asa de mari. Ms! Editat Mai 7, 2018 de florin46p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 Am picat eu, dar nu pe circuit si la viteza relativ mica. Totul a fost OK din fericire. Oricum cu SM nu prinzi viteze foarte mari. Ce cauciucuri recomandati pt un SM? (KTM Exc 520) Caut ceva cu compozitie moale si striati adanci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Daca vrei compozitie moale, striatii nu foarte adanci dar ok, iti recomand Heidenau K73. Le tot port de 2 ani. Nu recomand pe noroi, se incarca imediat si devin slick. Sunt bune de ploaie, offroad uscat si asfalt uscat, mai ales Tind sa danseze la eforturi mari aplicate pe ele, la mine am observat in special pe franari abrupte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pepsi Postat Mai 15, 2018 Share Postat Mai 15, 2018 Mersi, singura problema e ca nu au pe spate latimea de 150. 160 am acum is e foarte foarte la liminta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate