Danny1000 Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 Daca stie cineva ceva despre un accident petrecut astazi (nu se stie nimic inca despere locul lui...s-a plecat de la Constanta spre Brasov...sora victimei nu poate da detalii momentan, doar ca cele doua persoane au decedat) este bine venit. ...scuze "c-ul" lipsa... ...am sunat la politia rutiera din Calarasi...luand la rand judetele in care urmau sa treaca...Intamplarea a facut ca pe net sa nu gasesc numarul de la politia Constanta. Primul telefon, al doilea judet vizat (Calarasi)...raspuns: doua persoane decedate in accident de motor...ei sunt. Detalii, nu am mai insistat, ei erau...Maine va fi ziua in care se va discuta despre ei. Pana maine , liniste...Stim doar ca sunt morti (singura remarca...trebuiau sa vina cu masina; doar asta ne trece prin cap). La ora asta trebuiau sa fie printre noi...o cabana la Bran, o bere si un bun venit al gazdei nostre de la Vama...un bun venit la munte. Cu sotul ei, plecat pe perioada verii pe vapor. Cealata parte a gastii, asteapta dimineata ca sa se intoarca la Bucuresti, noi ne-am intors de pe autostrada 1 in urma unui mesaj:...au murit amandoi in accident. Asta in urma unui telefon catre sora Mishei...pentru ca Ei aveau telefonul inchis...asta dupa 6-7 ore de la plecare. R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 10, 2008 Share Postat Octombrie 10, 2008 (editat) RIP cu putin timp in urma a mai murit un amic in buc ,andu, cu un virago de 125 , a luat bordura de la refugiu si a intrat cu pieptul intr-o teava. Editat Octombrie 11, 2008 de H3llriderr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1000 Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 ...borduri de refugiu, in fiecare zi le injur, asta in conditiile in care imi pot sparge masca de la masina si nu imi pierd un prieten. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
H3llriderr Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 nu am vrut sa fac un topic special , sory ca am postat aici , dar a facut-o altcineva , el spune seara blestemata , io cred ca a fost o zi blestemata /index.php?...=277396&hl= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danny1000 Postat Octombrie 11, 2008 Autor Share Postat Octombrie 11, 2008 ...stai linistit, era doar o remarca. Viata prietenului tau e la fel de importanta. O zi de (cuvant urat) spui?...O sa ne aducem aminte de ea cat vom trai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 urat sfarsit de saptamana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Angel Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 eu ma cunosteam cu Misha de 17 ani... pe Bogdan l-am cunoscut acum 10 ani cred... din cate am inteles le-a taiat un Aro fata si asta a fost tot! Au murit pe loc! Maine vor fi ingropati! si cu atatea cuvinte, putine, incheiem viata a doi tineri care se iubeau atat de mult incat daca cineva i-ar fi intrebat cum vor sa moara ar fi ales fara ezitare: impreuna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 What the... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmir Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 DE CE I-AI ALES PE EI DOAMNE? Misha a murit pe loc iar Bogdan s-a tarat pana la ea, a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poze politia. Sunt finii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady2inkubus Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 trist rau de tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
morarugeorge Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 condoleante familiilor in cauza. RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 condoleante familiilor... rip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Misfit 1-5 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 DE CE I-AI ALES PE EI DOAMNE? Misha a murit pe loc iar Bogdan s-a tarat pana la ea, a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poze politia. Sunt finii mei. Iisuse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
didy Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Dumnezeu sa-i odihneasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yogi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Dumnezeule!!! R.I.P. ... nu pot sa cred!! DE CE I-AI ALES PE EI DOAMNE? Misha a murit pe loc iar Bogdan s-a tarat pana la ea, a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poze politia. Sunt finii mei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 am cunoscut-o pe Misha si cred ca l-am vazut si pe Bogdan o data... am stat de mai multe ori la casutele din Vama cu un grup de prieteni de'ai ei... nu imi vine sa cred... un suflet bun, a pastrat ceva din sufletul de copil... daca exista viata dupa moarte va fi primita cu bratele deschise... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 DE CE I-AI ALES PE EI DOAMNE? Misha a murit pe loc iar Bogdan s-a tarat pana la ea, a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poze politia. Sunt finii mei. Ce se mai poate spune in plus?..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allyen Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 wowww...sunt inmarmurit....parca e un scenariu de film ce am citit....nu imi vine sa cred... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knight Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 sunt cu un grup de prieteni ai Mishei, incercam sa aflam mai multe detalii si sa ne organizam, un numar de telefon al cuiva apropiat, va rog pe PM daca se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmir Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 0726 726 016 e nr Anei, sora lu Misha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sukhoi Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Accidentul a fost in comuna Dragos Voda, jud. Calarasi. Cei doi circulau regulamentar, un ARO a iesit de pe o ulita, nu a franat, nu s-a asigurat, desi avea STOP. Ce ar fi de invatat de aici, e simplu: pe doua roti nu ai prioritate, fii paranoic in trafic. Condoleante familiilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cry Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 DE CE I-AI ALES PE EI DOAMNE? Misha a murit pe loc iar Bogdan s-a tarat pana la ea, a luat-o in brate si a murit si el . Asa le-a facut poze politia. Sunt finii mei. ... Dumnezeu sa aibe grija de ei... macar acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 orice alta vorba e degeaba.. RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
inanna Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 N-am cuvinte.Macar ai grija de ei , daca tot i-ai luat dintre noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 zi blestemata! RIP! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate