black_s0und Postat Aprilie 24, 2015 Share Postat Aprilie 24, 2015 Eu am ajuns ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 noh,si kun fu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Aprilie 25, 2015 Share Postat Aprilie 25, 2015 Uite cateva facute la repezeala. Cand am plecat de acolo, undeva dupa 9 PM, inca se adunau motociclete. Scuteristii (un fel de outlaws, stateau in afara ace cafe) faceau stunt-uri pe langa masina politiei ) Crazy little cunts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Aprilie 27, 2015 Share Postat Aprilie 27, 2015 ihim...nice...da cioaparele unde-s? poze inauntru n-ai facut?s-a mai schimbat ceva?eu am fost in 2010... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Salutare băieți, as vrea ca pe luna viitoare sa vin în Londra.Cunoașteți pe cineva care face transporturi Roma Londra as vrea sa vin cu motorul și ca sa vin cu el pe roți am un pic de morcov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 11, 2015 Share Postat Iunie 11, 2015 Pfff....adica te muti la Londra? Ca daca asta e ideea, nu vad de ce ai avea morcov...mai ales ca e vara si poti sa-ti faci un traseu la care altii saliveaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Bună ziua, am primit vestea ca nu mai trebuie sa plec în iulie ci în week-end ul ăsta. O sa rămâna varianta de a veni pe ea.Plecare din Roma o voi face pe sâmbătă dimineața tare.Să trag tare până în seara sa inoptez pe undeva iar a doua zi să continui drumul sa iau feribotul și sa ajun spre seară în Londa. P.S am zis ca am morcov deoarece nu am mai făcut niciodată un drum așa de lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Man, take it easy and enjoy the ride drum bun ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
klaxhu Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Salutare, sunt nou pe aici si cel putin la sectiunea UK nu am gasit thread despre asta, daca am gresit sectiunea va rog sa ma indrumati. Am niste intrebari legate de echipament, poate imi puteti recomanda cate ceva. Am un KTM 250 exc din 1999. Caut un trailer momentan pt 2x motoare si ceva echipament si vroiam sa stiu daca imi puteti recomanda vreun magazin? Mai am de luat casca si cateva protectii inainte sa dau niste ture pe Turnbrige Wells pe track fiind mai aproape de mine. Vreo recomandare de casca pe la 100 lire sa fie sub 1,350 kg? [trailer cred ca am gasit pe gumtree] Mai e cineva din SE Londrei care sa faca greenlaning/track pe aici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Salutare tuturor am ajuns ieri seară drumul pe cât de frumos și distractiv pe atât de obositor a fost. Am plecat sâmbătă dimineața cam pe la ora 6 și am ajuns în Londra duminica seara la ora 18. Ne vedem vineri seara la Ace Caffè Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Welcome Te-ai mutat in UK sau doar in vizita? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Mulțumesc, mutat nu pot să spun încă, îmi încerc norocul ca în Roma nu mai era nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IntruderAlert Postat Iunie 24, 2015 Share Postat Iunie 24, 2015 Salut ! Sunt Cristi ,si stau in Luton . Asa cum sugereaza titlul ,caut alti motociclisti in zona . In timpul liber ma plimb de unul singur dar m-am cam saturat ... Daca e cineva interesat ,rog sa ma contactati : 07448 060 793 + Whatsapp . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
citony2004 Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Nu stiu de cand esti pe aici, dar o sa descopei rapid ca "romanii" nostri de pe aici s-au cam londonizat si practica la greu tactica 007: citesc pe furis la greu, dar stau pititi in spatele calculatoarelor. O sa iti dau eu un sms si vedem, poate iese ceva (nu folosesc whatsapp). . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IntruderAlert Postat Iunie 26, 2015 Share Postat Iunie 26, 2015 Aici pe forum sunt nou ,in UK sunt din 2013 . Ar fi frumos sa ne adunam mai multi ,in general vorbind . Weekend-ul asta ar fi ultimul in care as putea iesi . Saptamana viitoare imi trimit motorul acasa pentru concediu (5 saptamani) ,dar il aduc inapoi Sper sa ne auzim. Cristi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 Nu stiu de cand esti pe aici, dar o sa descopei rapid ca "romanii" nostri de pe aici s-au cam londonizat si practica la greu tactica 007: citesc pe furis la greu, dar stau pititi in spatele calculatoarelor. O sa iti dau eu un sms si vedem, poate iese ceva (nu folosesc whatsapp). . ai dracu romani .... or munci si ei ... sau poate suprafata Greater London e mai mare decat suprafata Bucurestiului. Ce sa facem, nu vrem sa iesim cu voi » Post actualizat in 10 Jul 2015 19:38 Eu personal sunt adeptul iesirilor si socializarii prin intalniri cu noi oameni, insa jobul de aici si copilul mic nu-mi mai permit ... si colac peste pupaza mi-amvandutmobra de 750 simi-am luat 125 pt commuting. Nu pot sa ma tin dupa voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Iulie 10, 2015 Share Postat Iulie 10, 2015 (editat) Salutare pai am aproape o luna nr meu e 07400524331.Am mai întâlnit romani la Ice Coffe dar nimeni de pe forum. Editat Iulie 10, 2015 de XCATale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 Intra nene pe facebook, ti-am mai zis...avem si grup acolo (chiar 2). Nu sta nimeni sa citeasca forumul zilnic, insa pe fb iti apar automat postarile de pe grup, inclusiv cele referitoare la iesiri. E o trupa de motociclisti romani cu un garaj moto pe langa ace cafe, ei ies destul de des in tot felul de trasee si circuite. Mai suntem cativa mai incepatori, nu ne tinem dupa ei, astfel incat iesim batraneste la o cafea si o tura scurta (cand ne lasa nevasta, desigur). Bottom line, nu ai sa ai parte de updates de iesiri aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 cum se numesc grupurile de facebook ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Iulie 15, 2015 Share Postat Iulie 15, 2015 aveti pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sovasamir Postat Iulie 19, 2015 Share Postat Iulie 19, 2015 Poti sa-mi daI si mie numele la grupuri,te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Stiti cumva un magazin de accesorii motocross in Londra ? Please help me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Google nu te ajuta? » Post actualizat in 08 Aug 2015 11:53 Google nu te ajuta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
D2ER Postat August 8, 2015 Share Postat August 8, 2015 Nu am gasit pe google. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saprodvl Postat Septembrie 22, 2015 Share Postat Septembrie 22, 2015 J and s accessories - hanger lane la 1 km de ace cafe. Colegi o sa va alatur cat de curand, tocmai am luat cbt-ul si theory test urmeaza scoala moto samtamana viitoare daca e vremea ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate