bizoo_n Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Am plecat nu mai stiu cand, spre mare, cu mine cu a mea Roua, cu Semaca si cu a lui Blanoasă. Traseu: Bucuresti-Calarasi-Ostrov-Vama Veche-Constanta-Bucuresti-Petrila (prin Pitesti-Rm.Valcea-Tg.Jiu)-Voineasa-Rm.Valcea-Bucuresti. Toate astea in doua saptamani. Cu Semaca pana la mare si de-acolo... cum m-a facut mama, singur, dar nu in cooru gol. Uite: Eu, prin plaiurile mioritice Cine are cu crom sa arunce primu Pisica cu care am baut la Stuff, in Vama Noaptea pe plaja venea impreuna cu sticla Pe dealuri cu dl. f_zoltan La o plimbare pe ploaie, la apus, pe drumul dintre Hunedoara si Hateg Pe drumul care ar exista teoretic intre Uricani si Herculane, dar... unde s-a terminat asfaltul s-a terminat si distractia Si gata, pe drum spre Bucuresti, scurt, of. Noroc bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 foarte faine pozele. Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kuki Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Super ! Felicitari pt. tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Acum il inteleg pe Semaca de ce tot tragea sa plece Foarte frumoase pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 dementiale poze.. felicitari autorului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 super pozele... felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 POZELE SUNT SUPERBE... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mojo Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Desi au mai zis multi inaintea mea...trebuie sa spun si eu Sunt foarte frumoase pozele! Cat mai multe drumetii asemanatoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Superbe poze, superbe peisaje, brava bajeti...tineti-o tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Septembrie 19, 2005 Autor Share Postat Septembrie 19, 2005 Multumesc, multumim! Acum partea B, previously unreleased: Semaca si bizoo_n la una mica si fara de alcool, impreuna cu doi indragostiti, sub un apus de soare, asteptand sa incarce fetele pe bac. Pe bac, un spate de Semaca, intr-un crom de Roua mea Pe malu' celalalt, cu bacu-n prim-plan si o Semaca-n alt plan Acelasi Semaca, adapand caii Of, ce de Semaca sub soare Semaca si (finally!!!) bizoo_n, ca mustele la lumina de stop de Virago una bucata bizoo_n in concediu aici intelegeti in toata splendoarea lui: SeMANGA Si plaja, la lumina altor sori: Si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Septembrie 21, 2005 Share Postat Septembrie 21, 2005 pur si simplu KOOL! felicitari pentru tot si in special pentru poze ...sunt grozave, ce mai, de EXPOZITIE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samolapraga Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) foarte faine pozele, felicitari. 10d - ul imi spune ca esti pasionat de treaba asta... fotografia. Editat Septembrie 27, 2005 de samolapraga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f_zoltan Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 (editat) Cum naiba nu am observat topicul asta pana acum? Asteptam sa vad unele din pozele astea de o caruta de vreme. Bravo dom' Bizoo_n, ai pus de o expozitie ad-hoc de nota zece, sa vedem si noi bizonii mioritici cum se fac poze adevarate. Cu voia ta o sa pun si eu snapshotu' facut de Nepriceputeanu' cu ascutitoarea de camera de pe telefon, care arata cata energie ai pus in a face pozele astea . Sa se vada ca e pasiune si munca, nu nimereala. Oricum, sunt onorat sa fiu si eu in pozele expuse Grazie, maestre! PS M-ai tampit cu pozele alea cu cer instelat... Sunt incredibile, imi tot stergeam monitorul ca nu stiam daca petele albe sunt murdarie pe monitor sau chiar stele. Nu am mai vazut asa ceva. Nu stiu daca va mai fi vre-un parastas de festival "Om Rau", da' tot va trebui sa mai vad o expozitie de-a ta cu pozele astea. Editat Septembrie 27, 2005 de f_zoltan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Silvan Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 S-a mai zis, dar valoarea trebuie recunoscuta si incurajata!! great pics!! You've got skills, mane!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daisy Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 Offfffffffffff....Ce mari sunt unii...si...cat de mici sunt altii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dealbu Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Extraordinare poze! Felicitari, omule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Octombrie 30, 2005 Share Postat Octombrie 30, 2005 Bravo "Bogdane" tata, asemenea pt. Vioreanu (poarta integrala, Viorene ). Poate va conving sa va dati pe endurache sa facem niste poze si cu putin noroi Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 Haha, merci "Bogdane"! Cu sentimentu' endurache stii cum e, mai ramane sa facem ceva cu Semaca . Trebuie munca de convingere, ai vazut ce tare de cap e, adica ce cap tare are, ca de-aia nu poarta nici integrala. P.S. "Marfa" noua aici . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Artist . Si pe mine m-a impresionat cit de frumos a scos in evidenta cerul instelat . Cool ma ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Imi place "blanoasa" si n-o sa ma despart de ea. Cat despre casca, iegzista o explicatie: In afara de faptul ca fatza mea nu arata ca ceva ce ar trebui protejat , momentan prefer sa am controlul total al campului vizual, si daca e sa pic, stiu ca macar vad unde ma duc . Cu integrala in cap ma simt de parca intru intr-un batiscaf, desi este mult mai comoda recunosc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobu Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Frumos. Pacat de actul huliganic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bizoo_n Postat Octombrie 31, 2005 Autor Share Postat Octombrie 31, 2005 Frumos. Pacat de actul huliganic. Aaa, salut Bobu! La care dintre actele huliganice te referi mai exact? Vorbesti despre cand am baut cu pisica, cand am aruncat apa din fantana pe jos, cand am stat cu piciorul pe masa, sau pur si simplu la faptul c-am mers cu motocicletele la mare? Ca daca da, intr-adevar, mare pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bobu Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Posibil ca pancarta sa fi fost rupta si pusa la plezneala pe acolo... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Semaca Postat Octombrie 31, 2005 Share Postat Octombrie 31, 2005 Posibil ca pancarta sa fi fost rupta si pusa la plezneala pe acolo... Aici mai vii un pic de acasa. Pentru ca eram mort de beat am incercat sa fac un gest folositor pentru comunitate si sa ridic la loc panoul care amintea comunitatii cacamparea e interzisa. Evident, nimeni nu a apreciat gestul astfel ca panoul era darmat la loc a doua zi, sper ca n-a cazut in capul cuiva. M-am uitat pe terasa si nu erau absenti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate